bugün
- ne kadar yaşlısın19
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz5
- tai lung52
- ankete gelin beyler26
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı4
- dükkan önüne sandalye koyan tip4
- kadınları çok sevmek ama uzak durmak2
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği6
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- hristoloji islam la çelişiyor mu2
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- rus kızlarını koruma altına almak2
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- sevmediğiniz yazarlar14
- bir soru sor7
- her dönerin adamı4
- büyü nasıl bozulur3
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek20
- google translate2
- sarapci koala39
- kızarmış ekmek4
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- felsefe12
- mavi yaka erkek beyaz yaka kız birlikteliği2
- meb den okullara terörsüz türkiye genelgesi4
- sokrates3
- ispanyolca2
- koalaya yeni nick önerisi5
- samed agirbas2
- koala fetö başarılı olsa fetöcü de olurdu5
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- yalanlar söyleyip iç huzuru bulmak3
- meleklere serbest insanlara yasak olan ilimler5
- fransa3
- batman filmleri2
- harley quinn poison ivy ilişkisi2
- sözlüğün bünyeyi yorması7
- paris2
- mersin4
- doğu perinçek2
- yalnızlık rahatlıktır15
- sözlük yazarlarının kendi çalıp kendi oynaması5
- ben de reise oy vericem13
- bar kokhba isyanı5
- neli dondurma seversiniz2
- anlamlı yazılar2
- yapay zeka ve işsizlik8
- beni sevmeyen o kişi8
- hiçlik makamı2
entry'ler (217)
insanlık suçudur, ırkçılığın ne kadar iğrenç olaylara yol açtığını göstermektedir, Allah yapanların belasını versin.. "Biz sünniyiz, onlar şii, gitsinler iran'dan yardım istesinler." diyen mezhepçi, faşist Turgut Özal'ı da unutmadık.
o 2 erkeği 20 kişi dövdüğünüzü söyleseydin daha inandırıcı olabilirdi..
Amedspor'un yeneceği maçtır.
Zinedine Zidane'yi falan böyle bir karşılaştırmada kullanmak ahlaksızlıktır. Zidane, BMW. iniesta, Audi. Tamam iniesta çok iyi oyuncu şuan oynayan orta saha oyuncularında mutlaka ilk 3 e girer ama Zidane gibi bir futbolcu uzun süre gelmez.
Örnek olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde HDP %75 oy almış, AKP ise %19 almış ve sürekli olaylar yaşanıyor, insanlar ölüyor, askerler ölüyor.. Oysa yine aynı ilin ilçesi olan Çüngüş ve Çermik ilçelerinde olaylar olmamaktadır nedeni ise kanımca AKP nin o ilçelerde yüksek oy alıp 1. çıkması..
Çoğunluğu Türkçü değil Kürt düşmanı olan insanlar..
Abdestsiz Kuran'a dokunulmaz diye ısrar eden arkadaşlar Kuran'dan ayet göstermek suretiyle kaynak sunana kadar gayet normal olan olay.
Türkçülük ideoloji değil sadece düşüncedir.
bizene dedirtir.
rdnce dostum sen soygunları, din istismarını görememişsin kesilen ağaçları nereden göreceksin!? http://www.radikal.com.tr...-agaclar-sokuldu-1452884/ Buyur ben sana haberiyle birlikte göstereyim baka baka mutlu ol sizin eseriniz!
Miting için ağaçların kesildiği vahim gündür dostlar. bundan bir kaç ay önce Kılıçdaroğlu geldiğinde aynı meydana, polisleri meydandan en fazla 200 metre uzağında görebiliyordunuz bugün ise durum daha farklı miting alanına uzak yerlerde dahi yolları kapatarak her tarafa polis serpiştirdiler. Dostlar asıl konumuza gelelim Ankara'da ki katliamdan sonra CHP ve HDP mitinglerini iptal ederken AKP mitingleri için ağaç kesiyor.. Bakın bir kaç ağaçtan ne olur demeyin Kocaeli'de de Bursa'da da aynı manzara. daha geçen sene 6000 tane ağaç kesildi bu ülkede! Nereye kadar susacağız sorarım sizlere?! Sırf oy için değer mi bunca şey! Daha 6 gün önce bu cumhuriyetin gördüğü en büyük katliamlardan birini gördük tam 6 gün önce! Şimdi bu ülkenin başbakanı olmak isteyen bir parti başkanı daha kaç saat önce patlama olduğu aklımızdan çıkmamışken çıkıp miting yapıyor! terörün iyisi olmaz diyor! Bak şu işe! Dostlar, biz bu kavgadan alnımızın akıyla çıkacağız, KAZANACAĞIZ.
sony xperiza z3.
16 yaşında 1.60 boyunda olarak bir uyum sağlamış erkektir.
pirinç pilavı adamdır..
olması muhtemel bir askeri harekat.
bizim düşmanımız işid değişmiş miş miş! hadi ulan oradan! bölgenin en büyük tehlikesi nasıl olur da bizim düşmanımız olamaz? akp ile yakın ilişkilerine dayanarak bunu söylemiş caylife arkadaş ama putin bir şey söylemişti; ''cebinde akrep taşıyan, sonucuna katlanır''! cebinde akrebi akp taşıdı şimdi sonucuna askerimiz katlanıyor.. üstüne birde ''vatansever'' insanlar işide vurmayın diyip açıkça Türk askerine karşı işidi savunuyor! ondan sonra bu kaypaklar bize vatanseverlik dersi vermeye çalışıyor! ulan iki yüzlüler, ulan yüreksizler, ulan onursuzlar..
Benim gösterdiğim ilgili az bulup, başkasının kollarına koşunca.
vantutri, Kur-an'da yazılmayanları yapmadıkları için dinsiz mi oldu şimdi Aleviler?
Seni çok seviyorum nefesim.
Kenan Evren 97 yaşında öldü. Erdal Eren hep 17 yaşında kalacak.