bugün
- habire1219
- ben geldim naneler15
- silvermist9
- habire12nin çaylak olması5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- gammaz çetesi9
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sersem herif5
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- dinler tarihi5
- cemaatçi polis3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sarapci koala63
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- g i l d e d l i l y3
- renkli rüyalar oteli3
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- mantı8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- basmane tren garı3
- yılana güven olur mu2
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- önder sav4
- maşa ile koca ayı online3
- ben sizin anonim11
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- sen onun başını ezeceksin o da topuğunu ısıracak2
- torpille bir yerlere gelenler2
- imbat3
- çikolatalı kek4
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- akpartililerin apo sevdası5
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- mavibahçe alışveriş merkezi2
- atrahasis2
- insan olmaya ceyrek kala15
- bugün kendimi x gibi hissediyorum2
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- hoşgörü paradoksu2
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
entry'ler (7)
aklıma (bkz: emrah serbes)'in bir yazısında geçen, " (bkz: teorik olarak ayrılmak mümkün değil)!" demesi geldi. herhalde bu tür durumlar kastedilmişti. ha burada ben robot gibi hiç duyguları olmamış bir adam gibi bahsettim kendimden ama, (bkz: öyle değil). adamın duygularını alıyorlar. hikaye de burada başlıyor işte.
"Kadın yattığıyla değil/unutamadığıyla uyanır." diyebilecek beceride ve açık sözlülükte, tombul yüzlü, sakallı, gözlüklü ve yahşi adamdır. Karikatürist, şair ve Afilli filinta. ilginç ve doğru tespitleriyle adama bir "hadi yea!" çektiriyor bazen. Ve unutmadan tentürdiyot kitabını bulmakta zorlanmıştım. iyi ki bulmuşum, güzeldi.
serdar akar'ın sağlam kaptanlığıyla bir döneme damga vurmuş gemide geçen film. sağlam kaptanlık derken bildiğim kadarıyla öğrencilik yıllarında yapmış bu filmi. ki erkan can'ı ve diğerlerini ayrı ayrı saymak gerekir bu film için.
tabi filmle alakalı "ayık kafayla çekilmemiş bu film" gibi sözler dönse de gerçeklik payı olup olmadığı filmde kendini ele veriyor. yani adamlar, çekip çekip çekmişler efendim.
izleyin, seversiniz.
tabi filmle alakalı "ayık kafayla çekilmemiş bu film" gibi sözler dönse de gerçeklik payı olup olmadığı filmde kendini ele veriyor. yani adamlar, çekip çekip çekmişler efendim.
izleyin, seversiniz.
"bunlar hep müfteri, bunlar hep ateist, af edersiniz ermeni!" paralarıyla yapılan şeyler. güçlü bir devlet ekolü çizmek filan mavraları dolar birazdan buralar, "hıhı! evet! biliyoruz!"
"içi boş ve uzun zamandır evin bir kenarına çalışmadığı için öylece bırakılmış buzdolabı!" olabilir herhal. sinkaflı söz barındırmayan ve cümleye herhangi bir bozukluk katmayan ama adamı bozan söz veya söz öbekleri.
naif bir olaydır. yanına gidilmez bence, ayıp olur. çıktığında karşılaşırmış gibi yapılarak daha tatlı bir hal aldırabilirsiniz.
diyalog olsa,
- bunca koku arasında hala kokusunu duyabildiğim kadınsın! merhaba.
-iiihhhii! (gülümseme) melabaa.
kısaca samimi, insancıl bir hadisedir işte.
diyalog olsa,
- bunca koku arasında hala kokusunu duyabildiğim kadınsın! merhaba.
-iiihhhii! (gülümseme) melabaa.
kısaca samimi, insancıl bir hadisedir işte.
seçtiği yolu doğal karşıladığım ve "cayır cayır" yanmayacağını düşündüğüm merhum. kendisi hakkındaki son ve kendine göre doğru olan kararı vermiştir. şüphesiz ki karşılıklı iki bira içmek isterdim. artık mümkün değil. adamın intiharıyla dünya düzeninden yeniden ve birçok kez daha çıkacakmış gibi. gerçek düzlemde ilk defa ölümle karşılaştık galiba.