bugün
S
sersem herif5 gün önce
zengin akpli kızların çok daha güzel olması
Aslında zengin olmasına gerek yok belli bir sosyo-ekonomik düzeyin üzerindekiler nedense güzel oluyor. bakımlı, eğitimli, özenliler. Zaten moda anlayışları da chplilerden daha iyi.
S
sersem herif5 gün önce
uludağ sözlük kostüm partisi
çoğu ergen yazarın yaprak kostümü ile teşrif edecekleri parti.
S
sersem herif8 gün önce
b c d y z i
yillardir hic degismeyen harfler.
S
sersem herif8 gün önce
online listesindeki sıralama mantığı
nesillere göre sıralar. o sebepledir ki, judas reis online'sa hep en tepededir. kalp kalp, kıpss...
S
sersem herif16 gün önce
beni kimsenin gözünde canlandıramaması
her gün sözlüğe kombin fotosu saldığım icin etmezsiniz tabiki meh meh meh.
S
sersem herif16 gün önce
sevişmek istenen ünlüler
bir çok gencin hayallerini süsleyen ünlülerdir. (bkz: Emilie De Ravin)
S
sersem herif19 gün önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
S
sersem herif24 gün önce
sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması
Amaç belli yani dedirten yalaka hedesi. Hadi ama özelde dönen muhabbetlerden haberdariz birazcık (!). Sizi gidi sizi üçgenciler sizi. Ahh ahh bir şey (terbiyeciğimi bozamam) uğruna neler neler. Swh...
S
sersem herif25 gün önce
bir kızla dalga geçmek
Erkeğe büyük zevk veren şeydir. Sonra kenara atarsın.
S
sersem herif26 gün önce
dansöz izleme keyfi
bazı erkekler için vazgeçilmez zevktir.
S
sersem herif26 gün önce
nervio
on ikinci nesil yazar. hoş gelmiş.
S
sersem herif1 ay önce
yapay zeka ve işsizlik
verilere bakınca yapay zekanın işsizlik yaratmadığı, iş tanımlarını değiştirdiği görülüyor. mesela benim şirketteki junior arkadaşlar artık kod yazmak yerine ai'ın ürettiği kodu review ediyor. bu da aslında daha nitelikli iş gücü demek. panik yapmaya… devamını gör
S
sersem herif1 ay önce
enayimiknatisii
hoş gelmiş yazar, inşallah kızdır. oğlum sana dedik silme hesabı, burası uludağ sözlük, buradan çıkış yok diye. meh meh meh öyle beklersin online listesinde mod gelsin de yazarlık versin diye. meh meh meh
S
sersem herif2 ay önce
1 saatte 10 bira içmek
bu sayıda biraları 3-5 saatte çoğu kişi içebiliyor kusmadan 1 saatte 10 bira içebilecek olan var mı.
S
sersem herif2 ay önce
arkadaşlar ben gidiyorum
(bkz:selam söyle)
S
sersem herif2 ay önce
yazarların çektiği manzara fotoğrafları
(img:#2341207) kınalıada'dan istanbul manzarası. (img:#2341210) kadıköy
S
sersem herif2 ay önce
ayakkabı dolabı
anneler her gün düzeltse bile her gün dağılmaya mahkum,çamurlu,pis kokulu,ayakkabı mezarlığıdır.
S
sersem herif2 ay önce
spor yapan sözlük erkeği
Benim de dahil olduğum beyler sanıyorum . Spor salonuna gitmiyor bisiklet , okçuluk ve wing tsun ile uğraşıyorum.
S
sersem herif2 ay önce
mantarlı ayak
şöyle bir şeydir. not: kendi ayağım. (img:#1648791)
S
sersem herif2 ay önce
bakire kadını gözünden tanımak
bu böyle bir kabiliyettir, herkeste olmaz. kadınlarla kaynaşan bazı hemcinslerim ilişki ortasında kızın geçmişi konusunda yanıldıkları için saçma sapan dramlar yaşıyorlar. bir kere, hiçbir kızın geçmişi sizi ilgilendirmez onu ayıktırayım. yok niye ke… devamını gör
S
sersem herif2 ay önce
ağır işsizlik sendromu
Ülkemizde bolca bulunur.
S
sersem herif4 ay önce
ferrari luce
Bunun başlığı nasıl açılmamış. Ferrari de lgbt oldu amk. Şu hale bak. Bir de 640bin dolares. insan hızını gücünü bile merak etmiyor. (img:#2498000) (img:#2498001)
S
sersem herif4 ay önce
ferrari luce
Bunun başlığı nasıl açılmamış. Ferrari de lgbt oldu amk. Şu hale bak. Bir de 640bin dolares. insan hızını gücünü bile merak etmiyor. (img:#2498000) (img:#2498001)
S
sersem herif4 ay önce
nevriye kedizade makarnası
(img:#2497936) Evet arkadaşlar yemek yapmak eğer tek kişilikse benim için bir terapi.. Neyse az önce duvara bakıp derin derin boşluk hissine dalmışken bir açlık hissi ardından makarna kelimesi bir ampul gibi yandı. Aslında uğraşmayıp basit geçi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026