bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması5
- from gold from dust28
- recep tayyip erdoğan30
- fiziği güzel sözlük kızları56
- birine aşık olup kafayı yemek9
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- senin aklini alirim9
- fatma betül sayan kaya69
- asrın soygunu10
- kadının en öpülesi yeri11
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- sydney sweeney'in memeleri6
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- görsel yükleme problemi5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gecenin şarkısı5
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- koç burcu insanları7
entry'ler (704)
geçen sene 700 lira verdiğiniz eve bu sene 1500tlden aşağı gaz faturası gelmeyecek olan faturadır. önleminizi alın. tasarruf tedbirlerini sizin için hazırladım https://manuelmedya.blogs...rufu-yontemleri-2022.html
Açık konuşayım üniversiteyi ege de okudum. Sadece izmirli kadınlarda ben izmirliyim diye bir ego var ve bunu hepsi yapıyor. Daha ben izmirliyim diye ego yapıpta zeki olan kadın görmedim. Yine açık konuşayım izmir çeşme dışında çöp.
Gayet yerinde bir adımdır.Beton beton diye bi tarafını yırtanlar. Bu ülkede nasıl araç problemi var ve yüksek vergilerden şikayetçiysek, aynı şekilde konut probleminin de olduğu gerçektir. Yaklaşık 10 milyon yeni konuta ihtiyacımız var. Ağırdan bozma evlerde yaşamak isteyen buyursun yaşasın. Biraz araştırın, ideoljik baskıdan kurtulun. Dünya tek tip insana doğru yol alırken bizim sağcılar ve solcular halen 50 yıl öncesinin kafasında tükeneceksiniz. Net
iyidir kötüdür bilemem. Yaklaşık 80 yıl önce dolar tl 1 e 1 oranındaymış. 2003 yılında 1 dolar 1 milyon 607 binlarıydı.
Yani paramız 1 milyon 607 binkez değer kaybetmiş. 2003ten bugüne yaklaşık 4 kat değer kaybetmiş. Bu performansa bakınca ak partiye neden halen oy gidiyor anlayabiliyorum. Daha iyisini yapamazmıyız keşke yapsak. Ama araştırmadan sorgulamadan öldük bittik diyenleri de anlamıyorum.
Yani paramız 1 milyon 607 binkez değer kaybetmiş. 2003ten bugüne yaklaşık 4 kat değer kaybetmiş. Bu performansa bakınca ak partiye neden halen oy gidiyor anlayabiliyorum. Daha iyisini yapamazmıyız keşke yapsak. Ama araştırmadan sorgulamadan öldük bittik diyenleri de anlamıyorum.
Bir hilti sesidir. Betona vurduğu sert darbelerle onu aşındırır ve uygun işlemi yapmaya hazır hale getirir. Hiltinin vurduğu sert darbeler aşırı derecede ses iletkeni olan kolon ve kirişler vasıtasıyla yatağınızda sizi bile zıplatabilir.
Bilim, teknoloji ve özgür yaşam partisine oy vereceğim.
Üstüne toprak atılması gerekirken halen z kuşağı mıyım diyorsunuz pes doğrusu!
Çocuklardır. iş hayatına atıldıklarında veya askere gittiklerinde veyahut evlendiklerinde ve çocukları olduğunda gerçek hayat onlara hoş geldiniz der. Bekliyorum o güzel günleri bakalım zorluk karşısında da hadsiz ve saygısız davranabilecek misiniz?
Bir boz ayının dağlardaki açlık savaşında verdiği ölüm kalım mücadelesini izledim. Başarılıydı hande hanım için bir şey diyemeyeceğim.
Tebrikler türk kızları da keşfedilmeye başlamış diyecektimki bir gülme alıyor insanı:).
Yoktur çünkü çoğu kezban ya da kezbanımsı.
Çalşırlarsa olur. Herşey trend espri eleştiri değil. Çalışan kazanır afrikada olsan bile.
Doğrudur. Hp, dell şaşmam.
Pelinsu eceler nerdeler.
Yallah.
kendini toplama adapte edememiş insanlar topluluğudur. Ne var sizler de herkes gibi okuyup ,eğitilip topluma kaynaşsanız. Sizler de günümüz dünyasının nimetlerinden herkes gibi faydalansanız.
Sadakat, gelişim,özgür düşünebilme, maceracı ruh ve diğerleri.
Lady gaga olmaya çalışıyorsun ama senden olmaz. Sen katıksız bir kezbansın.
Problemli bir sistem. Bize uymadı değişim revizyon şart.
Tik tokta teşhir yapıp zor gelince bana sapıklık yaptılar demekte güldürüyor insanı. Sen teşhir pazarındasın kızım alıcında böyle olacak tabi