bugün
- felsefe8
- tarikatlar ve cemaatler5
- içki içen akp li6
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu3
- yasakçı zihniyet4
- alparslan kuytul7
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- bugün ne yapsam4
- apo orospu çocuğu değildir demek7
- erecto birader birader bay2
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız2
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması2
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- insanı yoran duygular3
- cristiano ronaldo4
- okul formalarının dayatılması3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı32
- gemilerin denizde yüzmesi2
- sevgilinin omuzlarına ceketini atmak2
- yobazlar3
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- ismet gürbüz11
- teknofaşizm4
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- evde lahmacun yapmak6
- ağzıma almam diyen kız4
- tıp okumanın avantajı5
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- ekşi sözlük14
- osuruktan şiirler47
- ayak fantezisi3
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- zeki olmanın avantajları8
- denizci2
- dünya fotoğrafçılık günü2
- rock n park2
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- söz gümüş ise sükut altındır3
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki3
- bir belgesel bırak2
- fahişe gibi giyinen kızlar2
- her şeyi hatırlayan insan7
- lucas torreira2
- aklına başlık gelemeyen yazar2
- aleksey batrakov16
entry'ler (12)
Kaybetmiş olduğum annemin, bana annemden yadigar tek kıymetlimin olduğu o muhteşem fotoğraf.
Hepimiz sevdik, sevildik yada sevilmedik o değil mesele önemli olan doğru zamanda doğru insanı sevebilmek. Allah'ım doğru zamanda yalnış insanı, yalnış zamanda doğru insanı karşıma çıkarma.
Boşa geçirilmiş vakit, boşa yorulmuş göz, boşa beyin yorgunluğu. Komediyle alakası olmayan bir program. Hayır anlamıyorum o seyirciyi nerden buluyorlar yada nasıl reytingleri az olmayıp kaldırılmıyor.
Bence kendi parasıyla tek başına yada arkadaşıyla çıktığı tatil yolculuğu ve tatil süresi en özgür hissettiği andır.
Vazgeçemediğin zamanlarda bir sonraki acıyı arttırmak için kendine söylediğin yalandır. kimse kimse için değişmez , belki alttan alır.....
"Hey nerde o?
I AM EVERYWHERE" lucy'nin son sahnesi karı tanrı oldu.
I AM EVERYWHERE" lucy'nin son sahnesi karı tanrı oldu.
Atak tedavisinde genelde hastanın taşikardisi yoksa, sıvı-elektronik denge bozukluğu yoksa, rutinde kullandığı bronkodilatörlerle uyumluysa yüklemesi 3 kere 20dk arayla yapılır ve idame olarakta hasta ihtiyacına göre kullanılan inhalasyonu tercih edilen bronkodilatördür.
ister eskiler olsun ister yeniler hemen hemen hepsi bel altı espiriler. Cem Yılmaz talk shovlarında yapıyor ve izlenmeye değer bulmuyordum.. ancak şimdilerde bakıyorum ne kadarda küfürü bel altı espirileri seven bir toplummuşuz filmin fragmanında dönüp duran dört kelime bile izlenme rekoru kırıyor.... Seviyemizi belirliyorsa(ki bence etkili)eyvahlar olsun!
'Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem'olsa gerek bu kadar kalp kırıklığı ve özlemle......
Ankara Üniversitesi deyince nedense kampüs önünde bekleyen polis otoları çağrışım yapıyor. Herzaman için karşıt görüşlü öğrencilerin kavgalarına tanıklık ettiğimiz bir üniversite. sanıyorum bu sefer pkk olarak anılmasının sebebi son zamanlarda yaşanan üzücü olaylardır. Gerçek şu ki senin köyünde kasabanda senin vatanına kendini adayacak adamlara eğitim hakkı yeterince tanınamazken bu ülkeyi bölmeye çalışan o gereksizlere bu kadar imtiyaz ve hak tanınmasıdır.
Eğer dışarda birde kar yağıyorsa ve bir kış balkonunuz varsa slov bir müzik eşliğinde sıcacık bir kahve içilebilir.
entryleri okuduğumda aklıma ilk gelen şey Jim Carrey'in 23 numara filmi oldu. bağlantı kurmak istedikten sonra herşeyi yapmak mümkün oluyor. Ayrıca AKP ye oy verilmemesi, Tayyip'i politikası için bunlara gerek kalmamış olmalı adam herşeyi alelade yapıyor zaten.