bugün
- true çaylak olsun kampanyası9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan5
- true'yi yedirmeyiz6
- vermio11
- en güzel sevişme5
- nervio35
- bu koyden olsam ne olacak18
- ahmet sezer bey15
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı9
- anne3
- ak parti ve dem parti'nin terörsüz türkiye görüşme3
- sinsice kavga izleyen yazarlar8
- beni kim artılıyor amk5
- geceleri ne yapılır3
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse7
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim4
- namazında niyazında erkek5
- sözlükte kavga6
- bir kilo patatesin 50 lira olması7
- kasaba 7 bin tl vermek3
- nervio'nun 1 50 boyunda olması3
- velvet53
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- gammazlar çetesi6
- pompacı kıza nasıl açılınır9
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu6
- yeni parti31
- true çaycı olsun kampanyası3
- tememda kenka nalaka13
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- market kasap pazar fiyatlarını öğrenmek2
- güne bir şarkı bırak7
- velvet geceleri napıyor sorunsalı12
- kızını zenci ile evlendiren baba2
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- insan olmaya ceyrek kala18
- arkadaşlar sıkıldım2
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması3
- benzetildiğiniz ünlü10
- yeni parti'nin iktidara yürüdüğü gerçeği2
- hastane randevusu6
- etnik müzik radyo2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak4
- gammazlar göreve3
- tai lung6
- ben ahbap derneğine güveniyorum16

Uefa şampiyonlar ligi ikinci ön eleme turu ilk karşılaşması.
Bilgi: Gornik Zabrze polonya'nın bir takımıdır.

(img:#2498678)
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.

(img:#2498678)
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.

(img:#2498041)
Bu pazar gitmeyi planladığımız şile taraflarında bir plajdır. Daha önce gitmedim, güzel olduğunu iddia eden arkadaşlarım var.

(img:#2497442)
Tebrik etmek nedir ya, kurban bayramını kutlamaya hak mı kazandık biz, tebrikleeer kurban bayramındasınız.

an itibariyle gerçekleşmiştir. bayrakları balkonlara azabiliriz.
https://adanaavukat.org/eksi-sozluk-ve-uludag-sozluk-turkiyenin-en-degerli-web-siteleri/

(img:#2495904)
Galatasaray futbolcusu lucas torreira beyoğlu'nda bir avm önünde dayak yemiş. Var' giden hakem penaltı vermiş.

(img:#2493965)
(img:#2493966)
Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.

(img:#2493965)
(img:#2493966)
Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.

(img:#2493959)
Şu aptal boruya verilen isimmiş. Dün akşam ucundan kırıldı bugün yenisini alıcam nalburdan. Gitmeden fiyat araştırması yaptım 250 den başlayıp 600 e kadar gidiyormuş fiyatı. Bizimkileri Sivas'a yolladım ortalama 5 ay kadar tekim ve t… devamını gör

(img:#2490196)
Son 2 günde okul basılıp öğrenci ve öğretmenlerin öldürülmesinden sonra eşref rüya dizisi kanal d tarafından yayın akışından kaldırılmış. Muhtemelen sadece bu hafta yayınlanmıycak ortalık sakinleşince haftaya kaldığı yerden devam ede… devamını gör

(img:#2489803)
Fenerbahçe rizespor maçı için taraftar kart sahibi olmama rağmen uygun bilet bulamama durumudur. Bugün farklı saat aralıklarında en az 30 kere yoklamışımdır, yok arkadaş bilet milet yok.

(img:#2485998)
Hac ziyaretinde kabe'nin örtüsünü gözüne kestiren bir türk kadın, örtüyü makasla kestiği için yaka paça gözaltına alınmış. Tabi araplar bilmiyor ki biz türkler ayasofya'nın duvarlarını ekmeksiz yiyoruz.

Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör

Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör

(img:#2441899)
Evimin balkonunda böyle bir böcek gördüm son 2-3 gündür sık görüyorum ama bugün çok sık rastlamaya başladım. Bugün en az 6-7 tane öldürmüşümdür. 1 tanesini diğer böceklere ibreti alem olsun diye öldürdüğüm yerde bıraktım. Benim evime… devamını gör