bugün
- ne kadar yaşlısın19
- tai lung52
- ankete gelin beyler26
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği6
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- bir soru sor7
- sevmediğiniz yazarlar14
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- ispanyolca2
- büyü nasıl bozulur2
- kızarmış ekmek4
- felsefe12
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek20
- sokrates3
- batman filmleri2
- her dönerin adamı3
- meb den okullara terörsüz türkiye genelgesi4
- yalanlar söyleyip iç huzuru bulmak3
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- sarapci koala39
- meleklere serbest insanlara yasak olan ilimler5
- koalaya yeni nick önerisi5
- koala fetö başarılı olsa fetöcü de olurdu5
- neli dondurma seversiniz2
- anlamlı yazılar2
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı2
- hiçlik makamı2
- dükkan önüne sandalye koyan tip2
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- sözlüğün bünyeyi yorması7
- tanrı3
- iki deli bir araya gelmemeliydik2
- sözlük yazarlarının kendi çalıp kendi oynaması5
- bar kokhba isyanı5
- aktrollerin keyfinin yerinde olması3
- velvet39
- yalnızlık rahatlıktır15
- ekonomiden şikayet eden insan4
- yapay zeka ve işsizlik8
- beni sevmeyen o kişi8
- ben de reise oy vericem13
- kapadokya5
- dinginlik3
- kendini her konuda haklı gören tip6
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali11
- türk bayrağını indirip yerine pkk paçavrası çekmek2
- nervio hamferdi13
- her şeyden önce sadece allah'ın zihni vardı3
entry'ler (237)
spotify arkadaşlar kısmında dinleyeni gördüğüm anda iletişimimi kestiğim varlıktır.
gegen die wand, gemide, vizontele, ahlat ağacı
yüzü aşırı kemikli, sert görünümlü, yüksek ihtimalle eşofmanlı, doğu avrupa komünist mimarisi parklarında kekoluk yapan erkeklerdir.
(bkz: kalp krizi) önce bir kol uyuşukluğu, sonra kalbe bir bıçak girmesi, yetmiyormuş gibi o bıçağın döndürülmesi, düşmanım yaşamasın
kumaş pantolon sihri diyelim buna.
pompalamak ne ya, sex okey, sevişmek okey, sikismek okey, pompalamak ne amk karı arabamı, tuvalet mi
birbirine kardeşim, biraderim, diyen itici erkeklerle yarışır.
her gün kuran kurslarında tacize tecavüze uğrayan çocukları gördükleri içindir. kendine müslüman diyenlerin saraylarda yaşadıklarını gördükleri içindir. müslüman bankaların 5 kağıt verip 10 kağıt istediklerini gördükleri içindir. her mafyanın yanında bir tane çember sakallı din adamını gördükleri içindir. islam coğrafyasının huzursuz, sinirli, savaşci, vandal olduğunu bildiği içindir. geleneksel islamcıların guzel olan herşeye, sanata, spora, felsefeye, bilime karşı çıktıklarını gördüğü içindir.
ben ilgisizim, babam kolunu is makinesine kaptırdığında, bu da senin kaderinmiş diyen islamcı patron gördüğüm için. amcam bosna da gazi olduğunda 3 yaşında oğlu olduğunu bile bile, keşke şehit olsaydin da peygambere komşu olsaydın diyen cami hocası gördüğüm içindir. ben ilgisizim, ilgisiz kalmaya devam etmek için gördüğüm her seyi sayabilirim.
ben ilgisizim, babam kolunu is makinesine kaptırdığında, bu da senin kaderinmiş diyen islamcı patron gördüğüm için. amcam bosna da gazi olduğunda 3 yaşında oğlu olduğunu bile bile, keşke şehit olsaydin da peygambere komşu olsaydın diyen cami hocası gördüğüm içindir. ben ilgisizim, ilgisiz kalmaya devam etmek için gördüğüm her seyi sayabilirim.
yenikapı-yalova feribotunda soner arıca ile fotoğraf çekilmiştim.
kız tavlamak için ateist olandan değil, am görmek için hoca olandan korkun. çocuğun mu olmuyor kızımmm aç bi amını subhanekeyi tersten okuyayım.
cigarattes after sex dinliyordur.
sadece roma cumhuriyetinde ki sezar dönemine hakim olanlardan beklenir.
haklı bir istektir. yıllardır verilen bağımsızlık mücadelesi, türkiye ye bağlanmakla son bulamaz. tüm dünya bağımsız kuzey kıbrısı tanıyacak.
mükemmel asil görünen kızlardır.
iki parmağını pirinç çuvalına sokmak gibi, domatese delik açıp ağzınla hüpletiyormuşsun gibi, her şeyi geçtim. çok güzel.
dahil olduğum erkek grubudur. lakin profil belirtmez. genellemeden uzak tutulmalıdır.
cinselliğin, evliliğin omurgası olduğunun kanıtıdır.
dahil olduğum erkek grubudur. toplum başarılarım, sanatım, ilgi alanlarım için yaşadığımı kabullenmek yerine, sahip olduğum mal varlığımla, aile kurmam gerektiğiyle ilgilenir.
kişinin erdemi, birisi ona karşı acizken ortaya çıkarmış. delikanlı adam tatlı dil kullanır.
barış manço - yeni bir gün doğdu merhaba.