entry'ler (38)

bir kadın kıskanıyorsa

Tehlike içerir, ayrıntısına kadar her şeyi öğrenir, seviyor ise kıskanır arkadaş.

galatasaray ın tt arena da madrid i 4 0 yenmesi

Pek olası görünmese de imkansız olmayan ve tüm kalbimle istediğim durum.

nefret edilen kelimeler

Bakarız.

güne süper başlatan şarkılar

Yaşar - Divane.

gözyaşı

Kimi zaman üzüntünün kimi zaman mutluluğun sebep olduğu, insanın kimi zaman bir türlü engel olamadığı sıvı!

sözlük yazarlarının en son aldığı kitaplar

Sinan Akyüz - incir Kuşları, Rüştü Onur - Mektubun Avucumda, Muzaffer Tayyip Uslu - Şimdilik, Ümit Yaşar Oğuzcan - Aşka Dair Nesirler.

yeni sevgiliye yollanabilecek etkileyici şarkılar

Sezen Aksu - Erkek Güzeli.

bir erkeğin en masum olduğu an

Gerçekten aşık olup aşık olduğu kişiyi çıkarsızca düşündüğü andır..

özlem

Asla kelimeler ile tarif edilemeyecek, insanın ta içini sızlatan, canını yakan bir tür duygu karmaşasıdır.

90 larda çocuk olmak

Sokakta oynarken 'anne acıktım' diye bağırıp annenin hazırladığı peynir ekmeği afiyetle mideye indirmek.. Hava karardıktan sonra bile saklambaç oynamaya devam etmek. Sokak arkadaşlarını kardeş bilmek ve her şeyi onlarla paylaşmak. Saflık, temizlik ve mutluluktur 90'lar...

melek

Bazılarına göre Victoria Secret mankenleri.

hayata dair iç burkan detaylar

Selpak satmaya gelen çocuğu görünce kapıları kilitleyen şoför, ne kadar da içler acısı!

ben bu yazıyı kendime yazdım

Sabah uyanır uyanmaz gülümsüyorsam ben bu adama aşığım demektir.

türk kahvesi

Kırk yıl hatrı olduğu söylenen ancak diğer birçok değerimiz gibi günümüzde değerini kaybetmeye başlamış içecek.

kaybetmek

Bağlanmak istersin, sevmek sevilmek.. Sonra bir korku alır içini kaybetmek! Çünkü daha önce kaybetmiş acının tadını en uç noktalarına kadar yaşamışsındır. Yeniden seni hayata bağlayacak birilerine tutunmak istersin, gözünü karartır seversin ve yine o içinde ki korku çıkar ortaya ya giderse? En büyük korkulardan biridir kaybetmek!

yalnızlık

Bazen huzurun, bazen hüznün, bazen de acının tam karşılığı. Zaman zaman çok ihtiyaç duyulsa da, fazlası insanı bunaltır.

yıldırım demirören in uefa başkanı olması

Hata sözcüğünün tam karşılığı, 'enough Yıldırım Demirören enough'!

ikisi bir arada olunca anlamlanan şeyler

Deniz - güneş, çay - sigara.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Sezen Aksu - Yol Arkadaşım.

türban taktığında müslüman olduğunu sanan kadın

Dinin gereğinin sadece türban olduğunu sanan dar zihniyettir.
© copyright 2005 - 2026