bugün
- yasak cinsel ilişkiler12
- hala mehdiye deccale inanan insanların olması6
- kadınların bilerek kavga çıkarması5
- inci sözlük11
- gocu'nun 2 günde unutulması11
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- abberline ın yeni hesabı12
- torbalı3
- 2026 yılında 2000 model opel vectra almak3
- hepinizi yazdım bir kenara8
- gurbuz bin ismetinovic bin mehdiyiç inç vinç boliç3
- true'nun çaylak olması3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- finansal yeniden yapılandırma çerçeve anlaşması2
- nihayet bitti çaylaklık5
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat5
- süzer plaza2
- opel astra g2
- ben peygamberim diyenlerin deli olduğu gerçeği2
- judas'ın ölmesi6
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- yağmurlu gece3
- opel vectra b2
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması7
- yilan hikayesindeki kursat7
- allah'ın yeryüzündeki halifesi imam mehdi4
- s'i l v'e r m'i s t17
- ismet adının kuranda geçmemesi2
- 2003 model seymbol alınır mı9
- gusl abdestinin kokeni tanah tır4
- fiat egea cross2
- mutluluğun yan ürün olması hali2
- queen taverna4
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- kemal kılıçdaroğlu5
- nasıl faydalı olunur4
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek2
- ilber ortaylı'dan istanbul gezi rotası tavsiyesi2
- deniz göktaş5
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak3
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- kelebek saç kesimi2
- bana onu sormayin6
- ekşi sözlük6
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- israilli futbolcu salomon'un skandal açıklaması2
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- türkiye chp ile şahlanacak2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı8
entry'ler (11)
şüphe edenin aklından şüphe edilecek durumdur *
uyku tutmaması.
necip fazıl şöyle anlatır bu durumu: "büyük yorgunluklar sonunda bayılmalar ve çökmeler bir tarafa, her gece, uykuyu, korkunç bir ormanda seyrek bir av peşinde gezercesine aradım ve yolumu öyle canavarlar kesti ki, onu bir türlü bulamadım."
bir tespit de sait faik'ten : "bu uyku insanın sevgilisi gibi; bekleyince gelmiyor."
necip fazıl şöyle anlatır bu durumu: "büyük yorgunluklar sonunda bayılmalar ve çökmeler bir tarafa, her gece, uykuyu, korkunç bir ormanda seyrek bir av peşinde gezercesine aradım ve yolumu öyle canavarlar kesti ki, onu bir türlü bulamadım."
bir tespit de sait faik'ten : "bu uyku insanın sevgilisi gibi; bekleyince gelmiyor."
2010'ların keşmekeşinden kaçmanın birebir yoludur.
suriye, ırak, afganistan gibi muhtelif memleketlerden gelmiş mülteci ve göçmenlerin sağladığı ucuz iş gücünün sonucu olan durumdur.
"ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum;
ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum."
sezai karakoç
ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum."
sezai karakoç
ben sözlük yazarı oldum. diğer yalnızlar ne yapar bilmiyorum.
hakikaten. yarım saat önce üye oldum. nikneymime sakallı celal yalınız'dan (soy isme dikkat buyurun) mülhem sakalsız celal yazdım ve bir de baktım ki başlıklardan biri "yalnız insan ne yapar?"
hakikaten. yarım saat önce üye oldum. nikneymime sakallı celal yalınız'dan (soy isme dikkat buyurun) mülhem sakalsız celal yazdım ve bir de baktım ki başlıklardan biri "yalnız insan ne yapar?"
cânım ülkemde ümit vesilesi olan davranış.
nurettin topçu'nun, emin ışık'ın, süleyman uludağ'ın öğrencisi olan tasavvuf tarihi profesörü. éallah herkese onun gibi bir kardeş nasip etsin," dediği prof. dr. ismail kara'nın ağabeyidir. tam bir meyve tutkunudur. öyle ki doktoru meyve yemesini yasaklamıştır.
cep telefonu, bilgisayar, özel oto kullanmaz, elinden düşürmediği tek teknolojik alet fotoğraf makinesidir. bu da onun arşivci yönünü ortaya koyar. arşivciliğine dair bir diğer özelliğiyse ölüm, doğum gibi özel günler için divan edebiyatındaki kıt'a türünde tarihler düşmesidir.
cep telefonu, bilgisayar, özel oto kullanmaz, elinden düşürmediği tek teknolojik alet fotoğraf makinesidir. bu da onun arşivci yönünü ortaya koyar. arşivciliğine dair bir diğer özelliğiyse ölüm, doğum gibi özel günler için divan edebiyatındaki kıt'a türünde tarihler düşmesidir.
çağdaş siyasal rejimler dersinde, atilla yaylanın aynı adlı kitabını "benim anlayamayacağım kadar basit," şeklinde nitelemiş, twitırda cemal şakarın (o alışıldık ağır ve çetrefil diliyle yazdığı) kitaplarını, dinlencelik okunacak kitaplar diye tavsiye eden duayen siyaset bilimci. genellikle derda küçükalp ve zahit sobacı hocalarla yürüyerek sohbet ederken görülür. derste lafının soru sorma, yorum yapma gibi herhangi bir gerekçeyle ya da geç kalınması haline bölünmesine tahammül edemez. öğrencinin öğrenmek için okulda olduğunu, dolayısıyla bilmediğini, bilmediği için yorum yapamayacağını söyler. konuşurken ara ara gülümser gibi dişlerini gösterip duraksar.
insanda seçilmiş kişilerden olduğu hissini uyandıran durumdur. çevresinde iki lokma yiyip sofradan kalkan semiz insanları gördükçe bu düşünce perçinlenir. benzer şekilde sinir bozan bir başka durumsa sadece belirli bölgelerden kilo almaktır. kalça, göbek, bacaklar vs.
karşılama maksadıynan kullanılagelen sözdür. cevabı genellikle "hoşbulduk" olmakla birlikte tersi hoşçakal'dır ki küçükken bu sözü hoştakalın diye algılardım.