bugün

entry'ler (12)

sevişmeyi bilen kadın

iyi sevismek tecrube degil iliskiden alinan zevk sonucu gerceklestirilmesi mumkun bir eylem oldugundan soz konusu hatunun iyi sevismesi onun orospu oldugunun degil sevistigi erkegin kendisiyle uyumlu, duyarli ve iyi oldugunun gostergesidir.
sevgililerinin yüz yüze terk edemediği kadınlardır bunlar.
boyle bir hatunla iliski kuruldugunda ademoglu once isin tadini cikarir. ama orgazm sonrasi dusuncelere daldiginda akla gelen ilk soru "nerden biliyor lan boole sevismeyi?" olur.
Halbuki iyi sevişen hatunlar yoktur, iyi sevişen çiftler vardır. Eğer ortada bir uyum ve bağ var ise iyi sevişir o kadın tecrübeli olduğundan değil.
Bulduğunuz yerde basın nikahı, bir şey hissetmeden sevişmek için seviştiğiniz hatunlarla zaman geçer ömür geçmez. Yalan olur bir yerden sonra

güzel kadın

Cazibeli kadındır. Gözlerinin içi de gülüyorsa tamamdır.

sözlük yazarlarının itirafları

Şu kıza açılma cesaretini bulamıyorum hala kendimde. Acayip bir şey var onda beni çekindiren

edit : hala açılamadık...

edit : tipimle hiç alakası yok hayır denemeyecek tiplerdenim, öyle derler (kendini öven itici yakışıklı)

sokağa çıkma yasağı

Türkiye’de sağlık için getirilmesi muhtemel dahi olmayan uygulama.. maalesef

vicdan azabının nasıl bir his olduğunun tarifi

Kendini mutlu hissettiğin anda bir anda göğsüne gelen o sert darbe sonrası mutluluğundan utanmak, yerin dibine geçme istediği

en tehlikeli insan tipleri

Poposu yere yakın olanlar ve duygu sömürüsünü iyi becerebilen insanlar ilk sıradadır. He bir de yalanı meslek edinmiş olanlar ile yalakalar kapışır

neden sevgiliniz yok

Üstesinden gelemediğimden, sevgi neydi?

bureau veritas

bursa şubesindeki eğitimlerle ilgilenen önce sesine sonra güzelliğine hayran olduğum hatun kişisinin çalıştığı firmadır. Denetim gözetim firmasıdır. tarafımca her gün bahane ile aranılır o ses duyulur. her gün görmek istesem de her eğitime katılmak için de para lazımdır.

çocukluğu hatırlatan detaylar

Cillidir cilli. Ne oynardım ya hayatımın 15 senesi cebimde cilliyle geçti

neden sevgilin yok

Beni beğeneni ben ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez..

bir kadın bir erkeği değiştirebilir mi

Kadın erkeği değiştirebileceğini sanır. Değişmez uğraşmayın

güzel olmadığı halde kimseyi beğenmeyen kız

Güzel olduğunu düşünüyordur. Kendi haline salmak gereken kız tipidir