bugün
S
sscn9 yıl önce
sözlük yazarlarının beslediği hayvanlar
hayvanları sevmekle kalmayıp, onları besleyen, oyunlar öğreten ve sabahın köründe dolaştırmaktan hoşlanan sözlük yazarlarıdır
S
sscn9 yıl önce
büyük resmi görmek
psikoloji dilinde "olayları parçalayarak değil de bir bütün olarak ele almak" anlamına gelen eylem.
S
sscn9 yıl önce
kürt halkının türk halkından üstün olduğu gerçeği
Bir tespit ve Gün gibi ortada olan gerçek, evet 3 milyon Kürt 12 milyon Türk'ün olduğu istanbul'u öttürüyor, ayrıca 5 tane Kürt herhangi bir Türk mahallesinde istediğini yapabiliyor. Ayrıca bir Kürt olarak en az beş turcoyu dövebiliyorum.
S
sscn9 yıl önce
kürtler sizin uşağınız değil tamam mı
Evet bu ülkede hakir görüp aşağıladığınız ve en pis işleri reva gördüğünüz Kürtler sizin uşağınız değil, bunu kafanıza sokun. Genç Kürtler artık yavaş, yavaş statülerini yükseltmekte, Kürt gençleri ve Kürt halkı artık her alanda gün geçtikçe daha f… devamını gör
S
sscn9 yıl önce
kürt ırkı üstündür
Objektif gözle baktığımızda göreceğimiz gerçek.
S
sscn9 yıl önce
kardeş napıyon korktum amk
bu aralar capste yeni motto. (img:#1227593)
S
sscn9 yıl önce
S
sscn9 yıl önce
S
sscn9 yıl önce
hem idamı kaldıran yasayı onayla hem idamı savun
hem peşmergeyi geçirmiş hem biz bunu istemedik deyip ağlamış boş beleş yancıların yaptıkları.
S
sscn9 yıl önce
hem peşmergeyi geçirmiş hem biz bunu istemedik deyip ağlamış boş beleş yancıların yaptıkları.
S
sscn9 yıl önce
S
sscn9 yıl önce
sözlük kızlarının memeleri
elimiz şeyimiz de katılım bekliyoruz. ~shw~ bir an inci sözlükte sandım kendimi.
S
sscn9 yıl önce
beyaz toros
ozellıkle liselerin onunde bekleyen, kendını desıfre etmemeye calısan, arkasından gokyuzune bı anten fırlayan, sivil polis arabası.
S
sscn9 yıl önce
kürtleri sevmek için bir neden bulamayan türk
10 senedir düşünüp de tek bir gerekçe bile bulamayan milyonlarca insan vardır. bu ülkede yaşadığımız her kötü şeyin %99 una kürtler sebep olmaktadır. allah'a havale ediyorum bunları.
S
sscn9 yıl önce
doğuyu pkk dan kurtarma yöntemleri
Kısa vadede bir çözüm düşünemiyorum. Uzun vadede eğitim tek çözüm. Eğitim ile birlikte bilinçlenen halk terörün çözüm olmadığını anlayacaktır ve bu bebek katillerini daha fazla aralarında barındırmayacaktır.
S
sscn11 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
S
sscn11 yıl önce
xtend bcaa aminoasit
whey ve kreatinimin yanına üçleyerek kombo yapmak için almayı düşündüğüm, lakin stoklarda bulunması oldukça zor olan bir ürün. intra workout olup, antrenman sırasında oluşacak kas yıkımını önleme ve sonraki süreçte kasları besleyip dinlendirmede ke… devamını gör
S
sscn11 yıl önce
mahmut ırmak
© copyright 2005 - 2026