bugün
- ketçaplı pilav11
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek12
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi22
- oh shit here we go again28
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu21
- beni kıskanıyorsunuz15
- erkeğin çirkini makbuldür13
- okan buruk14
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi11
- bez bebek nana'ya sorular9
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- küresel ıkınma8
- kız olsam orospu olurdum10
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması22
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
entry'ler (127)
türk televizyonculuk tarihinin en kaliteli, en güzel, en mükemmel, en olağanüstü en birinci yapımıdır. o değil de fena sikti attı beni, kendime gelebilir miyim bilmiyorum. vay be, bence ihraç edelim biz bu diziyi, amerikalılar görsün dizi nasıl çekilir, final nasıl yapılır.
türk televizyonculuk tarihinin en kaliteli, en güzel, en mükemmel, en olağanüstü en birinci yapımına yapılan hakarettir. beğenmeyen siktirsin gitsin akasya durağı, küçük sırlar, arka sokaklar falan izlesin.
türkiye'de kurulmasına destek verdiğim şey. çünkü süper kahramanlar hep radyasyonla falan ortaya çıkıyo, bizim neden süper kahramanlarımız olmasın? bırakın bu toplumsal özgüvensizliği artık! ecnebinin ninja kaplumbağaları varsa bizim de pehlivan kangallarımız olur ne biliyim...
izlediğinizde "bu elijah muhammed ve topluluğu bana bi yerden tanıdık geliyor ama..." diyeceğiniz film. amerika başına gelenlerden ders almış ve başkasının başına iş açmış gibi sanki.
ilkokul 5'e kadar taşıdığım ünvandı, sonra yalan oldu. zirvedeyken bırakmak lazımdı öğrenciliği tabi, efsane olarak anılmak vardı.
bir yandan vuvuzela adı verilen borazanların bir yandan da ömer üründül kişisinin çıkardıkları seslerle katlettiği turnuvadır. hadi üründül'e alışığız, katlanırız bi şekilde ama vuvuzela ne lan? olum manyak mısınız lan güney afrikalılar? ne bir melodi ne de bir harmoni... ne zevk alıyonuz bunu zart zurt öttürmekten? kafamızı siktiniz be, üç kuruşluk bi keyfimiz vardı onun da içine sıçtınız.
futbola dönersek, oynanan ilk maçlar zerre keyif vermedi. önümüzdeki maçlara bakacaz artık...
futbola dönersek, oynanan ilk maçlar zerre keyif vermedi. önümüzdeki maçlara bakacaz artık...
vizeden sağlam çakmış bünyelerin gerçekleştirdiği eylem *. zira finalden 80-90 alamayacaklarını bilirler, dalgalarına bakarlar.
ileride kocalarının geniş arkadaş çevresi olacağı kesindir * zira bu kızlar orospulukta grandmaster seviyededir ve yalan skilleri oldukça gelişmiştir.
cesur ve toy
sana bir sırrımı anlatayım sokul da yanıma,
okumayı ilk ben sökmüştüm ilkokulda.
ama ondan sonra oturdum hep arka sırada,
bu böyle giderse giyemecem prada.
gözüm yok aslında pradada, parada, pulda,
yeter ki gel, yeter ki gel bir hatır sor arada.
tutulmuş her yanım, kolum kanadım,
geçen akşam fena kalmışım ceryanda.
umarsızca akıp giderken hayat ellerimden,
eniştem beni neden öptü bayram değilken.
hayat ne mutlu, ne güzel, ne masumdu çocukken,
herşey bir anda tarumar oldu, geçerken ergenlikten.
ben saklandım senin o okyanus gözlerinin pusunda,
bir güvercin ürkekliğinde, bir martı kanadında,
sen beni bulacaksın diye hayallere yelken açarken çılgınca,
seni başkaları ebeliyordu arka sokakta.
yaş 22, yolun aşaa yukarı eder üçte biri,
ellerimde var sadece üçün biri.
giderim yaz okuluna gider ff'in biri.
hayat bu, gider biri, gelir diğeri.
kopiraytı, mopiraytı her bişeyi bende saklı. izinsiz alınması, kopyalanması yasaktır, ayıptır, günahtır.
sana bir sırrımı anlatayım sokul da yanıma,
okumayı ilk ben sökmüştüm ilkokulda.
ama ondan sonra oturdum hep arka sırada,
bu böyle giderse giyemecem prada.
gözüm yok aslında pradada, parada, pulda,
yeter ki gel, yeter ki gel bir hatır sor arada.
tutulmuş her yanım, kolum kanadım,
geçen akşam fena kalmışım ceryanda.
umarsızca akıp giderken hayat ellerimden,
eniştem beni neden öptü bayram değilken.
hayat ne mutlu, ne güzel, ne masumdu çocukken,
herşey bir anda tarumar oldu, geçerken ergenlikten.
ben saklandım senin o okyanus gözlerinin pusunda,
bir güvercin ürkekliğinde, bir martı kanadında,
sen beni bulacaksın diye hayallere yelken açarken çılgınca,
seni başkaları ebeliyordu arka sokakta.
yaş 22, yolun aşaa yukarı eder üçte biri,
ellerimde var sadece üçün biri.
giderim yaz okuluna gider ff'in biri.
hayat bu, gider biri, gelir diğeri.
kopiraytı, mopiraytı her bişeyi bende saklı. izinsiz alınması, kopyalanması yasaktır, ayıptır, günahtır.
"tabi hacı, oradan da amerika'ya gider iki de onlara giydiririz, dönüşte de britanya adası'na uğrar oradan tıraşlayarak ineriz edirne'ye" şeklinde cevap vereceğim zihniyettir.
ordumuz ultra teknolojik f4 ve f16 uçakları, çok mükemmel leopard 1 A3 ve leopard 2 a5 tankları ve teknolojik olarak gurzden bir gomlek ustun yok edici g3'leri ile dümdüz eder dünyayı. çoğu israil modernizasyonlu bu eski amerikan silahları ile korksunlar bizden!
tüfek icat oldu, mertlik bozuldu hacı. kafana füze inerken siper edemezsin göğsünü...
ordumuz ultra teknolojik f4 ve f16 uçakları, çok mükemmel leopard 1 A3 ve leopard 2 a5 tankları ve teknolojik olarak gurzden bir gomlek ustun yok edici g3'leri ile dümdüz eder dünyayı. çoğu israil modernizasyonlu bu eski amerikan silahları ile korksunlar bizden!
tüfek icat oldu, mertlik bozuldu hacı. kafana füze inerken siper edemezsin göğsünü...
benim ben. ikt128 kodlu, 7.5 kredilik dersin finalinde boş kağıt vermenin haklı gururu içerisindeyim. bir rüzgar gibi esip geçtim. sınıftakiler arkamdan "vay be ne gözü kara, cesur, mert, karizmatik çocuk, keşke onun gibi olabilsek" demişlerdir. evet, kesin böyle demişlerdir..
normal durumdur. erkek çirkin fakat zeki, kültürlü, anlayışlı, hoşgörülü, iyi kalpli, şefkatli, entellektüel, espritüel , ıvır zıvır olabilir, bu durumda da hatun kişinin söz konusu çirkin erkeğe gönlünü vermesi olağan bir durumdur. "vay anasını manitaya bak süt gibi bide yanındaki tipsize bak" diyen abazan şahsiyetin bir an önce özeleştiri yapması, silkelenmesi, kendine gelmesi gerekir. çünkü bu kişiliğin elle tutulur herhangi bir yanı olsa ona da iyi kötü "aşkım" diyen bir hatun kişi olurdu, o da onun bunun ilişkisine bakıp bu tür cümleler sarf etmez, mutlu mesut yaşardı.
godfather 4'ü çeksek, başrolde de seni oynatsak o zaman bırakır mısın a milli takımı?
lazım olur diye içeceklerin pet şişelerini, yoğurtların plastik kaplarını saklamak.
fiat'a yılda 100.000 motor üreten çinli otomotiv firması. ayrıca chrysler'ın alt-orta sınıf arabalarını da bu firma üretecekmiş.
yeni sevgilinin yakında olduğunu gösterir.