bugün
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke14
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- geliyorum diyen kız5
- mesajlara geç cevap veren kız5
- cehennem korkusu12
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- yunus emrenin sik gibi şair olması5
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- arkadaşlar bitlendim3
- ölü balık eli7
- sevişmek istediğiniz yazarlar3
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- biraderikos5
- cuckold4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- anın görüntüsü19
- nato3
- bazı yazarların her şeyi sekse bağlaması2
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- en büyük değişimler alkış istemez2
- sözlükte kadın yokluğu3
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- muz yiyen kızın amacı3
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- fusya semsiyeli yabanci11
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- severus snape4
- hardcore ne demek sorunsalı7
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- sevişilen en ilginç yer2
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- küçükken sıçtığınız yerler3
- evagreen2
- karışık kızartma6
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- ali haydar fırat3
- mohamed salah ghaly3
- deniz göktaş25
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı3
- benlik davasından vazgeçmek4
- big black dick'in türkçesi3
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
entry'ler (11)
Sevdigim bir oyuncuydu, ödül almis. Basarilarinin devamini dileriz.
Bugün ölmüş olan sanatçıdır, evlenirsem danced with me parçasıylA dans etmeyi düşündüğüm sanatçı idi kendisi. Ne diyeyim ? Allah rahmet eylesin.
Düğünüm orda mı olsa diye çok düşündüm, çok da ucuzmuş sadece 50.000 tl yeter dediler.
Bu bölümü okuyanlar elitist takılıyor, bizim gibi yerelcileri de muhtar sanıyorlar. Allah aşkına uluslararası ilişkiler mi kaldı. Vur sineye öldür beni
Utulmaz hattım. Sabah saatlerinde sıkışık ama akşam üzeri istanbul'da yaşadığını anlıyor insan be.
Marmarada hocamız. ingilizcesi çok iyi sanırım. Hayır anlamıyorum ama duygusu geçiyor bana. Bir de hep kotla gelir okula. Sınav nasıl olur acaba?
Hiç görmedim ama hukuk hocam sağolaun anlatıyor arada. Bu adamların en güvendiği kurum anayasa yargısı imiş o kadar yani.
Fakültemin bulunduğu yer. Daha çok restaurant olsa herşey pahalı orda. Bu arada burda AVM yok galiba. Aman kimseler duymasın sonra düşeriz dillere
Dünyayı deliler yönetiyor ve kendisi yeni abd başkanı. Ne diyeyim savaş olursa bahtımıza
Artık 4 yıllık yerel yönetimi, kamu yönetimi olan şirin güzel bir fakültede. Hocaları çok tatlıdır, memur suratlı değildirler. Yerel yönetimde derse Osman Savaşkan, Ahmet Kemal Bayram, Nurten ince gibi hocalar gelir. Bu hocalar çok farklılar. Ahmet hoca kotu, osman hoca kırmızı hırkası, nurten hoca anayasası gelir derse. Am bilgili ve dersleri çok zevklidir hepsinin. Tüm hocalarımız çok tatlı. Nazar değmesin. Seviyorum fakültemi. Gecen hafta derste yaptıgım yorumu Osman hoca begendi daha ne isterim.????? Seviyorum ulen istanbulu da fakülteyi de hayatı da.
Bu yıl hukuk derslerimize giren sert bir karizma yaratmaya çalışan ama aslında pamuk gibi kalbi olan biri. Fakültede en çok gördüğüm hoca. Tek derdim size yorum ve düşünme metodu öğretmek der, bu nedenle sınavda anayasa kanun ne varsa acın dedi. Almanca bir konferansta öyle güzel tercüme yaptiki kendisi taktirlerimizi aldı. Bakalım not verirken eli bol mu?