bugün
- insan olmaya ceyrek kala16
- ideal erkek boyunun 1 84 olması12
- yeni parti23
- özgür özel chp den istifa etti4
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- adnan oktar7
- nervio28
- true ahlaksızlığı5
- seri gizli artı oy veren melek13
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- put7
- hayatın öğrettiği şeyler4
- doktor bey vizitte7
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- ben gvir'in batı şeria'nın yerle bir edilmesi tale2
- hazır başlamamışken2
- dünya kuzenler günü5
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- çocukların şımarık olması6
- insan ömrü3
- kabak yemeği vs hamburger13
- 24 temmuz 20262
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- 186 boyundaki erkek19
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- orduspor çocukları4
- norveç futbolu5
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar7
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- denizci içkisi2
- ahmet sezer bey11
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- tango dersi alan urfalı teyze4
- en merak ettiğin ulu yazarı30

Uefa şampiyonlar ligi ikinci ön eleme turu ilk karşılaşması.
Bilgi: Gornik Zabrze polonya'nın bir takımıdır.

(img:#2498678)
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.

(img:#2498678)
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.

(img:#2498041)
Bu pazar gitmeyi planladığımız şile taraflarında bir plajdır. Daha önce gitmedim, güzel olduğunu iddia eden arkadaşlarım var.

(img:#2497442)
Tebrik etmek nedir ya, kurban bayramını kutlamaya hak mı kazandık biz, tebrikleeer kurban bayramındasınız.

an itibariyle gerçekleşmiştir. bayrakları balkonlara azabiliriz.
https://adanaavukat.org/eksi-sozluk-ve-uludag-sozluk-turkiyenin-en-degerli-web-siteleri/

(img:#2495904)
Galatasaray futbolcusu lucas torreira beyoğlu'nda bir avm önünde dayak yemiş. Var' giden hakem penaltı vermiş.

(img:#2493965)
(img:#2493966)
Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.

(img:#2493965)
(img:#2493966)
Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.

(img:#2493959)
Şu aptal boruya verilen isimmiş. Dün akşam ucundan kırıldı bugün yenisini alıcam nalburdan. Gitmeden fiyat araştırması yaptım 250 den başlayıp 600 e kadar gidiyormuş fiyatı. Bizimkileri Sivas'a yolladım ortalama 5 ay kadar tekim ve t… devamını gör

(img:#2490196)
Son 2 günde okul basılıp öğrenci ve öğretmenlerin öldürülmesinden sonra eşref rüya dizisi kanal d tarafından yayın akışından kaldırılmış. Muhtemelen sadece bu hafta yayınlanmıycak ortalık sakinleşince haftaya kaldığı yerden devam ede… devamını gör

(img:#2489803)
Fenerbahçe rizespor maçı için taraftar kart sahibi olmama rağmen uygun bilet bulamama durumudur. Bugün farklı saat aralıklarında en az 30 kere yoklamışımdır, yok arkadaş bilet milet yok.

(img:#2485998)
Hac ziyaretinde kabe'nin örtüsünü gözüne kestiren bir türk kadın, örtüyü makasla kestiği için yaka paça gözaltına alınmış. Tabi araplar bilmiyor ki biz türkler ayasofya'nın duvarlarını ekmeksiz yiyoruz.

Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör

Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör

(img:#2441899)
Evimin balkonunda böyle bir böcek gördüm son 2-3 gündür sık görüyorum ama bugün çok sık rastlamaya başladım. Bugün en az 6-7 tane öldürmüşümdür. 1 tanesini diğer böceklere ibreti alem olsun diye öldürdüğüm yerde bıraktım. Benim evime… devamını gör