bugün
S
sogayef12 yıl önce
yaran ayarlar
sözlükte yazarlara ve entrylere verilmiş, tam yerine oturan, `çok pis ayar verdi lan` dedirten ve insanı yaran ayarlardır. yarmayan ama klasikler arasına girenler için; (bkz:unutulmaz ayarlar)
S
sogayef12 yıl önce
robert downey jr
kafadan sıyrık olduğu agresif bakışları sayesinde rahatça anlaşabilen karizmatik aktör. sabıka kaydı ile hollywood ünlüleri arasında en üst sıralarda yer alır.. ally mcbeal'da da vaktiylen boy göstermişti. sinema hayatına 1970 yapımı pound filmi başl… devamını gör
S
sogayef13 yıl önce
melih gökçeğin fişkiyesi
yüreğimizi yakan fişkiyedir. kamuoyu olayı böyle öğrendi: (img:#466119) sonra ardından bunlar oldu: (img:#466120) (img:#466121) ve favorim: (img:#466122)
S
sogayef13 yıl önce
melih gökçeğin fişkiyesi
yüreğimizi yakan fişkiyedir. kamuoyu olayı böyle öğrendi: (img:#466119) sonra ardından bunlar oldu: (img:#466120) (img:#466121) ve favorim: (img:#466122)
S
sogayef13 yıl önce
melih gökçeğin fişkiyesi
S
sogayef13 yıl önce
melih gökçeğin fişkiyesi
S
sogayef13 yıl önce
house md
digiturk dizi max'te yayınlanan süper bir dizidir. teşhis uzmanı, sahsına münhasır, ustun insan ~gregory house~ gregory house ve ekibinin akıl sır ermez tedavilerini anlatan konusu vardır.
S
sogayef13 yıl önce
house md
digiturk dizi max'te yayınlanan süper bir dizidir. teşhis uzmanı, sahsına münhasır, ustun insan ~gregory house~ gregory house ve ekibinin akıl sır ermez tedavilerini anlatan konusu vardır.
S
sogayef13 yıl önce
sozlukten tas gibi erkek
(bkz: kukla)
S
sogayef13 yıl önce
necati şaşmaz
[bkz]kurtlar vadisi[/bkz]' nin esas oğlanı. (bkz)polat alemdar(/bkz)
S
sogayef13 yıl önce
ateşin peşine düştüğü aile
siirtte meydana gelen garip olay bu başlığın daha önce açılan versiyonunu bulamadığım için açmak zorunda kaldım http://www.aa.com.tr/tr/yasam/114390--atesin-pesine-dustugu-aile sonra bu açıklama http://www.aa.com.tr/tr/haberler/115935--yanginlari… devamını gör
S
sogayef13 yıl önce
gülmesi dünyalara değen insan
annemdir.
S
sogayef13 yıl önce
böyle bitmesin
bir kızın bir erkeğe ayrılırken söylediği laf.
S
sogayef13 yıl önce
thorin meşekalkan
`thror` torunu, `Tharin` oğlu cüce. üçüncü çağın 2941. yılında `yalnız dağ`ın kralıyken 5 ordular savaşında ölmüştür. yakında hobbit filminde göreceğimiz karakterdir.
S
sogayef13 yıl önce
intizar ın saçları
ilhan mansızın saçlarını anımsatır genelde farklı yönlere taranmış olup emovari durur bazen bazen de ortaokul bebeleri gibi ön tarafı havaya diklmiştir. (img:#363077)
S
sogayef13 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
sogayef13 yıl önce
rus kızları sözlükte olsaydı
rus kızlarının sözlükte yazar olmasıyla olabileceklerdir.
S
sogayef13 yıl önce
sözlük yazarlarının paint terk çalışmaları
`paint terk` yazarların buluşma noktası. yepyeni bir sözlük hizmeti. alkışlarınızla açıyorum. buyruun. (img:#288999)
S
sogayef13 yıl önce
sözlük yazarlarının paint çalışmaları
sözlük yazarlarının paint ile yaptığı çalışmalardır.
S
sogayef13 yıl önce
the walking dead
`image comics` tarafından 2003 yılından beri yayınlanan pek leziz bir zombi çizgi romanıdır. `robert kirkman` tarafından yazılır, `charlie adlard` tarafından çizilir. zombi salgını sonucu dünyanının sonunun gelmesini ve `rick grimes` isimli polis m… devamını gör
S
sogayef13 yıl önce
the walking dead
`image comics` tarafından 2003 yılından beri yayınlanan pek leziz bir zombi çizgi romanıdır. `robert kirkman` tarafından yazılır, `charlie adlard` tarafından çizilir. zombi salgını sonucu dünyanının sonunun gelmesini ve `rick grimes` isimli polis m… devamını gör
© copyright 2005 - 2026