bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- geceye bir şarkı bırak11
- kalkın be2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- travesti sesi çekiciliği6
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- kedi2
- gece denize girmek5
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- yeni parti46
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- dünyanın en samimi cümlesi6
- akrep burcu4
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- arkadaşlar bir şey dicem5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- gecenin köründe5
- nohut yaptım nası olmuş10
- biraderilyö de biraderito2
- yorgun mermi vs nervio12
- şarap içemeyen erkek6
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var3
- müslüman cinler3
- yatın artık orçolar3
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- arabayı yavaş süren tipler16
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü2
- merfulu gitmesin kampanyası15
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- ford taunus6
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- birader ne demek11
entry'ler (28)
hayatta en büyük hata eski hatanı tekrarlamaktır bana göre. o "umut" denen lanet olası şey günün birinde biter ama bitene kadar seni süründürür ya... işte hatalar bu süre zarfında meydana gelir. arka arkaya harakiri yapmak gibi bir şey bence.
çoğunlukla zor gibi görünen sorular kolay, kolay gibi görünen sorular ise zordur.
bakın şimdi aynı şeyi geri geri yapacağım.
teyzem'in arkadaşının özgün'e benzemesi * . adama da sürekli özgün özgün diye sesleniyorlar. e ben de şaşkınlıktayım gerçekten çok benziyor. ben de ismini gerçekten özgün zannedip özgün abi demiştim. meğersem ismi ahmet imiş.
kalpsiz olacaksın ki kıymetin bilinsin.
facebookta arkadaşlarımın fotoğraflarındaki tüm yorumlarıma bakıyorum, inceliyorum, kaldırıyorum. ergenliğin verdiği ateşle bir sürü abuk subuk şeyler yazmışım. neyse, ne demiş atalarımız hatanın neresinden dönülse kardır.
ha bi de şey farkettim. iltifat söz konusu olduğunda mübalağa sanatımı konuşturuyormuşum. egoist olduğumu sanıyordum oysa. ya da kendimle çelişiyorum ben.
ha bi de şey farkettim. iltifat söz konusu olduğunda mübalağa sanatımı konuşturuyormuşum. egoist olduğumu sanıyordum oysa. ya da kendimle çelişiyorum ben.
çok harika bi yer valla.
müzik kültürümü geliştirmek istersem fizy'ye "you, love, need.." gibi kelimeler yazıp çıkan şarkıları dinliyorum.
not: önceki yaşamımda kesin atom parçaladım, ondan eminim de şu an neden bu durumdayım bilmiyorum.
müzik kültürümü geliştirmek istersem fizy'ye "you, love, need.." gibi kelimeler yazıp çıkan şarkıları dinliyorum.
not: önceki yaşamımda kesin atom parçaladım, ondan eminim de şu an neden bu durumdayım bilmiyorum.
(bkz: vampir)
rasyonel şarkılar
(bkz: rasyonel sayılar)
(bkz: rasyonel sayılar)
sabahın 10'undan şu an'a kadar filmleri izledim izledim, şimdi korkudan yatamıyorum sözlük. abartı kelimesinin ta kendisiyim sanırım. bunun gecesini de düşünmek lazımdı.
seçici de olabilir. 100 sıradan arkadaşa 1 gerçek dost'un yolunu gözlüyordur.
"benim uçak fobim var o yüzden jet ski'ye binemiyorum."
(bkz: hilal cebeci)
(bkz: hilal cebeci)
kadınlar hiç sevmediği bir erkekle konuşma gayretinde bulunsalar bile başaramazlar. ama erkekler, en uyuz olduğu kadını bile baştan çıkarmaya çalışıp, kar sağlamaya çalışırlar. fark bu.
adalet istiyorsan, ipi boynuna ilk sen geçireceksin.
1 nisanda yapılırsa boğulana kadar gülebilirsin, acizcedir.
öyle oyuncular vardır ki bütün bilgilerine, ustalıklarına rağmen yine de kaybederler. çünkü yalnız kendi taşlarını düşünürler. karşılarındaki oyuncuların niyetini önceden sezme yetenekleri yoktur. böyle olunca da çoğu kez tuzağa düşer ve kurtulamazlar.
en azından okula alışmak gibi bir gerçek varken şehre de alışması gerekmeyecektir.
sabah kahvaltısında kuru fasulye yeyip bir de kahve içtim bir güzel. tamam bunu yaptım da bir de marifet gibi formspring'te hiç tanımadığım birine, kahvaltıda kuru fasulye yeyip, kahve içen insan hakkında ne düşündüğünü sordum. evet, iyi bok yedim.
formspring kullananan bir kısım. tamam bende kullanıyorum ama cevaplarda abartanlar var. insan gibi bir şey sorarsın illa egosunu yükseltecek diye türlü türlü cevaplar falan...