bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- sex asnasında beddua almak4
- çaylak edildim diye ağlayan troll3
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması8
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- heyecanlıyım sözlük4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- faik öztrak7
- sessiz insanların çok gözlem yapması3
- gammazlama aparatı2
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- ne güzel sözlük2
- insanlardan nefret etmek9
- birine geç kalmak10
- ilk maaş4
- uludağ sözlük discord grubu11
- penis boyutunun önemi4
- true nun çaylak olması2
- katılım bankacılığı3
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı9
- ulan hepiniz oradaydınız2
- kemal kılıçdaroğlu20
- yer sofrası7
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
- suda2
- özgürlük2
- bruce lee5
- özgür özel7
- beyazsemsiyeliyabanci48
- ödemi hiç gitmeyen insan2
- cayır cayır yanan kız13
- spor sonrası ayna karşısında pazu şişirmek2
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- online listesi7
- kızlar kıllı göbek sever mi2
- m r e r e c t o12
entry'ler (59)
raytingi çözmüş yazardır.
14 şubat mevlit kandili ve dolayısıyla peygamber efendimizin (S.A.V) doğum günü. ilk kez gerçek bir sevgililer günüdür.
bir sefer karşılaştım o güzelim suratlı, manken gibi fizikli kızın suratına sıçmak istediğim bir andı. bacak arasında ter kokusu da varsa eğer o erkeğin vay haline.
şu saatten sonra anca başıyla oynar.
tam o sırada ellerini doğru zamanlarda, nokta vuruşu yapabilen kadın tipidir.
musluğu açmadan rahat rahat masturbasyon yapmak. yeni yetmeler çok sık yaparmış.
az önce mesaj attı garibim. yine içti sanırım.
hoş geldin yar yüreğime, boş ver be elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiii.
kısaca doğacak çocuk yarrağı yedi demektir.
sabah uyandığımda malı sağa, sola, ileri ve geri yaparak rahatlamamı sağlayan kan dolaşımın vücudumda enine doğru ulaştığı son nokta
öyle yapmadan o gaz çıkmaz arkadaş. o kıçı kaldıracaksan biraz.
bence yüzeysel sevişmiş, tam kızıl noktaya ulaşırken erkeğini mutlu sona ulaştırmış sonrada soluğu ve çareyi sözlükte arayan azgın dişi türüdür.
nasihatlarımı dikkate alarak uludağa transfer olmuş yeni nesil yazar. hoşgeldin.
benim bildiğim pkklı, pekakaya pekekeli diyen adamdır. bu adam iki saattir pekayaya pekeke diyor. ne sikim iştir anlamadım
mükemmel bir dizi. ne güzel sahurdan önce gülme krizine giriyorduk ama artık yahşi cazibe diye saçma bir dizi koymaları münasebetiyle gecemizin içine eden atv kanalının yeni fenomeni
allahın belası 1 cm lik boyu ile koskoca beni şuan kıvrandıyor. yarın iki sınavım var ve okuduğum nottan bir bok anlamıyorum. geceleri azıyor bu pezevenkler.
bu zamana kadar türk televizyonlarında yapılmayan bir programdır. kocaeli üniversitesi öğrencisi abdurrahman öztürktün yapımcılığını üstlendiği ve sunuculuğunu tarık turaç ile paylaştığı bir öğrenci programıdır. üniversitelilerin yaşam tarzının anlatılığı programda öğrenci ev halleri, öğrenci ev baskını ve öğrencilerin çektikleri videolar ile formatlandırılmış güzel ve farklı bir program. programdan kesitler http://www.ozturkweb.tr.gg adresinde mevcuttu.
conversten sonra galiba belediye de bu atkıları dağıtmaya başlamıştır. çoluğunda çocuğunda, genç yaşlı, kadın erkek fark etmiyor herkezde bu atkı. acaba sadece türkiye'ye mi mahsus bu sosyolojik olay. abartmanın bu kadarı yani
http://images.gittigidiyo...ILTEREDEN__21430858_0.jpg
http://images.gittigidiyo...ILTEREDEN__21430858_0.jpg
bayan yazarların entryleri okuduktan sonra, bu kadar büyüktünüz de biz mi görmedik dedikleri uzunluklara sahip, gerçek anlamda çaylak yazar olduklarını bu başlığı dikkate alarak ebatlarını yazan ve çoğununda katma değer ile 3-4 cm ekleyerek şapkalı osman paşanın boyutunu burada açıklayarak medeni cesaret gösteren ve yazdığı ebat ile kendisiyle övünebilenlerin toplandığı bir başlık...