bugün
S
sairasit8 yıl önce
bir sözlük erkeğine aşık olmak
`bir sözlük kızına aşık olmak` var da, bir sözlük erkeğine aşık olmak neden yok arkadaşlar? sözlük yazarı bir beye, kalbi duygular beslemektir, onu sevmek, aşka düşmektir. şahsi fikrim; aşk güzeldir be. 62 yaşındayım. aşkı şurda buldum, burda buld… devamını gör
S
sairasit8 yıl önce
bir sözlük erkeğine aşık olmak
`bir sözlük kızına aşık olmak` var da, bir sözlük erkeğine aşık olmak neden yok arkadaşlar? sözlük yazarı bir beye, kalbi duygular beslemektir, onu sevmek, aşka düşmektir. şahsi fikrim; aşk güzeldir be. 62 yaşındayım. aşkı şurda buldum, burda buld… devamını gör
S
sairasit8 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
S
sairasit8 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
S
sairasit8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
sairasit8 yıl önce
sevgilim var
benim sevgilim var abaza değilim çatır çutur yiyişiyoz demektir. sanki bir tek sizin sevgiliniz varmış gibi her yere adını yazmaktır. örnek:liseliler için tuvalet kapısı serseri tipler için duvar yazısı orta halli entel için uludağ sö… devamını gör
S
sairasit9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
S
sairasit9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sairasit9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
S
sairasit9 yıl önce
eski sevgili diyalogları
biten ilişkinin ardından yaşanan diyaloglardır. çoğu zaman tarafların iç sesleri diyalogdan daha yoğun olur. -naber? -hiç sorma, bir araya gelebilmemiz mümkün değil. ~bunu söyleyen tabi ki benim~ -peki.
S
sairasit9 yıl önce
yazarların iftar menüleri
(bkz:anketörlüğün ramazan versiyonu)
S
sairasit9 yıl önce
aşık olduğun insanı bir görselle anlat
Hani Sesi soluğu, nefesi, yüzü, gözü, saçları, bedeni zamanla silinir. Günden güne yok olur ya hafızanda. Cismini Hatırlayamazsın, bir süre sonra tümüyle metafordur. Bundan sonra Bu çağrışımın içinde hayat bulur, anımsanır. Ve seni, en çok seni, sevg… devamını gör
© copyright 2005 - 2026