bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- seri gizli artı oy veren melek13
- insan olmaya ceyrek kala12
- ben burada ne yapıyorum hissi4
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- dünya kuzenler günü5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması9
- nervio27
- adnan oktar6
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- çocukların şımarık olması6
- doktor bey vizitte6
- put6
- true ahlaksızlığı3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- izmirli kızlar8
- insan ömrü2
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- orduspor çocukları4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- 186 boyundaki erkek19
- norveç futbolu5
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- olm herkes nerede lan2
- ahmet sezer bey11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- velvet48
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- gemici çakmağı3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- bursalı erkekler9
- truevesti2
- alevi erkek8
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- nervionun merak ettiği yazar19

Uefa şampiyonlar ligi ikinci ön eleme turu ilk karşılaşması.
Bilgi: Gornik Zabrze polonya'nın bir takımıdır.

(img:#2498678)
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.

(img:#2498678)
2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.

(img:#2498041)
Bu pazar gitmeyi planladığımız şile taraflarında bir plajdır. Daha önce gitmedim, güzel olduğunu iddia eden arkadaşlarım var.

(img:#2497442)
Tebrik etmek nedir ya, kurban bayramını kutlamaya hak mı kazandık biz, tebrikleeer kurban bayramındasınız.

an itibariyle gerçekleşmiştir. bayrakları balkonlara azabiliriz.
https://adanaavukat.org/eksi-sozluk-ve-uludag-sozluk-turkiyenin-en-degerli-web-siteleri/

(img:#2495904)
Galatasaray futbolcusu lucas torreira beyoğlu'nda bir avm önünde dayak yemiş. Var' giden hakem penaltı vermiş.

(img:#2493965)
(img:#2493966)
Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.

(img:#2493965)
(img:#2493966)
Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.

(img:#2493959)
Şu aptal boruya verilen isimmiş. Dün akşam ucundan kırıldı bugün yenisini alıcam nalburdan. Gitmeden fiyat araştırması yaptım 250 den başlayıp 600 e kadar gidiyormuş fiyatı. Bizimkileri Sivas'a yolladım ortalama 5 ay kadar tekim ve t… devamını gör

(img:#2490196)
Son 2 günde okul basılıp öğrenci ve öğretmenlerin öldürülmesinden sonra eşref rüya dizisi kanal d tarafından yayın akışından kaldırılmış. Muhtemelen sadece bu hafta yayınlanmıycak ortalık sakinleşince haftaya kaldığı yerden devam ede… devamını gör

(img:#2489803)
Fenerbahçe rizespor maçı için taraftar kart sahibi olmama rağmen uygun bilet bulamama durumudur. Bugün farklı saat aralıklarında en az 30 kere yoklamışımdır, yok arkadaş bilet milet yok.

(img:#2485998)
Hac ziyaretinde kabe'nin örtüsünü gözüne kestiren bir türk kadın, örtüyü makasla kestiği için yaka paça gözaltına alınmış. Tabi araplar bilmiyor ki biz türkler ayasofya'nın duvarlarını ekmeksiz yiyoruz.

Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör

Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör

(img:#2441899)
Evimin balkonunda böyle bir böcek gördüm son 2-3 gündür sık görüyorum ama bugün çok sık rastlamaya başladım. Bugün en az 6-7 tane öldürmüşümdür. 1 tanesini diğer böceklere ibreti alem olsun diye öldürdüğüm yerde bıraktım. Benim evime… devamını gör