bugün
- enayimiknatisii9
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- en güzel sevişme11
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- namazında niyazında erkek10
- tai lung9
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- bu koyden olsam ne olacak18
- yeni parti33
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz2
- vermio11
- nervio35
- true çaylak olsun kampanyası9
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- pinhani4
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan3
- sigmund freud vs carl gustav jung2
- true'yi yedirmeyiz7
- chp nin camileri ahır yapması6
- bir kilo patatesin 50 lira olması9
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- sözlükte aşık olmam3
- insan olmaya ceyrek kala19
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- güne bir şarkı bırak9
- ioçk'nın müziği4
- seri gizli artı oy veren melek15
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz7
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır3
- ahmet sezer bey15
- rizeli kızlar3
- nervionun merak ettiği yazar21
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- erecto birader del kopar4
- günahkarlar ölüdür2
- şeytan6
- meriç nehrinin yönü3
- kürt feodalizmi4
- arkadaşlar sıkıldım4
- beni kim artılıyor amk5
- topluma nasıl faydalı olunur4
entry'ler (59)
raytingi çözmüş yazardır.
14 şubat mevlit kandili ve dolayısıyla peygamber efendimizin (S.A.V) doğum günü. ilk kez gerçek bir sevgililer günüdür.
bir sefer karşılaştım o güzelim suratlı, manken gibi fizikli kızın suratına sıçmak istediğim bir andı. bacak arasında ter kokusu da varsa eğer o erkeğin vay haline.
şu saatten sonra anca başıyla oynar.
tam o sırada ellerini doğru zamanlarda, nokta vuruşu yapabilen kadın tipidir.
musluğu açmadan rahat rahat masturbasyon yapmak. yeni yetmeler çok sık yaparmış.
az önce mesaj attı garibim. yine içti sanırım.
hoş geldin yar yüreğime, boş ver be elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiii.
kısaca doğacak çocuk yarrağı yedi demektir.
sabah uyandığımda malı sağa, sola, ileri ve geri yaparak rahatlamamı sağlayan kan dolaşımın vücudumda enine doğru ulaştığı son nokta
öyle yapmadan o gaz çıkmaz arkadaş. o kıçı kaldıracaksan biraz.
bence yüzeysel sevişmiş, tam kızıl noktaya ulaşırken erkeğini mutlu sona ulaştırmış sonrada soluğu ve çareyi sözlükte arayan azgın dişi türüdür.
nasihatlarımı dikkate alarak uludağa transfer olmuş yeni nesil yazar. hoşgeldin.
benim bildiğim pkklı, pekakaya pekekeli diyen adamdır. bu adam iki saattir pekayaya pekeke diyor. ne sikim iştir anlamadım
mükemmel bir dizi. ne güzel sahurdan önce gülme krizine giriyorduk ama artık yahşi cazibe diye saçma bir dizi koymaları münasebetiyle gecemizin içine eden atv kanalının yeni fenomeni
allahın belası 1 cm lik boyu ile koskoca beni şuan kıvrandıyor. yarın iki sınavım var ve okuduğum nottan bir bok anlamıyorum. geceleri azıyor bu pezevenkler.
bu zamana kadar türk televizyonlarında yapılmayan bir programdır. kocaeli üniversitesi öğrencisi abdurrahman öztürktün yapımcılığını üstlendiği ve sunuculuğunu tarık turaç ile paylaştığı bir öğrenci programıdır. üniversitelilerin yaşam tarzının anlatılığı programda öğrenci ev halleri, öğrenci ev baskını ve öğrencilerin çektikleri videolar ile formatlandırılmış güzel ve farklı bir program. programdan kesitler http://www.ozturkweb.tr.gg adresinde mevcuttu.
conversten sonra galiba belediye de bu atkıları dağıtmaya başlamıştır. çoluğunda çocuğunda, genç yaşlı, kadın erkek fark etmiyor herkezde bu atkı. acaba sadece türkiye'ye mi mahsus bu sosyolojik olay. abartmanın bu kadarı yani
http://images.gittigidiyo...ILTEREDEN__21430858_0.jpg
http://images.gittigidiyo...ILTEREDEN__21430858_0.jpg
bayan yazarların entryleri okuduktan sonra, bu kadar büyüktünüz de biz mi görmedik dedikleri uzunluklara sahip, gerçek anlamda çaylak yazar olduklarını bu başlığı dikkate alarak ebatlarını yazan ve çoğununda katma değer ile 3-4 cm ekleyerek şapkalı osman paşanın boyutunu burada açıklayarak medeni cesaret gösteren ve yazdığı ebat ile kendisiyle övünebilenlerin toplandığı bir başlık...