entry'ler (39)

erkeklerin çalışıp kadına bakma zorunluluğu yoktur

O iş tam öyle olmuyor da neyse. Benim gördüğüm erkeğin sadece nefes alma zorunluluğu yok, isteğe bağlı yani o. *

toki

ilk gördüğünde anaaa bura bizim köyü komple içine alır dediğin bloklar topluluğu.

hamile bırakılan sevgilinin abisinin araması

arıyorsa korkma ama öğrendiğini öğrendiğin halde aramadıysa kork! o bordo berelidir ve her an her yerden çıkabilir. O da seni hamile bırakmaya çaba harcayabilir. :)

yazılım mühendisi ne iş yapar

Programlanabilecek her şeyi programlarlar. Gariplerim malzeme gelsinde kodlayalım diye beklerler işte. Ama bilgisayar mühendisi öyle mi. Onlar önce satış fiyatına kadar her şeyi bulur, sonra ürünü tasarlar, sonra kodlar sonra satmak için ya da kurmak için birde sahaya iner. Ulan düşününce bilgisayar mühendisine daha çok acıdım. Asıl onlara yazıkmış.

arkadaşı kargo kutusuna koyup japonya'ya yollamak

Bir şekilde yakalanmadan Japonya ya ulaşırsa adamı karate yaparak döve döve geri yurda gönderirler. Ya da belki bi Japon hatunla etkileşim kurup evlenir, sana dua eder.

hiv virüsü vs koronavirüs

Herkes antivirüsleri güncellesin.

kahramanların görevi

Kendini hiçliğe toplumunu çıkarabildiği en üst mertebeye çıkarmaktır. Allah kahraman kolluk kuvvetlerimizin yardımcısı olsun.

hoşlandığı kız ile konuşamayan erkek

Yazıık. incinmiş erkektir o. Kıymayın garibana.

kızların ağzına yakışmayan en itici kelimeler

Küfür kimseye yakışmaz ama özellikle hanımefendilere hiç yakışmıyor.

uludağ sözlük yakışıklı yazarlar veritabanı

Baktım listede adım yok çok da üzülmedim. Bi umuttu işte

06 00 da kalkıp işe gitmek

04.00 de kalkıp hazırlanmak 04.15 de evden çıkmak 04.20 de dolmuşa binmek. Şükret haline. Beterin beteri vaaarrrr.

aşı olmayan giremez gelemez

Sadece aşı olmayan cümlesi yanlış bir ülkeye girmek için. Aşı olmamış veya covid atlatmamış cümlesi daha doğru. Ülkeler başka milletlerin vatandaşlarının sağlık giderlerini karşılamam diyor ki normal karşılamak lazım bu düşüncelerini. Asırlardır onlarca ülkeyi asimile etmeye çalışan ülkelerden de başka bir şey beklemek yanlış olur zaten.

kişisel robota yaptırılabilecek işler

Ben alıştım hayat der kendi haline bırakırım robotu. Hatta birde senin periyodik bakımlarınla uğraşmayım der yol veririm o robota.

konya

Konyanın trafiği beni sevmiyor. Selçuk mezunuyum ve bir kaç kez araba kullandım konyada. Ankarada ise senelerdir araba kullanırım hiç kazam yok ama konyada iki kazam var

3 kelime ile üzücü bir şeyler yaz

Şerefsizim aklıma gelmişti.

bol bol su içmek

israf edileceğine içilsin. En azından bir işe yarar. Suyun israfı fena. Gün gelir bulunamazsa ki bu bize değil çocuklarımıza denk gelirse o daha fena. Düşünsene senin yaptığın bir hatanın bedelini çocuğun ya da torunun ödüyor ve sen buna şahit oluyorsun.

sahte islamcılar kürtçüler ve atatürkçüler

Sahtesi kör eder. Aşırısı bağımlılık yapar hayatı hem sana hem sevdiklerine zindan eder. Sahte alkolden farkı yoktur diğer sahteciliklerin.

ankara da neden deniz yok

Yağmur sürekli yağmadığı için Ankara da deniz yok. Yağmur her yağdığında gondolları çıkarıyoruz. Yağmurdan sonra da belediye çalışanları ikişerli gruplar halinde dağılıp çalışıyormuş gibi çek pampa diyerek resim çekinip evlere dağılıyorlar.

japon kızlar vs çinli kızlar

ikisi de birden çöküyor. Kaporta biranda dağılıyor. Sıkıntı büyük. Yeli üretimi tavsiye ediyorum.

kartal tibet

Allah rahmet eylesin. Çocukluğum Kartal Tibetin filmlerini izleyerek geçerdi. Atıl Kurt sahnelerini tekrar tekrar izler hiç yılmazdım.
© copyright 2005 - 2026