bugün
S
shadowassasin6 yıl önce
hesabımı siliyorum hepiniz hoşçakalın
Ben gidiyorum arkadaşlar. Hesabımı 1-2 dakika içinde sileceğim. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın. Öptüm.
S
shadowassasin6 yıl önce
vajinanın korkunç bir organ olması
dış görünüşü ile çirkin bir görüntüye sahip olan vajinanın ürkütücü olmasıdır.
S
shadowassasin6 yıl önce
istanbul ili deprem toplanma alanları
sik kadar parka toplanma alani gören zihniyet var şu ülkede. sonra binlerce toplanma alani diyorlar. yalan gerçek toplanma alanlari sunlardir atatürk havaalanı ilçelerdeki açık- kapali spor kompleksleri stadyumlar millet bahçeleri miting a… devamını gör
S
shadowassasin7 yıl önce
doğum günü
belli bi yasa gelinmisse ve hala bir sevgiliniz bile yoksa izdiraba donusucek bunalimlarla dolu gundur.
S
shadowassasin7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
S
shadowassasin7 yıl önce
accio ak 47 demek
Geri tepecek olan büyüdür, doğrusu için (bkz:avada cyka blyat) (img:#1743857)
S
shadowassasin7 yıl önce
bipolar bozukluğun artık çok yaygın oluşu
Katıldığım görüş, popülerizmden ziyade vardır böyle bir gerçek. Mevcut toplum değişimleri, algılar, yaşamın hızlanması, seri üretim, tüketim şizofrenisi. Burdan örnek vermek gerekirse dakikada 2 başlık açılması, hepimizin favori alma endişesi. Dikkat… devamını gör
S
shadowassasin7 yıl önce
doların 5 tl olması
akp icraatidir.
S
shadowassasin8 yıl önce
türkünün türk blues u olması
türkçe sözlü blues olmaz diyenlere inat doğru tespittir. tito'nun selamı ile kuşkusuz en iyi en doğru örneği; https://m.youtube.com/watch?v=ks-84xxT3Wk#
S
shadowassasin8 yıl önce
amed e diyarbakır diyen saygısız
farklı kültürden insanların kültürüne ve diline saygı duymayan empati duygusundan yoksun kişidir. bazı şehir isimleri farklı dillerde söylenebilir elbette; mesela londra-london gibi; ancak, amed halkına "sizin şehrinizin adı diyarbakır dır aksini idd… devamını gör
S
shadowassasin9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
shadowassasin9 yıl önce
evlenmeme nedenleri
evlenmek istemeyen bireyin nedenleridir.
S
shadowassasin9 yıl önce
aşk ı memnu dan akılda kalanlar
(bkz: çetin özder zenginliği)
S
shadowassasin9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
S
shadowassasin9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
shadowassasin9 yıl önce
sözlük yazarlarının kurbanlıkları
dini bayramımız olan kurban bayramında kurbanlık olarak sözlük yazarlarımız tarafından kurban edilebilecek objelerin tamamıdır.
S
shadowassasin9 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen capsler
(img:#924556)
S
shadowassasin10 yıl önce
16 yaşındayım hepinizden daha üstünüm
Bir meydan okuyuş, bir haykırış. 16 yaşındayım hayaliniz de bile göremeyeceginiz okulda okuyorum. sizin yanınızdan bile geçemeyeceginiz kızlarla beraber oluyorum. Babam fabrikatör. Doğum günüm 6 mayıs idi. Babam bana mersedes aldı. Ehliyetım… devamını gör
S
shadowassasin10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
shadowassasin10 yıl önce
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
shadowassasin10 yıl önce
piyango
"çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin" sloganıyla zihinlerde yer etmiş talih oyunu.
S
shadowassasin11 yıl önce
1 nisan
dünya şaka günü. peki ama nereden çıkmış bu 1 nisan şaka günü? bir zamanlar yaptığı eşek şakalarıyla insanlara illallah dedirten bir adam varmış.yaptığı şakalar yenilir yutulur cinsten değilmiş.insanları canından bezdirmiş bu adam.bir gün insanlar … devamını gör
S
shadowassasin11 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
S
shadowassasin11 yıl önce
© copyright 2005 - 2026