bugün
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar10
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- menzil şeyhinin çakarlı aracı15
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak11
- anın görüntüsü14
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz9
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür11
- filistini destekleyen yahudi delege11
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası22
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı23
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9

entry'ler (56)
Yume no Tsuzuki şarkısını sevdiğim bir Eski J-Pop sanatçılarından birisi.
Zero Escape, Spike Chunsoft tarafından yayınlanmış bir gizem, görsel roman türlerine sahip olan oyundur. Oyunun ilk serisi Zero escape 999 (9 Hours 9 Persons 9 Doors) 2009 yılında çıkmıştır. Nintendo DS, iOS, Playstation Vita, Playstation 4 ve PC platformları için yayınlanmıştır. Ardında ikinci oyunu Zero Escape: Virtue's Last Reward 2012 yılında çıkıp Nintendo 3DS, Playstation Vita, Playstation 4 ve PC platformları için çıkmıştır. Ardından son oyunu Zero Escape: Zero Time Dilemma, 2016 da tekrar aynı platformlarda yayınlanmıştır.
Malesef ki oyun aşırı underrated bir oyundur. Hikayesi diğer görsel romanlardan daha da farklıdır. Soundtrack'i üzücü,rahatlatıcı vb. olabiliyor. Kısacası belki size farklı bir oyun tadı verebilir. Oynanması tavsiye edilir.
Malesef ki oyun aşırı underrated bir oyundur. Hikayesi diğer görsel romanlardan daha da farklıdır. Soundtrack'i üzücü,rahatlatıcı vb. olabiliyor. Kısacası belki size farklı bir oyun tadı verebilir. Oynanması tavsiye edilir.
ekşide ve uludağda hate alan youtuber'dır. sayın aptallar bilgi edinmeyi bile boş buluyorsa bu ülke ne hale gelecek?
atari 2600 platformundaki oyunlar bence. hepsi benim için hala eğlenceli sayılır. Yıl olmuş 2019, hala galaga oynuyoruz.
he abi ya.. eskiden popüler piçlerin ve kızların çoğunda soyismi "oğlu" diye biterdi. en azından bizim o zamanki okulumuzdaydı..
şunu demeliyim ki üstteki şahıs kesinlikle çok haklı.
bi ara bende mario battle royale gireyim dedim sıkıntıdan ama telif yemişti. daha önceden emuparaside sitesinden bende rom indirirdim bir zamanlar. fakat artık indirme linki yok. en azından belki super mario maker 2 ye o battle royale eklenseydi belki o kadar da sorun olmazdı?
bi ara bende mario battle royale gireyim dedim sıkıntıdan ama telif yemişti. daha önceden emuparaside sitesinden bende rom indirirdim bir zamanlar. fakat artık indirme linki yok. en azından belki super mario maker 2 ye o battle royale eklenseydi belki o kadar da sorun olmazdı?
sen hele bi yaşlan bunu sonra konuşuruz.
Mario forever. kesinlikle çocukluğum bu oyunla geçti, sadece gerçek alfalar bilir.
bu ne ya arkadaş.
sabah sabah sizin yüzünü gıdıklatıyorlar. ne kadar kovsanız da hep yüzünüze geliyor ve bu sizin sinirlice kalkmanıza yol açıyor. yüzünüze konduğu anda öldürün onları ve rahat uyuyun.
sabah sabah sizin yüzünü gıdıklatıyorlar. ne kadar kovsanız da hep yüzünüze geliyor ve bu sizin sinirlice kalkmanıza yol açıyor. yüzünüze konduğu anda öldürün onları ve rahat uyuyun.
kesinlikle beyin gerektiren oyundur.
21. bölümü yapabilen var mı aranızda?
21. bölümü yapabilen var mı aranızda?
valla 2 memleketinde bir saykoluğu vardır. diyarbakır'lı olarak adana mı daha iyi yoksa diyarbakır mı karar veremedim. diyarbakırda gezilecek çok güzel tarihi yerler, surlar var ama adana da iyidir.
yapmam gereken uzun önemli bir şey varken izleyemiyorum ki. her neyse ben işe koyulayım..
gerçekten de çok büyük bir egoya sahip olanlardır. o çok büyük egosunu da o kadar da gösteremezler. becerikli olurlar genellikle. anlaşılır bir tipte değillerdir. insana canlılık ve güven verirler.
malesef facebook ve instagram da bunları yaşadı. ulan mark zuckerberg eğer instagram'ı satın almasaydın instagram bu hale gelmezdi..
olmasalar da ne olacak ki? kısa olmak kötü bir şey değil ki. 160 altı olanlar kimin ne dediğine kulak asmasın..
metal slug oyununun 2. ve 3. oyunu aşırı efsaneydi. en iyi piksel oyunu çünkü oyundaki arka plan çizimleri de diğer her şeyi de mükemmel.
geceleri yemezsen de rahat yatamıyorsun. o yüzden kalkıp salçalı ekmek yapasın gelir işte.
her zaman ayakta kalmaya çalışan kadınlardır. daha iyilerini haketmiştirler.
arkadaşımda görülen olaydır. babası diz çöküp ağladığı halde annesi piçlik yapmaya devam ederdi.
Berkcanları seven Pelinsular da bu gruptadırlar.