bugün
- azgın türbanlı10
- sözlüğü siliyorum dostlar16
- pandela40
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- evlenmekten korkmak10
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl2
- yaşlılara moruk demek2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum2
- istanbul ticaret odası ücretliler geçinme endeksi2
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- alttaki yazara aşık ol11
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- velvet ile revani yemek7
- nermin2
- izlenmiş en kusursuz film5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı4
- sözlüğün kahve olması12
- gerdek namazı10
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- hayat pahalılığının giderek artması3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- amerika israil arası kızışma7
- canımın hamburger çekmesi3
- üstteki yazar kimle evlensin5
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- iskeleden atlarken pişmek2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- 2026 dünya kupası34
- sokuk yazarlar2
- normal sozluk2
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- sevgiliye seni seviyorum diyememek2
- futbol29
- senegal6
- çırılçıplak uyumak4
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- anal istanbul4
- yapay zeka sevgili2
- velvet41

Bunun başlığı nasıl açılmamış.
Ferrari de lgbt oldu amk. Şu hale bak. Bir de 640bin dolares. insan hızını gücünü bile merak etmiyor.
(img:#2498000)
(img:#2498001)

Bunun başlığı nasıl açılmamış.
Ferrari de lgbt oldu amk. Şu hale bak. Bir de 640bin dolares. insan hızını gücünü bile merak etmiyor.
(img:#2498000)
(img:#2498001)

(img:#2497936)
Evet arkadaşlar yemek yapmak eğer tek kişilikse benim için bir terapi..
Neyse az önce duvara bakıp derin derin boşluk hissine dalmışken bir açlık hissi ardından makarna kelimesi bir ampul gibi yandı.
Aslında uğraşmayıp basit geçi… devamını gör

kurban bayramı dolayısıyla efsane tweeti hatırladım.
tweet sahibi hayal ettiği taşaklara kavuşabildi mi acaba. çok dertlendim şimdi.
(img:#2496806)

insanların size daha da ısınmasına sebep olmasını sağlar. En sevdiğim duygum güvenilir biri olduğumdur. Onun için beni tanıyanlar bir daha bırakmazlar. Fakat sorun benim onlara hayır diyemememdir. Onun için arkadaş çevrem dardır.

Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren önemli meslek gruplarından biri ise hemşireliktir. Ortaya çıkışı çok eski tarihlere dayanan hemşirelik mesleği ül… devamını gör

eski dansöz. sonrasında ses sanatçısı. orhan gencebay ın sanatçılık konusunda büyük desteğini görmüştür.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok.
(NTV)

Akepeli zekası yine iş başında. Bu seyredeceğiniz video montaj ya da şaka değil...
Köpekleri sevmemiz milli güvenliğimizi tehlikeye sokan, dışardan projelendirilen ve Türk aile yapımıza kastetmek için kurulan bir terör organizasyonuymuş.
O zaman so… devamını gör

ilginç bir şekilde pis arabadır.dışı değil içi de pistir. Annem titizlik hastası denecek bir insan ama arabasına binmeye tiksiniyorum.babam da ortalama kendi çapında temiz denebilecek bir insan ama arabası Çiçek gibi. Bir şey yenilip içilmesine bile … devamını gör

ilginç bir şekilde pis arabadır.dışı değil içi de pistir. Annem titizlik hastası denecek bir insan ama arabasına binmeye tiksiniyorum.babam da ortalama kendi çapında temiz denebilecek bir insan ama arabası Çiçek gibi. Bir şey yenilip içilmesine bile … devamını gör

fiilen uygulamada olan ancak henüz yasalaşmamış olandır. teamüller de demokrasilerde en az yasalar kadar geçerli de olabilir zaman zaman. büyük liderimiz velinimetimiz erdoğan bu saygıyı haketmektedir inş'allah.