bugün
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer17
- arda güler10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil40
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- anın görüntüsü11
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (299)
Netlerim artmıyor.
Mesala ben.
Git o zaman.
Kardeş iyi misin?
Dünyalı dostum anlamadın galiba. KIÇIRILDIN.
Şu an içinde bulunduğum şehir. Sanıldığının aksine adım başı sakallı cübbeli adam görmüyorsunuz. Başınız açık gezince hatta kıssssacık etekler giyseniz bile çoğunluğun umrunda olmuyosunuz. Çünkü erzurumun yarısından fazlası öğrenci ve hepsi dışardan gelme. Yani hepsi senin benim gibi insanlar. Bu kadar önyargılı olmasak mı?
Bir musibet bin nasihattan iyidir. Ama siz yine de insanlara insan oldukları için değer verin ve oraya okumaya gittiğinizi beyninize kazıyın.
içinde bulunduğum pek de bi halt olmayan durumdur.
Yarın hayatta en değer verdiğim insanlardan uzun bi süreliğine ayrılıyorum. Arada ağlama geliyo kimsenin olmadığı ortamlara kaçıyorum. Evet.
Geceden alınca itinayla sinüzit olunur, sabah alınca saç kurumadan çıkıldığı için baş ağrısı çekilir. Ne diyim ki her türlü belamı buluyorum.
Bir sevmek bin defa doğmak demek. iyakşamlar * .
Ben değilimdir. Küçükken annem inatla kestirmiş ve at yelesi görünümlü saçlarıma kahkül samara edası vermiş :(.
Kendisi ilkokul arkadaşım olur. Zamanında günlerce silivriden kalkıp ta floryaya gittiğini bilirim maçlar için. Ne başardıysa hak etti. Allah daha iyilerini de nasip etsin.
ağladıktan sonra kesinlikle uyuyakalıyorum.
Planlı olmak. Kendim bile inanamayacağım derecedeyim özellikle ders konularında disiplin birinci sırada geliyor.
Of ben neden şu an linç yiyorum :( her yerimi deldirmedim kulaklarımda birer tane delik vardı... hayır böyle eksileyecek ne var yıllarca deldirmek isteyip cesaret edememiş gibisiniz :(
Her şey tamam da sen neden kitap çıkardın şimdi abicim. Fenomen olunca makyaj markası çıkaran kız gibi. Eleştirdiğin kesimlerden pek bir farkın kalmadı haberin olsun.
Tabancayla değil iğneyle deldirdim yani 60 lira bayıldım sağlık söz konusu olunca cimrilik yapmadım yazar arkadaşım...
Değerli yazarlar, bugün insanın kendine yapabileceği en büyük günahlardan birini işledim ve kulak kıkırdağımı deldirdim. Kulağımı delen ruh hastası kız soğutucu spreyi sadece dış tarafa sıktığı için kulağım uyuşmadı ve iğrenin girişinden tut piercingi soktuğu acıya kadar hepsini hissettim. Baya bi kanama oldu kız şaşırıp allah allah ilaç falan kullanıyor musun dedi (kan sulandırıcı vs.). Orda canını yakmalıydım tatlı kız çünkü benim canım şu an çok yanıyor... malum kremi sürdükçe hala az az kanadığını fark ediyorum tadım kaçıyor. Ölecek miyim yazarlar bu işin sonu ne olur bi akıl verin :(
Kalk herkes kahvaltı başında seni bekliyo dendikten iki sn sonra kendimi kahvaltı hazırlıyo bularak uyandım.