bugün

sevdiği entry'ler

giresunspor

tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e düştü. kara ahmet oğlu yatacak yerin yok.

türkan şoray kirpikleri

iki buçuk kilo rimel ve takma kirpikle o mahzun bakışları atarken boyun fıtığı geçirmemesi tamamen tıbba meydan okumaktır. insan o kadar göz süzmeyle karşısındakinin haline acıyacağına kendi göz kapaklarına acır yemin ederim.

26 mart 2026 türkiye romanya maçı

Ölmeden önce Dünya kupasına gitmek lazım. Böyle bir maç.

pilav normal bence siz gerizekalısınız

görsel

dejavu nedenleri

beynimizin geçmiş bir hatırayı şu andaki duruma uyarlamaya çalışıp başarısız olmasıyla o anı daha önce yaşamışız gibi olmasıdır.

uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı

Yarımız habil, yarımız kabil. Öldürüyoruz birbirimizi, ama aileyiz de.

rakı botu

Zamzak nickli bottur. Evet.

traveler of secret moments'in eline vermek

Belli ki sende eline verilmesini istiyorsun. Yoksa niye bu başlığa yazasin mq.

Benden daha ibine olman peki.

Seni gidi totoş seni.

Swh...

sözlükte fingirdeşmek

Siz ne alçaksınız siz! Siz ne hainsiniz, korkunç hikayeleriniz var, hepiniz bedbaht zavallılar sürüsünüz! Sizi kutsamaya ve temizlemeye geldim. Siz günahkarlar, şimdi diz çökün ve tövbe isteyin. Bir daha kötülük etmeyeceğim diyin. Tabi ki size inanmayacağım, tabi ki yine yapacaksınız, ancak ben vicdanımı temizleyeceğim.

Tanrıya sizin için yalvarayacağım, bu korkunç ibneleri kutsa tanrım, yalvararım diyeceğim. O günah çukurunda kazdıkları kuyularda boğulmalarına izin verme tanrım diyeceğim. Hiç sevmediğim sizler için tanrıya iman edeceğim. Onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar, onlar kaybolmuş çocuklar, onlar fingirdemeyi oyun sanıyorlar diyeceğim. Ancak tabi benim gibi aynı günahın müsebbibi bir alçağın duaları sizleri kurtaramayacak. Her gün yeni bir felaket sizi ve beni bulacak. O zaman geldiğinde artık günahlarımız için af dilemeyelim, tanrıya bize bu muhteşem günahı bahşettiği için teşekkür edelim.

Alçaklar! Aynı benim gibi.

arkadaşlar naber ya

ioçk abi sinirden kendime bir şeyler yapasım var, senden çıkarabilir miyim?

arkadaşlar naber ya

Şşşş naber yavrular.

arkadaşlar susar mısınız piyano çalacağım

Elit bir beyefendi olarak bunu sizden rica ediciğim..

gecenin şiiri

Aklıma düştü gözlerin
Boynumu büktüm ağladım.
Elveda dediğin yerin
Yanına çöktüm ağladım.

Oturduk sanki göz göze
Hayalinle ben diz dize.
iki çay söyledim bize
Bir tütün yaktım ağladım.

(img:#2484440)

melih gökçek neden yargılanmıyor

karakutu da ondan.