bugün
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- ağlamak erkeğe yakışır mı8
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- bir kilo patatesin 50 lira olması15
- zeynep sude oktay6
- zaman baba3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- iştahın kapanması4
- güne bir şarkı bırak13
- en güzel sevişme13
- kitap yerine pdf okumak5
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- alparslan türkeş sonrası mhp3
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- türkçüsüyle kürtçüsüyle akp'ye oy vereceğiz2
- recep ivedik'teki gay kamyoncu4
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi2
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- yeni parti34
- geceleri ne yapılır6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- hangi manifest kızısın14
- bu koyden olsam ne olacak18
- düşün ki o bunu okuyor9
- enayimiknatisii9
- nervio35
- namazında niyazında erkek10
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- vermio11
- mehdiyetin yaklaşıyor olması3
- benzine yağ karıştırmak2
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- tai lung9
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım3
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- insan olmaya ceyrek kala19
- true'yi yedirmeyiz7
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
entry'ler (25)
daha önce hiç denemedim ama deneyenlerden duyduğum kadarıyla mutlaka denenmesi gereken bir şey, taze biraymış. Tadı kokusu kıvamı nasıl merak ediyorum mutlaka deneyeceğim ilk gördüğüm yerde.
Biraz araştırma yapınca aslında övenlerin de öyle boş boş övmediklerini gördüm. Üretimi kolay bir şey değilmiş. Yani anca bu yükün altından kalkabilen markalar üretiyormuş. Efeste demek yapabiliyorsa.
Biraz araştırma yapınca aslında övenlerin de öyle boş boş övmediklerini gördüm. Üretimi kolay bir şey değilmiş. Yani anca bu yükün altından kalkabilen markalar üretiyormuş. Efeste demek yapabiliyorsa.
allahın varlığını yokluğunu kanıtlamaya çalışmayın, salak muamelesi yaparlar. gülme organı organı olarak göt burada.
Ayran dediler limonata dediler şalgam dediler, ancak bunların hiçbiri ödül almadı, milli içkimiz yıllardır olduğu gibi, monde selection ödülüyle birlikte yine yeniden efes oldu. Bu yılda en lezzetli ve kaliteli bira olarak madalyasını aldı.
bakalım bizim maaşa da zam gelecek mi, malum patron bir anda 300 lira zam yapmayı gözüne yedirir mi bilinmez.
kürt dedeye sahip, lisede ocakta kız kavgasına arka çıkarlar diye gittiği ocakta beyin yıkama terapisine maruz kalan ergenlerin, içi boş espri söylemi.
edit: işbu entryde kürt dedeye sahip söylemi annenin ve annenin durumu hakkında detaylı bilgi vermektedir.
edit: işbu entryde kürt dedeye sahip söylemi annenin ve annenin durumu hakkında detaylı bilgi vermektedir.
nixe giydiğini gördüğüm yazar.
kurulacak kürdistanın hatayıdır. sonradan dahil olacak ülkeye.
mutfakta mağrifetli kekemiz, kuran okumayı bilmediği için suda yüzerken az kalsın boğuluyormuş diye bir söylenti gezmekte ortalıkta.
görsel
görsel
nickini severek copy paste ettiğim ponçik.
sayesinde d smart aboneliğimi sonlandırdığım tv hizmeti, gerçekten eve televizyon hizmeti satın almak çok gereksizmiş, hepi topu bir uygulama ile mis gibi hem tvde izleyebiliyorsun, hem bilgisayarda hem de telefonda. çok rahat valla, bazen böyle işten gelince hani koltuğa dahi oturacak hali olmaz insanın direk yatağa atar ya kendini tam o anlarda aradığın bir şey kılığına bürünüyor.
40 yıl sonra ak partiye çok teşekkür edeceğimiz alan. Ülkemizde elektriklinin yaygınlaşması lazım bir şekilde. Petrole bu kadar çok para vermemiz büyük para kaybı. Elektrik ile yaşanacak tasarrufu ileri ki yıllarda göreceğiz. Elektrikli otomobil yeni bir çağın başlangıcıdır
Herifler gidip hdp ye oy attı hala ak parti yönetimini eleştirip ağlıyorlar. Ya kendi partine oy atsan da senin partin iktidar olsa. Vallahi sıkıldım bu chp seçmeninden iyice kafayı yediler.
vatan hainleri olduğu gerçeğini kanıtlar. Solcular sosyalizm ile alakasız hareketler sergilemektedirler. Terörü desteklerler, bilgi birikimi olmayan cahiller topluluğudur. Yaptıklarını masum göstermek adına solculuğa yıkarlar aslında pkk yandaşlığıdır. Ve her yalana inanırlar
Solcuların korkudan ne yapacaklarını şaşırdıkları başlık. Beyler savaş çıktığında sizi kollayacak şey bu savunma sanayimizde üretilen yerli araçlarımız. o beğenmediğiniz ak parti kimse yapmazken tek başına yaptı bunları.
Yaşasaydı da siyasette böyle Kemal Kılıçdaroğlu gibi ne dediğini bilmeyen adamlarla uğraşmasaydık.
https://youtu.be/OjcU32llcgM pipi olmadan bunu yapabilen o canım kızlar pipi olsa neler yapar ben bişey diyemiyorum.
Ayak da keyifle sıçan sıçmaya doyamayan doysa bile devam eden o müthiş insanlar izlemeye değer https://youtu.be/OjcU32llcgM sizde onlardan biri olabilirsiniz.
https://youtu.be/OjcU32llcgM bu işi iyi bilendir.
https://youtu.be/OjcU32llcgM
en tatlısı da bu olsa gerek.
en tatlısı da bu olsa gerek.
öyle kız bulsam altında ezilirim yapmayın 1.60 yeter.