sivasli bey
sivasli bey2 gün önce
21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı
Uefa şampiyonlar ligi ikinci ön eleme turu ilk karşılaşması. Bilgi: Gornik Zabrze polonya'nın bir takımıdır.
sivasli bey
sivasli bey1 ay önce
sigarayla denize girmek
(img:#2498678) 2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.
sivasli bey
sivasli bey1 ay önce
sigarayla denize girmek
(img:#2498678) 2 dakika için cebime alıyım dedim, 30 dakika sonra farkettim, allahtan içinde az vardı yedek sigaram var. Siz siz olun denize sigarayla girmeyin.
sivasli bey
sivasli bey1 ay önce
akçakese plajı
(img:#2498041) Bu pazar gitmeyi planladığımız şile taraflarında bir plajdır. Daha önce gitmedim, güzel olduğunu iddia eden arkadaşlarım var.
sivasli bey
sivasli bey1 ay önce
kurban bayramını tebrik etmek
(img:#2497442) Tebrik etmek nedir ya, kurban bayramını kutlamaya hak mı kazandık biz, tebrikleeer kurban bayramındasınız.
sivasli bey
sivasli bey1 ay önce
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
uludağ sözlüğün en değerli türk sitesi seçilmesi
an itibariyle gerçekleşmiştir. bayrakları balkonlara azabiliriz. https://adanaavukat.org/eksi-sozluk-ve-uludag-sozluk-turkiyenin-en-degerli-web-siteleri/
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
lucas torreira nın dayak yemesi
(img:#2495904) Galatasaray futbolcusu lucas torreira beyoğlu'nda bir avm önünde dayak yemiş. Var' giden hakem penaltı vermiş.
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
sözlük yazarlarının hünerleri
Arkadaşlar hayatımda ilk defa kek yaptım, çok güzel olmamış mı sizce de? (img:#2495658)
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
sözlük yazarlarının hünerleri
Arkadaşlar hayatımda ilk defa kek yaptım, çok güzel olmamış mı sizce de? (img:#2495658)
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
acil yardım lazım
(img:#2493965) (img:#2493966) Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
acil yardım lazım
(img:#2493965) (img:#2493966) Bu boruyu musluğa takmam lazım ama ucundaki somun mu ne o salak kırılmış, elimde kurbağacık ve pense var ama kırık olan parça aşındığı için çevrilemiyor, nasıl yapıcam.
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
kuğu boru
(img:#2493959) Şu aptal boruya verilen isimmiş. Dün akşam ucundan kırıldı bugün yenisini alıcam nalburdan. Gitmeden fiyat araştırması yaptım 250 den başlayıp 600 e kadar gidiyormuş fiyatı. Bizimkileri Sivas'a yolladım ortalama 5 ay kadar tekim ve t… devamını gör
sivasli bey
sivasli bey2 ay önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
sivasli bey
sivasli bey3 ay önce
eşref rüya dizisinin yayın akışından kaldırılması
(img:#2490196) Son 2 günde okul basılıp öğrenci ve öğretmenlerin öldürülmesinden sonra eşref rüya dizisi kanal d tarafından yayın akışından kaldırılmış. Muhtemelen sadece bu hafta yayınlanmıycak ortalık sakinleşince haftaya kaldığı yerden devam ede… devamını gör
sivasli bey
sivasli bey3 ay önce
fener maçına bilet bulamamak
(img:#2489803) Fenerbahçe rizespor maçı için taraftar kart sahibi olmama rağmen uygun bilet bulamama durumudur. Bugün farklı saat aralıklarında en az 30 kere yoklamışımdır, yok arkadaş bilet milet yok.
sivasli bey
sivasli bey3 ay önce
proboscis maymunu
eğer darwin haklı ise karadeniz halkının atası olan maymun. Biri görsel eklesin.
sivasli bey
sivasli bey3 ay önce
sözlük yazarlarının 10 sene önceki halleri
15 yaşında lise 1 de aykırı olmaya çalışan rockerdım kafamı sikeyim.
sivasli bey
sivasli bey3 ay önce
yazarların anlık durumları
Hayatımın her an her alanında zirvedeyim. Tavandayım yani her gece.
sivasli bey
sivasli bey3 ay önce
kabe nin örtüsünü kesen türk
(img:#2485998) Hac ziyaretinde kabe'nin örtüsünü gözüne kestiren bir türk kadın, örtüyü makasla kestiği için yaka paça gözaltına alınmış. Tabi araplar bilmiyor ki biz türkler ayasofya'nın duvarlarını ekmeksiz yiyoruz.
sivasli bey
sivasli bey5 ay önce
emniyet tarafından aranmak
Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör
sivasli bey
sivasli bey5 ay önce
emniyet tarafından aranmak
Biraz önce bir cep numarasından arandım, kendisini ilçemdeki emniyet müdürlüğüne bağlı bir polis olarak tanıttı, sosyal medya paylaşımımdan dolayı ifade vermem gerektiğini söyledi, bugün gelebilir misiniz dedi, müsait olamayacağımı belirttim ve yarın… devamını gör
sivasli bey
sivasli bey10 ay önce
öldürülen böceği ibreti alem olarak bırakmak
(img:#2441899) Evimin balkonunda böyle bir böcek gördüm son 2-3 gündür sık görüyorum ama bugün çok sık rastlamaya başladım. Bugün en az 6-7 tane öldürmüşümdür. 1 tanesini diğer böceklere ibreti alem olsun diye öldürdüğüm yerde bıraktım. Benim evime… devamını gör
© copyright 2005 - 2026