bugün

entry'ler (10)

ilk öpüşme

ilk öpüş anaokulunda yapıldığı zaman ilerde yatarken süt içmek gibi rutin bir olaya dönüşen hadisedir.

en güzel hela yazıları

Madem sıçıyorsun sıvama bari. Beni benden almıştır.

kemal derviş

IMF başkanının taciz suçlamasından tutuklanmasının ardından yerine getirilme ihtimali en yüksek olan isim.

kıza açılmanın yolları nelerdir

onaylıdır! her durumdan bir bahane çıkarılabilir ama en çok tutanı 3 evreden oluşmaktadır. 1. ateş isteyip ona çok kibar davranarak onun aklında yer etme taktiğidir. 2.si 2. gün tekrar isteyip aa sizden dün de istemiştim değil mi denilerek hafiften muhabbete girme evresi vardır.3. ve öldürücü darbe bir anda ortaya çıkıp onun sigarasını yakma evresidir bu evrede yeteneklerimizin tümünü sergileyip daha derinlemesine muhabbetlere girebiliriz.

beşiktaş

sıkılmadığım tek aşkım olması dolayısıyla benim için çok değerli olan kavramdır.

nouma nın yarışmadan sonra dövüleceği gerçeği

çarşı s. ker. nihatın aşireti varsa noumanın çarşısı var.

bursa taraftarının intikamının acı olması

bursaspor taraftarının korkarak hıncını polisten cıkarmasıdır. komiktir, ezikçedir.

osmanlı devleti nin yıkılma nedenleri

osmanlı devletinin yıkılmasının yegane nedenidir Hürrem Sultan.

10 türk kızının arasına bir rus kızı koymak

ne işi var abi rusun orda. hani illaki koycam diyorsan Türk kızları aralarında barındırmazlar onu.

babayla girilen komik diyaloglar

araba almak için babamla anlaştık ve yarısından fazla bir miktarını benim vermem şartıyla kabul etti.
babam: artık arkaya babam sağolsun yazdırırsın
ben: bence canım sağolsun yazdırmalıyım.
babam: ?
© copyright 2005 - 2026