bugün
- kiraz cicegi kolonyasi35
- kadın yazarların kavga etmesi10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı7
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler14
- abridgeeeee6
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- travesti siniri6
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- bir sözlük kızının usulca odasına girmek4
- izlenilen ilk yabancı dizi3
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- bir sözlük kızının tatlısını hunharca yemek4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- corona bira içen erkek6
- en son yapılan keyfi harcama4
- velvet37
- pahalılık nedeniyle artık yiyemediğimiz gıdalar2
- donald trump6
- kuran da namazın olmaması21
- arkadaşlar kavga etmeyin6
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin3
- entry silen ezik3
- koca istiyom gel beni al5
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- bir binanın yirminci katı2
- iyi de neden bu öfke2
- domalan kız7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- sözlüğün en popi erkeği5
- kavga eden iki yazarı özelden gazlamak2
- kavga eden yazarlara artı oy vermek2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek12
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- uzak dur benden sözlük4
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- japon kızı3
- dişi yakarış2
- peter magyar3
entry'ler (299)
Netlerim artmıyor.
Mesala ben.
Git o zaman.
Kardeş iyi misin?
Dünyalı dostum anlamadın galiba. KIÇIRILDIN.
Şu an içinde bulunduğum şehir. Sanıldığının aksine adım başı sakallı cübbeli adam görmüyorsunuz. Başınız açık gezince hatta kıssssacık etekler giyseniz bile çoğunluğun umrunda olmuyosunuz. Çünkü erzurumun yarısından fazlası öğrenci ve hepsi dışardan gelme. Yani hepsi senin benim gibi insanlar. Bu kadar önyargılı olmasak mı?
Bir musibet bin nasihattan iyidir. Ama siz yine de insanlara insan oldukları için değer verin ve oraya okumaya gittiğinizi beyninize kazıyın.
içinde bulunduğum pek de bi halt olmayan durumdur.
Yarın hayatta en değer verdiğim insanlardan uzun bi süreliğine ayrılıyorum. Arada ağlama geliyo kimsenin olmadığı ortamlara kaçıyorum. Evet.
Geceden alınca itinayla sinüzit olunur, sabah alınca saç kurumadan çıkıldığı için baş ağrısı çekilir. Ne diyim ki her türlü belamı buluyorum.
Bir sevmek bin defa doğmak demek. iyakşamlar * .
Ben değilimdir. Küçükken annem inatla kestirmiş ve at yelesi görünümlü saçlarıma kahkül samara edası vermiş :(.
Kendisi ilkokul arkadaşım olur. Zamanında günlerce silivriden kalkıp ta floryaya gittiğini bilirim maçlar için. Ne başardıysa hak etti. Allah daha iyilerini de nasip etsin.
ağladıktan sonra kesinlikle uyuyakalıyorum.
Planlı olmak. Kendim bile inanamayacağım derecedeyim özellikle ders konularında disiplin birinci sırada geliyor.
Of ben neden şu an linç yiyorum :( her yerimi deldirmedim kulaklarımda birer tane delik vardı... hayır böyle eksileyecek ne var yıllarca deldirmek isteyip cesaret edememiş gibisiniz :(
Her şey tamam da sen neden kitap çıkardın şimdi abicim. Fenomen olunca makyaj markası çıkaran kız gibi. Eleştirdiğin kesimlerden pek bir farkın kalmadı haberin olsun.
Tabancayla değil iğneyle deldirdim yani 60 lira bayıldım sağlık söz konusu olunca cimrilik yapmadım yazar arkadaşım...
Değerli yazarlar, bugün insanın kendine yapabileceği en büyük günahlardan birini işledim ve kulak kıkırdağımı deldirdim. Kulağımı delen ruh hastası kız soğutucu spreyi sadece dış tarafa sıktığı için kulağım uyuşmadı ve iğrenin girişinden tut piercingi soktuğu acıya kadar hepsini hissettim. Baya bi kanama oldu kız şaşırıp allah allah ilaç falan kullanıyor musun dedi (kan sulandırıcı vs.). Orda canını yakmalıydım tatlı kız çünkü benim canım şu an çok yanıyor... malum kremi sürdükçe hala az az kanadığını fark ediyorum tadım kaçıyor. Ölecek miyim yazarlar bu işin sonu ne olur bi akıl verin :(
Kalk herkes kahvaltı başında seni bekliyo dendikten iki sn sonra kendimi kahvaltı hazırlıyo bularak uyandım.