bugün
- düşün ki o bunu okuyor17
- velvet13
- aşk her şeyi affeder mi4
- kılıçdaroğlu cemaati4
- hızlı para kazanmanın yolları3
- yılmaz güney hayranı solcu feminist3
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek5
- gün gelecek dün olacak5
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- bir yazılımcının linkedin de özel hayat paylaşması2
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- gülüm diyen kız10
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- kolu kıllı kız2
- sözlük kızlarının vücutları15
- hayat nasıl yaşanmalı2
- 24 haziran 2026 bosna hersek katar maçı2
- yılmaz güney12
- insanın bilebilen bir varlık olması4
- sözlüğün siyaset meydanı olması3
- sarıklı yahudi3
- kuzenin içine boşalmak14
- güney afrika güney kore maçı saat 4 te trt spor da2
- fakirin sevmesi hak mıdır5
- iskoçya brezilya maçı saat 1 de trt 1 de2
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- falıma bakmak isteyen var mı24
- savcı vuran pezevenge devrimci demek2
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak9
- grand theft auto vi3
- 25 haziran 20262
- sözünden dönen2
- anın görüntüsü18
- iveco daily2
- erken uyumak2
- çorapla uyuyan insan2
- egay sucukcu7
- black mirror3
- türkiye6
- kemal kılıçdaroğlu18
- dünya3
- otopsiraporlari6
- mutsuz olalım3
- ankara5
- soğuk bulgur pilavı yerken ağlayarak 31 çekmek8
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı3
- berhan şimşek'in chp seçmenine sövmesi2
- geceye bir ayet bırak3
- adana2
entry'ler (23)
Bence Sarışın.
Blackberyden iyidir
Evde Olsa yemiyeceğin ama Sırf misafirlikte olduğun için geri çeviremediğin yemek ! Annenin '' Ben yapsam yemez itoğlu it'' lafıyla da ezilmen. Tabakta bir pirinç parçası kadar yemek bırakamamak kadar itici bir durum. Benden size tavsiye gittiğiniz misafirlikte yaprak sarması varsa direk saldırmayın Çünkü hiçkimse ananız kadar güzel yapamaz. Yaparsa Banada Haber verin.
Çok normal birşey. herkesin kendi görüşüdür. kimse karışamaz
Yolda resim çekilmiş iki sevgili resmi paylaşıp '' inşallah araba çarparda ezilirsiniz'' ; Havuzda yüzen iki sevgili resmine '' Boğulun yhaa '' Yazan ERGEN. Bir bitmediniiiiiiz !!!
Psikolojik acidan insanin ruyasinda gordugu kisiler, ruyayi goren kisiyi ozleyen insanlar oluyormus. 24 dakikadir inanmaya calisiyorum
Marilyn Monroe Denilince akıllara sadece sarışın, Mükemmel fiziğe sahip olan bir kadın gelir. Ama aslında hayatı fiziğikadar mükemmel değildir. O çok üzgün ve kötü bir hayat geçirmiş, herzaman haplarla ayakta duuran bir kadındı. Marilyn Monroe Denilince aklıma MÜKEMMEL Kadının üzücü hayatı geliyor.
Miley Cyrus'ın Ablasıdır. Bugün doğum günü * iyiki doğdun brandi
Kaşları siyah olan tek güzel sarışın kadın <3
Bir ajanda çok dikkatinizi çeker ( dış görünüşü ) Alırsınız ve ne yazıcağınız hakkında bi fikriniz olmaz.. ?
Hele hele yazmıyolarmı ; '' Arkadaşlar yarın 3 resim geliyorrr Bekleyiiin * '' Lan affedersin s. git sen kimsin de senin resimlerini beklicem
Bir yemek alırsın ve bütün arkadaşların başına toplanır ve hayattan soğuma durumudur bu..
merdivenlerden oturarak inmek
Her insanında olabiliceği bişeydir. insanlık hali denir buna. Bu başlığı açan pislik sende öbür dünyada cayır cayır yanerken onlar tertemiz cennetlerinde olucak.
bir erkekten hoşlandığı halde hoşlanmıyormuş gibi davranır hatta üstüne üstlük nefret eder gibi davranırlar.
- Eğer Daha büyük bir ev istersenn ...
-Saçmalama delirdinm, ozaman daha uzak oluruz <3
-Saçmalama delirdinm, ozaman daha uzak oluruz <3
kelimeyi tekrar tekrar dedikten sonra içimden '' ne değişik lan bu ''
küçükkken uyurgezerdim ve ranzanın azizliğine uğradım. koruma yerinden boynum sıkıştı bacaklarım aşşağ sarkılmıştı bildiğin geberiyordum anneciğim saolsun gece kurtardı beni.
olamaz sınavdan 85 almışım ühüü ühüüü:'( 'ye kurşun sıkılır !
eski sevgilim. Yani eski sevgilim desemde hala seviyorum ben onu ve hala konuşuyoruz. Ona büyük bir hata yaptım kırdım onu. 2 Gün sonra doğum günü ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum. Kutlayıp kutlamıcağı belli değil. o benim doğum günüme gelmişti ve biz çıkmıyoduk. zaten değişik bi anımız var. 1 ay çıktık 6 aydır seviyoruz birbirimiz ( çıktıktan sonra ki 6 ay. ) Ne yapıcağımı bilmiyorum.