bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek35
- masklavi'nin biraz gergin olması8
- yandaş basını okumak7
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi9
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz21
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri6
- kız kıza sevişmek4
- kadıköy de kara gece3
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak9
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- sude sendromu10
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- yagmurcu6
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- erecto don don bey3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kürt kızlarının güzel olması5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- en sevdiğiniz ayı3
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- melih gökçek13
- maide 82
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- ben robot değilim tuzağı2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- akrostişli şiir7
- silver ile evlenecek erkek52
- don don bey birader2
- 30 yaşına girmek6
- kızları en güzel olan şehir13
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez4
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- özenilen şeyler3
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- hristiyanlık8
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
entry'ler (274)
ağlamayan bebeğe emzik vermezler durumu değil ki. bu toplumda herkesin hak ettiğine ulaştığını düşünen polyanna kafanın gereksiz serzenişidir. bayram sana ramazan sonunda verilen bir tatil armağanı değil ki. sen önce bunu idrak et.
bekaret.
bazen zorunlu bazen de keyfi olarak bilgisayar başında birşeyler atıştırılır. bu tüketilen besinlerden ufak parçalar da kalvyenin tuş takımlarının arasında kendilerine ister istemez yer bulur. en son yaptığım bahar temizliğinde cips , ekmek kırıntısı , elma kabuğu , üzüm çekirdeği ve tuzlu fıstık kabukları çıktı. tabi vücuttan dökülen kepek , ölü deri ve saç tellerini de saymıyorum. haliyle insan iğreniyor. çıkan saçlardan peruk , yiyeceklerden bir aylık mutfak masrafı çıkar mı diye düşünmeden edemiyor insan.
abazaların kirlettiği bir ortamda başka türlü hastalıklı kişilerinde olacağı gerçeğinin su götürmez kanıtıdır.
vahşi yaşamda hayatta kalmak için besin zincirindeki görevini yerine getirmeye çalışan intihar komandosudur. sonuçta ölümü tadacağı acı bir hakikattir.
abazalağını sıçradığı bir başka platformdur. arkadaşlık sitelerinden nasibini alamamış ihtiyar heyetinden bazı abileirimiz okey oyunu kisvesi altında genç kızlara asılmak suretiyle çirkinleştikleri başka bir alem. konuşma aşağı yukarı şöyle gelişir :
-selam boş mu ?
-boş.
-nerelisin?
-elinin körü.
-aa bende.hemşeriyiz demek ki.
-evet
-nerede oturuyorsun
-istanbul
-bende.neresinde?
-kadiköy
-aa bana yakınsın. birlikte birşeyler yapmak ister misin?
-s..tir mal şey.
-selam boş mu ?
-boş.
-nerelisin?
-elinin körü.
-aa bende.hemşeriyiz demek ki.
-evet
-nerede oturuyorsun
-istanbul
-bende.neresinde?
-kadiköy
-aa bana yakınsın. birlikte birşeyler yapmak ister misin?
-s..tir mal şey.
topunun köküne kibrit suyu. ayırmaksızın hepsi defolup gitsin.
beşiktaşın herkesi kendi gibi sanmasından dolayı saçmalamasıdır. onlar liverpool'dan 8 tane yiyince kimse Kevgirtaş yakıştırması yaptı mı?
genellikle açtığı başlıkta sıçmayı başaran yazarlara yada saçma başlıklarla tepki çeken yazarları kınamam ve aşağılamam sonucu entrylerimden acısını çıkartırken attığım nidadır.
ağza vurmaktan iyidir. zira çocuk ileride gelişim bozukluğu gösterip kemçük ağızlı bişeye dönüşebilir.
bir bu ülke kalmamıştı eurovision'a girmeyen. sizde gelin tam olsun.bok var.
eliyle yemesinden daha az görgürüszce olduğu kesindir. acaba bu başlığı açan arkadaş neresiyle yiyor sormak lazım.
bir kraliçeyi becermiş olan hizmetçi parçası. elinden gelse henry'i de eline alması muhtemeldir. ama gelin görün ki ahir ömrü buna yetmedi.
köprü için olmasada başka bir iş için zaten telef edilecek ağaçlardır. çünkü duran yeşillik birilerinin götüne giriyor. en azından hayırlı bir iş için feda edildiler.
Kamasutradan hayat dersleri.
yüksek sıcakta ve aşırı derecedeki nem de cehennem azabı yaşamak abartıysa evet abartıyorum.
-hayır ben abartıyorum
-hayır ben
-benım abartan
-ben bir abartırım ki sorma
-s.. gidin bir abartan varsa o da benim
-sana şurdan bir abartırım
-hayır ben abartıyorum
-hayır ben
-benım abartan
-ben bir abartırım ki sorma
-s.. gidin bir abartan varsa o da benim
-sana şurdan bir abartırım
komşu evin erkeğinin sizde gözü varsa bunu en uygun zamanda ''Seni istiyorum'' mesajı olarak alabilmesi büyük ihtimaldir.
avea'nın yusuf yusuf ettiğini gösteren kampanyadır. eğer bir operatör böyle haltlar karıştırıyorsa kesin bir göt korkusu vardır. bir kaybı olmasa kullanıcılarını sömürmek dururken niye hayırlarına iş yapsın. hem ayrıca kimsenin 1 ayda bunu bitiremeyceğini bildikleri için göz boyuyorlardır efendim.
her canlı üstünde mutlak hakimiyet kurmak isteyen hasta bünyenin icratidir.
ölmeden önce yapılması gereken 100 şey listesinde en başlardadır. hayatta atacağınız en rahatlatıcı dayaktır.