bugün
- kayseri'de öz kızına tecavüz eden baba11
- akp atatürk ten neden korkuyor11
- hindistanda türk malı boykotu10
- 19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı12
- kedi besleyen insan evi17
- anın görüntüsü14
- linet19
- şampiyon galatasaray24
- akraba evliliği tehlikeli midir12
- galatasaray10
- sarhoş olmak8
- insan olmaya ceyrek kala10
- sari renkli seker12
- vatan haini nasıl olur9
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi10
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz22
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi12
- ak parti anketlerde önde14
- iş kadını ile sevgili olur musunuz12

entry'ler (12)
iyi sevismek tecrube degil iliskiden alinan zevk sonucu gerceklestirilmesi mumkun bir eylem oldugundan soz konusu hatunun iyi sevismesi onun orospu oldugunun degil sevistigi erkegin kendisiyle uyumlu, duyarli ve iyi oldugunun gostergesidir.
sevgililerinin yüz yüze terk edemediği kadınlardır bunlar.
boyle bir hatunla iliski kuruldugunda ademoglu once isin tadini cikarir. ama orgazm sonrasi dusuncelere daldiginda akla gelen ilk soru "nerden biliyor lan boole sevismeyi?" olur.
Halbuki iyi sevişen hatunlar yoktur, iyi sevişen çiftler vardır. Eğer ortada bir uyum ve bağ var ise iyi sevişir o kadın tecrübeli olduğundan değil.
Bulduğunuz yerde basın nikahı, bir şey hissetmeden sevişmek için seviştiğiniz hatunlarla zaman geçer ömür geçmez. Yalan olur bir yerden sonra
sevgililerinin yüz yüze terk edemediği kadınlardır bunlar.
boyle bir hatunla iliski kuruldugunda ademoglu once isin tadini cikarir. ama orgazm sonrasi dusuncelere daldiginda akla gelen ilk soru "nerden biliyor lan boole sevismeyi?" olur.
Halbuki iyi sevişen hatunlar yoktur, iyi sevişen çiftler vardır. Eğer ortada bir uyum ve bağ var ise iyi sevişir o kadın tecrübeli olduğundan değil.
Bulduğunuz yerde basın nikahı, bir şey hissetmeden sevişmek için seviştiğiniz hatunlarla zaman geçer ömür geçmez. Yalan olur bir yerden sonra
Cazibeli kadındır. Gözlerinin içi de gülüyorsa tamamdır.
Şu kıza açılma cesaretini bulamıyorum hala kendimde. Acayip bir şey var onda beni çekindiren
edit : hala açılamadık...
edit : tipimle hiç alakası yok hayır denemeyecek tiplerdenim, öyle derler (kendini öven itici yakışıklı)
edit : hala açılamadık...
edit : tipimle hiç alakası yok hayır denemeyecek tiplerdenim, öyle derler (kendini öven itici yakışıklı)
Türkiye’de sağlık için getirilmesi muhtemel dahi olmayan uygulama.. maalesef
Kendini mutlu hissettiğin anda bir anda göğsüne gelen o sert darbe sonrası mutluluğundan utanmak, yerin dibine geçme istediği
Poposu yere yakın olanlar ve duygu sömürüsünü iyi becerebilen insanlar ilk sıradadır. He bir de yalanı meslek edinmiş olanlar ile yalakalar kapışır
Üstesinden gelemediğimden, sevgi neydi?
bursa şubesindeki eğitimlerle ilgilenen önce sesine sonra güzelliğine hayran olduğum hatun kişisinin çalıştığı firmadır. Denetim gözetim firmasıdır. tarafımca her gün bahane ile aranılır o ses duyulur. her gün görmek istesem de her eğitime katılmak için de para lazımdır.
Cillidir cilli. Ne oynardım ya hayatımın 15 senesi cebimde cilliyle geçti
Beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez..
Kadın erkeği değiştirebileceğini sanır. Değişmez uğraşmayın
Güzel olduğunu düşünüyordur. Kendi haline salmak gereken kız tipidir