entry'ler (1)

millenicom

hani siz superonline çok pahalı , ttnetin kotası çok düşük hızı da az zaten en kötü firma o , turknette müşteri hizmetleri yok ki oturup bekliyoruz diyosunuz ya , hah işte hepsini birleştirin biraz da kimyasal x ekleyin : karşınızda millenicom. size şöyle söyliyim , eve interneti bağlattım ama sürekli kopuyordu , baktım web sitelerine daha 1. günden fatura gelmiş elime ,( kurulum aktivasyon falan ücretsiz ha tahhütlü girdim) ödedim nolur nolmaz diye aradım internetim sürekli kesiliyor hiçbirşeye girmiyor diye , kadın bana dedi ki tabi hemen halledelim , benim bi internet gitti. telefonum kontörlü aramak benim için büyük para kaybı. ardından hallettiler. evet cidden hallettiler. 11 gün boyunca telefona 45 tl yükleyip hepsini onlarla konuştum 250 dakika kadar olsa gerek , 11 gün boyunca 1 mb internet bile kullanamadım. hemde hiç. tamamen 0. yalvardım resmen ödevlerim var internetimi verin tamam söz bi daha bi şey demiycem kesik verin diye hiç mi takan yok. ciddi bi genel arıza varmış o düzeltilmeden internet vermeleri imkansızmış. her konuşma aynı şey öyle lanet öyle kötüydü ki sinir krizleri geçirdim baş ağrılarım başladı. 14 günlük ücretsiz tahhüt bozma hakkımı kullandım , bunu kullandıktan bir kaç saat sonra tak internetim geldi . vay anasının gözü siz misiniz internet veren , gidip direk 120gb oyun indirdim , sonra da belgeleri yolladım interneti kestiler. ( tabi her yollama işleminde bana kargo parası giriyor kessinlikle kargoları da karşılamıyor bu firma diğerlerinin aksine ) sonra her şey güzel , internetsiz sinir hastası bi hayat derken bi kaç gün sonra bi kalktım 780 tl fatura geldi ya hemen ödeyin ya da sizi savcılığa vericez diye de bi mesaj. burdan sonrasını tahmin edersiniz devam etmiycem çünkü edersem fena sövücem