S
sersem herif1 ay önce
ferrari luce
Bunun başlığı nasıl açılmamış. Ferrari de lgbt oldu amk. Şu hale bak. Bir de 640bin dolares. insan hızını gücünü bile merak etmiyor. (img:#2498000) (img:#2498001)
S
sersem herif1 ay önce
ferrari luce
Bunun başlığı nasıl açılmamış. Ferrari de lgbt oldu amk. Şu hale bak. Bir de 640bin dolares. insan hızını gücünü bile merak etmiyor. (img:#2498000) (img:#2498001)
S
sersem herif1 ay önce
nevriye kedizade makarnası
(img:#2497936) Evet arkadaşlar yemek yapmak eğer tek kişilikse benim için bir terapi.. Neyse az önce duvara bakıp derin derin boşluk hissine dalmışken bir açlık hissi ardından makarna kelimesi bir ampul gibi yandı. Aslında uğraşmayıp basit geçi… devamını gör
S
sersem herif1 ay önce
2023 seçimlerini sinan oğan kazansaydı
Şuan çok daha iyi bir durumda olurduk o zaman.
S
sersem herif1 ay önce
koçun taşakları
kurban bayramı dolayısıyla efsane tweeti hatırladım. tweet sahibi hayal ettiği taşaklara kavuşabildi mi acaba. çok dertlendim şimdi. (img:#2496806)
S
sersem herif1 ay önce
sözlükte kartlar yeniden dağıtılıyor
bazı kişiler silik olmuş , sebebi ne bunların fetö operasyonu mu ?
S
sersem herif1 ay önce
nevriye kedizade örgütü
Yaz beni yaz.
S
sersem herif1 ay önce
masaj yapan erkek seksiliği
bilmiyorsa hiç yapmasındır biliyorsa saatlerce yapsındır.
S
sersem herif1 ay önce
masaj yapabilen sevgili bulmak
Kızla tanışırken sorulması gereken soru masaj yapabiliyormusun .
S
sersem herif1 ay önce
güven veren biri olmak
insanların size daha da ısınmasına sebep olmasını sağlar. En sevdiğim duygum güvenilir biri olduğumdur. Onun için beni tanıyanlar bir daha bırakmazlar. Fakat sorun benim onlara hayır diyemememdir. Onun için arkadaş çevrem dardır.
S
sersem herif1 ay önce
hemsireler gunu
Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren önemli meslek gruplarından biri ise hemşireliktir. Ortaya çıkışı çok eski tarihlere dayanan hemşirelik mesleği ül… devamını gör
S
sersem herif1 ay önce
arkadaşlar korkuyorum
Geçen hafta bende korkuyordum.
S
sersem herif1 ay önce
kedili nick alan erkek
Ulan ne kızlar Kaldırırım düşüncesindeki erkektir. Yazık lan Böylelerine.
S
sersem herif1 ay önce
sözlük erkeklerinin birbirine şarkılar bestelemesi
böyle rezalet görmedim. iyice pembe sözlük olduk.
S
sersem herif1 ay önce
arkadaşlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin
(bkz: giderim bak)
S
sersem herif1 ay önce
sibel can
eski dansöz. sonrasında ses sanatçısı. orhan gencebay ın sanatçılık konusunda büyük desteğini görmüştür.
S
sersem herif1 ay önce
kademeli emeklilik
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok. (NTV)
S
sersem herif1 ay önce
köpek candost değildir ittir teröristtir
Akepeli zekası yine iş başında. Bu seyredeceğiniz video montaj ya da şaka değil... Köpekleri sevmemiz milli güvenliğimizi tehlikeye sokan, dışardan projelendirilen ve Türk aile yapımıza kastetmek için kurulan bir terör organizasyonuymuş. O zaman so… devamını gör
S
sersem herif2 ay önce
kadın arabası
ilginç bir şekilde pis arabadır.dışı değil içi de pistir. Annem titizlik hastası denecek bir insan ama arabasına binmeye tiksiniyorum.babam da ortalama kendi çapında temiz denebilecek bir insan ama arabası Çiçek gibi. Bir şey yenilip içilmesine bile … devamını gör
S
sersem herif2 ay önce
kadın arabası
ilginç bir şekilde pis arabadır.dışı değil içi de pistir. Annem titizlik hastası denecek bir insan ama arabasına binmeye tiksiniyorum.babam da ortalama kendi çapında temiz denebilecek bir insan ama arabası Çiçek gibi. Bir şey yenilip içilmesine bile … devamını gör
S
sersem herif2 ay önce
erdoğanı koruma kanunu
fiilen uygulamada olan ancak henüz yasalaşmamış olandır. teamüller de demokrasilerde en az yasalar kadar geçerli de olabilir zaman zaman. büyük liderimiz velinimetimiz erdoğan bu saygıyı haketmektedir inş'allah.
S
sersem herif2 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
S
sersem herif2 ay önce
hanımlar günaydın
(img:#2489334) Güüünayydııınnn güzellikler. ~swh~
S
sersem herif2 ay önce
donald trump
amerika'lı emlak kralı, mevcut amerika birleşik devletleri başkanı.
© copyright 2005 - 2026