bugün
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok8
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması8
- mezut barzani nin yahudi olması19
- çarşamba günü yapılabilecek şeyler5
- bir gün herkes ak partili olacak9
- arkadaşlar şifalandım11
- kadir mısıroğlunun ingilterede işi neydi4
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen17
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri4
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı18
- okul saldırısı3
- melih gökçek soruşturması ne oldu5
- togg4
- kadir mısıroğlu fan clup8
- fondan parayı vuramamak3
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- çok sıkıcı lan3
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar9
- esenyurtta bir lisede bıçaklı kavga3
- amerikan kuklası halife4
- veresiye için kpssden 85 puan isteyen kahveci2
- dindar geçinip zina yapan erkek8
- ceset başlığı niye hala yerinde8
- özgür özelden umut bekleyen insan3
- allah varsa nerede6
- ak partili ahlakı14
- ceset sikmek11
- rahmetli ekrem imamoğlu4
- salat namaz değildir10
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet21
- gavur izmir den mümin izmir e2
- yusuf atılgan aylak adam2
- arkadaşlar bugün diyetimi iptal edebilir miyim5
- sosyal çürüme3
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- fatma betül sayan kaya37
- sözlüğe bir kitap bırak2
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- akp kazandı5
- scarlett johansson4
- insidious out of the further2
- sözlük radyosu yayın yapsın4
- belediye başkanı çalmak5
- hastayken bile cinsellik düşünmek4
- mekke anlaşması4
entry'ler (39)
The Beatles - Help
Yıllardır bisiklete binmeyi bilmem, öğrenemedim bi' türlü, keza ıslık çalmayı da. Ama ne zaman bunu söylesem "ben sana öğretirim!" diyen bir sürü insana sahibim. Ve ben hÂl ne bisiklete binebiliyorum ne de ıslık çalabiliyorum.
işte böyle bişeydir yalnızlık.
işte böyle bişeydir yalnızlık.
Ekşi sözlüğe yazar olabilmek için yıllar gerekir, uludağ sözlüğe yazar olabilmek için günler yeter.
Az önce "allah sana yardım etmek istiyor" diyerek şaşırtmıştır.
O değilde, birden "ayça" geldi aklıma. O da kamera açmak istiyodu bi aralar.
O değilde, birden "ayça" geldi aklıma. O da kamera açmak istiyodu bi aralar.
Sevgili kişisinin gülümsemesine neden olacak eylemdir.
Hemen heyecanlanmayın gülümsedi diye, siz bide onu jest yapılan kız gittikten sonra görün.
Hemen heyecanlanmayın gülümsedi diye, siz bide onu jest yapılan kız gittikten sonra görün.
ilk gördüğümden beri düşünüyorum, kimi taklit ediyo bu. Bulucam bulucam bir dakika diye.
sonunda buldum!
Lily Allen olmaya çalışan hatundur bu kişi. Beyin namına birşey var mıdır yoksa yokmuş taklidi mi yapmaktadır emin değilim.
Lily Allen olma işine gelince de, anca sol lob olur ondan.
sonunda buldum!
Lily Allen olmaya çalışan hatundur bu kişi. Beyin namına birşey var mıdır yoksa yokmuş taklidi mi yapmaktadır emin değilim.
Lily Allen olma işine gelince de, anca sol lob olur ondan.
Kameramanının nasıl bir akla sahip olduğunu merak ettiğim program.
Dün yayınlanan bölümde brezilyalı ablalarımız *çıplak durdu bi' kere kalçalarına zum yapmadı, kadınlar arkalarını dönünce direk arka kamera kayda geçti. okan bant soktu araya, çıkışlarını göstermedi. Asena kalktı ayağa, alttan alttan çekmeye başladı adam.
Dün yayınlanan bölümde brezilyalı ablalarımız *çıplak durdu bi' kere kalçalarına zum yapmadı, kadınlar arkalarını dönünce direk arka kamera kayda geçti. okan bant soktu araya, çıkışlarını göstermedi. Asena kalktı ayağa, alttan alttan çekmeye başladı adam.
(bkz: laf söyledi balkabağı)
Türkiye deki konserinde hayranlarını çoook bekletmiş, o beklemeye rağmen 1,5 saat gibi kısa bir süre sahnede kalmış ama o süre içinde insanların o yorgunluğu tamamen üzerlerinden atmalarını sağlamıştır. iyi bi sahnesi vardır. ha birde bildiğin manyaktır. ya da manyak taklidi yapıyordur.
bi' de kendime sormak istediğim bi' soru var. şarkılarını dinlemediğin birinin konserinde ne işin var arkadaşım senin? (bkz: arkadaş için çiğ tavuk yemek)
bi' de kendime sormak istediğim bi' soru var. şarkılarını dinlemediğin birinin konserinde ne işin var arkadaşım senin? (bkz: arkadaş için çiğ tavuk yemek)
müzik dünyası adı altında kastedilen dünyanın, aslında izleyen kişinin kendi dünyasını olduğu ve aslında kendi dünyasını takip etme eylemidir. kesin altyazılarda çıksın diye mesaj bile yollamıştır. "sheni sefiorum bebeim dönn ne olrrr!!!111 "
ilkokuldayken düşünülebilecek manyak şeylere dahil olan düşüncedir. niye ilkokul dediysem, manyak olan lisede de düşünür bunu üniversiteye giderken de. hatta okula gitmesine de gerek yok. düşünür mü düşünür yani. neyse..
Bi gün canınız sıkılır, düşünmeye filan başlarsınız, sonra dersiniz ki "dünya beni istemese,uzay istemese, ölsem toprak istemese, naparım ulan ben?"
ya da ilkokuldayken ben manyakmışım. o da olabilir.
Bi gün canınız sıkılır, düşünmeye filan başlarsınız, sonra dersiniz ki "dünya beni istemese,uzay istemese, ölsem toprak istemese, naparım ulan ben?"
ya da ilkokuldayken ben manyakmışım. o da olabilir.
övgünden nefret etmesine rağmen az önce sırf bağlanan kadının içtenliğinden sebep sadece gülümseyen ve yine aynı içtenlikten sebep o seyirciyi programda ve istanbul'da ağırlayacağını söyleyen harika ötesi bir sunucuya sahip olan programdır.
Bi' türlü gidemediğim program olarakta bilirim ben ayrıca onu. Bi' gün gelip "ercan benim arabayı al" diye söze başlayıp arabayı bizim eve göndereceği günde gelicek Okan Bayülgen'in. şimdiden duyurayım.
(bkz: hayal dünyası)
Bi' türlü gidemediğim program olarakta bilirim ben ayrıca onu. Bi' gün gelip "ercan benim arabayı al" diye söze başlayıp arabayı bizim eve göndereceği günde gelicek Okan Bayülgen'in. şimdiden duyurayım.
(bkz: hayal dünyası)
taaşuk u talat ve fitnat' a taşak u talat ve fitnat demek. bunu sınıfta söylemek. öğretmenin duymamış olması. arkadaşının gülmekten yere düşmesi. senin çaktırmamamaya çalışman falan. güzel şeyler bunlar hep.
bazı insanlar tarafından sadece "ülkeyi kurtardı. onun için canımı veririm. ölmedi kalbimizde" şeklinde yorumlanan kişidir. çoğu kimse onun da yağmuru sevdiğini onun da aklında kişisel sorunları olduğunu onunda hissedebildiğini unutmuştur.
yani; Atatürk herşeyden önce bir insandır. sonra ülkeyi kurtaran gerçek bir dahi, kahramandır. eşi benzeri bulunmayandır. hâlâ kalbimizde yaşamakta ve onun tüm öngörüşüyle şuan gemişte söylediklerini yaşamaktayızdır.
yani; Atatürk herşeyden önce bir insandır. sonra ülkeyi kurtaran gerçek bir dahi, kahramandır. eşi benzeri bulunmayandır. hâlâ kalbimizde yaşamakta ve onun tüm öngörüşüyle şuan gemişte söylediklerini yaşamaktayızdır.
Eli öpülesi kızdır.
Kesinlikle gözleridir.
Aslında gözleri değilde gözlerinin altındaki bişey. ordaki tek bi partıltı ya bağlar ya soğutur. ikisinin ortası yoktur.
Aslında gözleri değilde gözlerinin altındaki bişey. ordaki tek bi partıltı ya bağlar ya soğutur. ikisinin ortası yoktur.
eve dönerken terlik giymek zorunda kalacak kişidir.
"ananı yiyim"
evet kendi kulaklarımla duydum bunu. O günden sonra anladım zaten. "Madem yaratıyosun bari takip et" dememem gerektiğini.
evet kendi kulaklarımla duydum bunu. O günden sonra anladım zaten. "Madem yaratıyosun bari takip et" dememem gerektiğini.