bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor6
- sözlük yazarlarını evlendirmek5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- velvet hanım çay içelim mi5
- yavrum diye hitap eden erkek6
- günlük tutan erkek5
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek4
- devalüasyon yakın mı4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- dar kot pantolon ile uyumak3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- burunla blok flüt çalabilmek6
- kale3112 entry ni beğendi3
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- kadın yazar çekme başlıkları6
- kotor2
- sırbistan3
- kemalettin tuğcu eserleri ile büyümüş nesil2
- türkiye de iş hayatı4
- geldimgittim5
- mine tugay3
- b tipi likit fon2
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- tai lung12
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- mustafa kemal2
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- kiraz vs vişne4
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
- şenay gürler3
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- sinek sokması3
- nasıl zengin olunur2
- kafaya kuş sıçması5
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- nazi sineması2
- çaylaktan dönüp geri çaylak olmak2
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- lex luthor'un babası2
- hegelci giremez2
- silikon çekmek2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- ortega sedat2
entry'ler (7)
olaylar silsilesini zevkle takip ettiğim saadet zinciri.
facebook kullanmayan biri olarak facebook açacağım neredeyse sırf sayfasındaki yorumları okuyup eğlenebilmek için. bir çocuğun ya da ihtiyaç sahibinin eline 5 lira tutuşturmaktan ödü kopan, hatta karısına ailesine bile para verirken 40 tane hesap yapan çomar sürüsü binlerce lirasını yatırıyor buraya, sonra da ağlıyor kendime zarar vereceğim çok kötüyüm diye. size müstehak bu oluşumlar, bu şark kurnazlığı. yarın miftlik bank diye yeni bir saadet zinciri çıksa ve aynı şeyleri vaad etse yine tüm paranızı gömersiniz değil mi?
çünkü para; çalışarak, üreterek, emek vererek değil de böyle kolay yoldan havadan gelir değil mi? dünyadaki diğer bütün insanlar mal, bütün insanlar para için emek veren amele ama siz akıllısınız zengin olacaksınız havadan parayla değil mi?
yıllardır gittiğim berberim de bu oluşuma para yatırmış, tıraş olurken kulak misafiri olmuştum.
-abi ne yaptın sen?
diye sorduğumda
-öyle deme kardeşim uzun vadede parayı 3'e 4'e katlayacağım.
demişti. hiç polemiğe girmeden peki deyip sustum.
geçen bankaların ayda bir kere para vereceği haberlerinden sonra tıraşa gittim tekrar.
-ne diyorsun abi sizin işe, paranı alabiliyor musun?
diye sorduğumda
-alımlar artık aya göre sınırlandı, daha iyi oluyor toplu para geçiyor ele, her şey güzel.
diye yanıt aldım. gülümseyip peki dedim yine. çünkü sabaha kadar anlatsam da anlamayacak. çünkü bunların hepsinin kafalar aynı, çünkü anlatmaya kalksan suçlu sen olursun. facebook yorumlarıyla bizi eğlendirirler sonra.
beter olun çomar sürüsü. lise mezunu şişko ceodan medet umun siz, o da sizin zengin olma hevesinizle yatırdığınız paraları çatır çutur yemeye devam etsin.
edit: facebook sayfası kapatılmış, malesef yetişemedik eğlenceye.
facebook kullanmayan biri olarak facebook açacağım neredeyse sırf sayfasındaki yorumları okuyup eğlenebilmek için. bir çocuğun ya da ihtiyaç sahibinin eline 5 lira tutuşturmaktan ödü kopan, hatta karısına ailesine bile para verirken 40 tane hesap yapan çomar sürüsü binlerce lirasını yatırıyor buraya, sonra da ağlıyor kendime zarar vereceğim çok kötüyüm diye. size müstehak bu oluşumlar, bu şark kurnazlığı. yarın miftlik bank diye yeni bir saadet zinciri çıksa ve aynı şeyleri vaad etse yine tüm paranızı gömersiniz değil mi?
çünkü para; çalışarak, üreterek, emek vererek değil de böyle kolay yoldan havadan gelir değil mi? dünyadaki diğer bütün insanlar mal, bütün insanlar para için emek veren amele ama siz akıllısınız zengin olacaksınız havadan parayla değil mi?
yıllardır gittiğim berberim de bu oluşuma para yatırmış, tıraş olurken kulak misafiri olmuştum.
-abi ne yaptın sen?
diye sorduğumda
-öyle deme kardeşim uzun vadede parayı 3'e 4'e katlayacağım.
demişti. hiç polemiğe girmeden peki deyip sustum.
geçen bankaların ayda bir kere para vereceği haberlerinden sonra tıraşa gittim tekrar.
-ne diyorsun abi sizin işe, paranı alabiliyor musun?
diye sorduğumda
-alımlar artık aya göre sınırlandı, daha iyi oluyor toplu para geçiyor ele, her şey güzel.
diye yanıt aldım. gülümseyip peki dedim yine. çünkü sabaha kadar anlatsam da anlamayacak. çünkü bunların hepsinin kafalar aynı, çünkü anlatmaya kalksan suçlu sen olursun. facebook yorumlarıyla bizi eğlendirirler sonra.
beter olun çomar sürüsü. lise mezunu şişko ceodan medet umun siz, o da sizin zengin olma hevesinizle yatırdığınız paraları çatır çutur yemeye devam etsin.
edit: facebook sayfası kapatılmış, malesef yetişemedik eğlenceye.
içini boşalttıkça büyüyen tek şeydir.
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
En önemlisi saygıdır.
Sevgi ve sadakat sonrasında gelir.
Sevgi ve sadakat sonrasında gelir.
tüm çabalarımıza rağmen okuyamayacaklarımız okuyabildiklerimizden daha fazla olacak. bu çaresizlik iyi ama kibrin boşunalığını gösteriyor."
mario levi’ye kibir konusunda katılsam da, okumayı istediğim halde ardımda birçok okunmamış kitap bırakıp ölme fikri üzücü.
mario levi’ye kibir konusunda katılsam da, okumayı istediğim halde ardımda birçok okunmamış kitap bırakıp ölme fikri üzücü.
Orta derece sinirim bozulduysa 10'a çok sinirim bozulduysa 100'e kadar sayıyorum.
Rahatlatıyor.
Rahatlatıyor.
Türklerin favori oyunlarından bi tanesidir.