bugün
- gecenin şarkısı15
- aslan burcu15
- anın görüntüsü34
- her gün içmek istemek8
- aldığınız en güzel iltifat25
- hayvanlarla konuşmak10
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- emdi dolar yardırur11
- bireysel silahlanma9
- mezuza'nın ölmesi19
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması16
- klarnet calan sarapci koala 612
- sevildiğini anlamayan erkek26
- avrupa seks şampiyonası15
- mehmet şimşek halkbank'ı dolandırmaya çalışıyordu21
- istanbul13
- queen ravenna'nın değişimi12
- sözlüğün artık sarmaması8
- başıboş köpek sorunu8
- arkadaşlar bir isteği olan var mı ben gidiyorum9
- sabah cik cik öten kuş9
- kılıçdaroğluna değil millet akpye karşı oy verdi8
- ilk buluşmaya bacak dekoltesiyle gelen erkek12
- chp'nin başına kim gelirse oy verirsiniz10
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi14
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri33
- ah gitmez olaydım avrupa'ya diyen gurbetçi14
- uludağ sözlük 2023 göt güzeli12
- arkadaşlar ben sapık mıyım9
- karton toplayan gebeş manda11
- üstteki yazar hangi partiye oy atıyor tahmin et9
- zalbert ramstein9
- true benimle evlenir misin19
- true yi evlendiriyoruz9
- klitoris orgazmı9
- arkadaşlar sizce çaylak olayım mı12
- cehennemde en şiddetli azap ressamlaradır19
- nicki güzel olan yazarlar12
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu24
- mehmet barlas39
- uludağ sözlük yazarlarının yaşamak istediği ülke28
- denizin dalgalanmasının sebebi9
- kelleri rahatlatacak cümleler15
- düşün ki o bunu okuyor14
- hayat kalitesini arttıran şeyler15
- kadına şiddet uygulayan adamı tekme tokat dövmek12
- erdoğan'a oy verdim ben itim diyen adam14
- günümüz ilişkileri12
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar10
- eski karım okuyor burayı güzel şeyler yazın lütfen11

entry'ler (59)
97 li harika sesi olan ve yine harika kızları ile ünlü isveçli hatun kişilik umarım önümüzdeki yıllar yine güzel şarkılar yapar.
4a y salonda son 4 aydır evde çalışan biri olarak yapılabilir diye düşünüyorum tabiki protein tozuna bok atmıcam ama bir arnold veya jay cutler gibi bir hedefiniz yoksa bence gerek yok ama beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor tabi .
kerimcan durmaz .
eski kasaları orjinal mercedes motoru kullanılır iken yeni kasa mercedeslerde renault motoru kullanılıyor .
görünüş fakir olabilir ama markası ne ona bakmak lazım .
büyük memeli 1.65 1.70 boylarında birazda kültürlü olan hanımefendiler .
O değilde onlara gelen mültecilere baktımda avrupalının mültecisinin bile eli yüzü düzgün bide bizdekilere bak şaka bir yana haklısın.
iki sınavın toplamı 4'tü sen düşün istersen.
Bacak farkıyla taylorun alabileceği versustur .
Ha şuanki chp ha hdp ikisinin arasında ne fark var ikiside teröriste terörist diyemiyor parti olarak mhp böyle bir işe girişecegini zannetmem.
Kemal Kılıçdaroğlunun eseri yeni chpliler onlar bir adam akıllı adam yokmu şu chpnin başındada bu adama kaldık.
stole the show şarkısı harika olan norveçli dj.
1.5 aydır evde 5 kiloluk dumbell çalışan ve günlük 100 şınav çeken ben artık spora yazılmaya karar verdim burdan tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım beslenme antrenman .
Tam bir bidon bu herif iyikide kiraya verdik mancini hojam bide bonservisini alırsa dadundan yenmez bir sol bek orta açmayı bilmezmi ya .
30 küsür yaşında cok iyi fiyata sattık bonuslarla 5.2m satılabılıyor gayet iyi para yalnız bunun yerine bir adam bulamazssak devre arasına kadar işimiz sıkıntı .
Bu aralar bildiğin canere dönüştü 2 maçta ama şampiyonlar liginde bu kadar arkaya adam kaçırırsa yine 4 5 leri görürüz ama bu takımın asıl sorunu sol kanat be arkadas bu alex telles orta acmayı bılmez ikili mücadelede hemen düşer bu adam nasıl brezilya liginin en iyi sol beki olmuş ve nasıl psg bu adama sözde 8 m euro verıyor gerçektende biz bu adamda neyi göremiyoruz anlamadım .
torrentde 2 3 mb indirme hızı gördürürmü diye sordurmuyor değil .
Amerikan spikeri özetisi pkk sevici hatun haber sunarken bir insan güzel olmasına rağmen nasıl bu kadar itici olur helal olsun.
Ölmesi diziyi bok ediceğinden ölmemesini istediğim karakter nedense jon snowa hiç sempatim yok gözümde tam bir overrated bir karakter ama diziye tekrar gelmezse bir khal drogo ve ned stark kadar üzülmem ruhun şad olsun atların kralı khalım .
Türkiye yapsa bunu ülkenin içindeki çakma hümanistler ve bütün dünya ayağa kalkardı tabi bunu yapan yunanistan olunca hak verenler oluyor bu durumu savunmak insanlık dışıdır tamam bizde rahatsız bunlardan ama 2 3 gün bır yerde tutar sonra sınır dışı edersin böyle vicdansızlık olmaz .