entry'ler (8)

pep card

sırf akaryakıt için bu kartıma par yüklüyorum benzin alırken kolaylık sağlasın diye. bir çok konuda da faydasını gördüm.

yazarların şu an olmak istedikleri yer

Ailemin evi. Öğrenci evi baydı biraz eşya desen yok letgodan eşya topluyoruz allahtan ordan bi kaç eşya bulduk öğrenciyeeşya kampanyası olmasa yaşayamazdık.

deri ceket

modası, 90ların sonuna doğru bitmesine rağmen bazı insanlar tarafından hala inatla, adeta bir kız tavlama makinasıymış gibi met edilen giysi.

akbank

kullandığım garanti/işbank/enpara/kuveyttürk banka mobil uygulamalarıyla kıyasladığımda mobil uygulaması en kötü banka diyebilirim.

sandalet

sandaletten sonra ayakkabı giymek zor geliyor bu yüzden yaz mevsiminde ayakkabı almamaya gayret ediyorum. ayak bildiğin sere serpe yayılıyor.

thomas edison

nikola teslanın hakkını yiyen biri ama hakkını yemiyelim ampülü buldu ama teslanında hakkını yemiyelim edison ampülü bulmasaydı o bulurdu.

flash tv

studyo dekorları olsun, görsel tasarımları olsun kendimi 90'larda hissediyorum. bir an dahi olsa geçmişi yaşatması açısından önemlidir.

neşet ertaş

küçüklüğümde dinlediğim cem karacalarla barış mançolarla büyüdüm, plaklarını kasetlerini dinlerdik. konserine gitme fırsatım olmuştu, canlı dinlemiştim, halktan gelen, anadolu'nun sesi seni unutmayacağız, mekanın cennet olsun.