bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (779)
tanımam etmem iki partiyi de sevmem, ama ideoloji denilen şey böyle futbolcu transferi gibi birşey değil diye biliyorum. bunlar da vatan millet ideoloji hikaye, kendi kariyerleri kendi kasaları. zaten afyonlu bu konularda mükemmeldir, paraya taparlar ve çok rahat adam satarlar. çıkarları için. pişkin pişkin yobazlık terbiyesizlik cabası.
Zehra güneş dana gibi olmuş zıplayamıyor aq.
Konu kalmamıştır.
Bir arkadaşım yapmış adı da şimşek miş. Köylerde olur diyor. ilk aşkım şimşek diyor. Hahshs. Git dedim dövmesini yaptır unutamadıysan. Bu bilgi sonrası köydeki amcaoğulları da gözümde birer şüpheli. ilk ziyarette sorgulayacam.
Fransa milli futbol takımının ilk onbirinde göçmen olmayan sadece bir futbolcu var diyordu maçı anlatan spiker, hangi sene bilmiyorum.
Otorup bira içebileceğim yeşil sulak yerlerin veya şehir manzaralı tepelerin çok olması.
Maaşın geç yatması.
Enteryde son kelime hatalı olmuş bilader. L yi sil. Başlık entery uyumu açısından.
Gel bas da bi zikiverem seni.
Sözlük bozuldu her yer am göt muhabbeti diye ağlanıyoruz sonra Allah bizi böyle başlıklarla sınıyor.
Sözlük bozuldu her yer am göt muhabbeti diye ağlanıyoruz sonra Allah bizi böyle başlıklarla sınıyor.
Geçen mola da paçama bir kedi sürtündü bütün kıllarını sıvadı gitti, sen diyorsun ısıracam.
Haberin yok ölüyorum.
Ad soyad gta falan yazılmış tc no eksik onuda yazarsa işlemlere başlayacam. Düz biri.
Ali Koç a bak ne kaçırdın der gibi sanki. Beni bu güzellikle herkes alır diyen kezban havası.
Emekli olduktan sonra tekrar işe girip çalışmak. Çift maaş. Hayal değil mecburiyet.
Eline verirdim.
Zamanla azalıyor bitmiyor. Gençken ölüyorum bitiyorum dediğin hatuna kırkında güzel bir hatıra olarak bakıyorsun. Onsuz yapabildiğini farkediyorsun. Ama yanında olsa gözlerine baksa yine aşık olur heyecanlanırsın.
Bizim hac paralarını Ronaldo ya yediriyor ibineler.
Bizim arkadaş bimden çok kız ayarladı. Her gün bir gofret alıp kızı kesiyormuş, kız anlamış zaten, gülüşme falan derken şimdi nişanlı evlenecekler. Benzeri yerlerden kızları beğenip, fişlerden isim soyisim sosyal medya falan yol alıyordu. Soy isim için TÜVTÜRK ten araç plakası sahibini sorgulatıyordu başka bir arkadaşımıza. Biraz çaba gerekiyor anlayacağın.
Onlar en güzel yalanları birbirlerine söylerler. Sosyal medya gönderilerindeki yorumları okuyarak ta buraya entery girebilirsiniz.
_ ay canım süper olmuşsun, mükemmelsin, yerim seni yaa, bayıldım, özledim falan filan uzar gider.
_ ay canım süper olmuşsun, mükemmelsin, yerim seni yaa, bayıldım, özledim falan filan uzar gider.
Elhamdülillah müslümanız da bu islam'ın şartı Arapların uydurması gibi. Milyar yıl önce oluşan dinler günümüze kadar ne kadar şeffaf olarak geldi bilmiyorum. Sanki oynanmış gibi. Namaz kıl oruç tut zekât ver vs hepsi mantıklı, ama gel benim yaşadığım yerleri gör büyük sevap sana, sanki Araplar kendilerine ekmek çıkarıyor gibi. Tövbe Allah'ım .