bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak2
- aklını yitirmek4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- tembel ve çalışmayan insan16
- 50 tl ile rolling yapmak6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- matbaanın gecikmesine sebep5
- ona bir şey söyle9
- velvet vs nervio19
- manifest grubu3
- horoz hayası çorbası5
- acıktım ben3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kadim kültürler4
- ilginç rüyalar2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- marc cucurella6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- nothing more never less2
- slavko vincic15
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- gemici düğümü2
- nervio11
- ispanya20
- aga be şarkılar5
- insan olmaya ceyrek kala13
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
entry'ler (37)
5800 almadan önce arkadaştan ödünç alarak kullabilme şerefine erdiğim bir telefondur. çok dayananıklı sağlam bir telefon ancak msj yazmak için alışmanız bir sürenizi alabilir. zira boşluk tuşu çoğumuzun bildiği 0 ve 1 tuşları iken samsungta # tuşudur.
dikilinin yakınınında bulununan salihleraltında yazlığımız vardır. her yaz gideriz ve herseferinde bıkarız. eğer gerçekten kafa dinlemek için gitmek isterseniz mükemmel bir yerdir.
dikilinin içinde baby beach club vardır. gece hayatının olduğu tek yer orasıdır. ancak ve lakin paranız yoksa, güzel dans ediyorsanız birde yakışıklıysanız oradaki apaçi garsonlar tarafından itilip kakılıp kendileriyle kavga etmesini istiyeceği birçok hareket yaparlar. içeride birçok saykotip vardır zaten. girişteki güvenlik insanların üstünü aramaz.* yanınızda çanta varsa karşıdaki bakkalla verebilirsiniz.*
bunun dışında oradaki insanları ele alırsak miskin ve paran yoksa git başımdan felsefeleri vardır. kalite bakımından 2.sınıftır. yazlıkçılar 3 sınıfa ayrılır. denizciler, gececiler, 2'si.**
denizi özellikle sahiller altının merkezinden tansaş doğru gidersek oraların denizi gerçekten güzeldir. * dalgalı günlerde denize girmemenizi tavsiye ederim. zira uzantılarıyla beraber yaklaşık 1 metre uzunluğunda mavi deniz anaları kıyıya vurmaktadır. dokunursa sıcak deniz suyunu ** dokunulan yere dökün sonra doktora gidin. kendisi zehirlidirde. her tarafınız şişer sonra. belki ölebilirisinizde. balık tutmak için açılmanız gerekir zira öle bir deniz anası varsa balıkları siz düşünün artık.* içiniz korkmasın bu denizanası durumundan bir yazda en fazla 2-3 defa bu olay gözükür. denizinde yosun yoktur.****
yakınlarında bulunan ayvalık, sarımsaklı, altınovayı gezebilirsiniz. çeşitli yat seferleri vardır. cunda adasına gidebilir oradan kendi burcunuza simgeleyen taşlardan 1-2 tane alabilirsiniz. denizin tam tersi olan minik dağlara tırmanabilirsiniz.*** bir mistik özelliği vardır oranın. orada olduğunuz zaman oradan bıkarsınız, sıkılırsınız ama tatilden döndüğünüzde orayı özlemeye başlarsınız. salihleraltının merkezinden tansaşa doğru giderken yolu devam ettirip çataldan sol tarafa giderseniz orada küçük çayımsı deremsi bişi göreceksiniz. o balıkesir ile izmir sınırını belirlerken kullanılan deredir. * sahilden middili adasını görebilirsiniz.* radyoda yunan kanallarını dinleyebilirsiniz. turcell dışındaki hatlar düzgün çalışmamaktadır. * sahilde otururken yunanistan'a hoşgeldiniz diye msj almanız mümkündür.***
kısaca teknolojiden uzak havası temiz, denizi ılık, rüzgarı genelde bol, insanları hafif aç gözlü olan bir yerdir.
dikilinin içinde baby beach club vardır. gece hayatının olduğu tek yer orasıdır. ancak ve lakin paranız yoksa, güzel dans ediyorsanız birde yakışıklıysanız oradaki apaçi garsonlar tarafından itilip kakılıp kendileriyle kavga etmesini istiyeceği birçok hareket yaparlar. içeride birçok saykotip vardır zaten. girişteki güvenlik insanların üstünü aramaz.* yanınızda çanta varsa karşıdaki bakkalla verebilirsiniz.*
bunun dışında oradaki insanları ele alırsak miskin ve paran yoksa git başımdan felsefeleri vardır. kalite bakımından 2.sınıftır. yazlıkçılar 3 sınıfa ayrılır. denizciler, gececiler, 2'si.**
denizi özellikle sahiller altının merkezinden tansaş doğru gidersek oraların denizi gerçekten güzeldir. * dalgalı günlerde denize girmemenizi tavsiye ederim. zira uzantılarıyla beraber yaklaşık 1 metre uzunluğunda mavi deniz anaları kıyıya vurmaktadır. dokunursa sıcak deniz suyunu ** dokunulan yere dökün sonra doktora gidin. kendisi zehirlidirde. her tarafınız şişer sonra. belki ölebilirisinizde. balık tutmak için açılmanız gerekir zira öle bir deniz anası varsa balıkları siz düşünün artık.* içiniz korkmasın bu denizanası durumundan bir yazda en fazla 2-3 defa bu olay gözükür. denizinde yosun yoktur.****
yakınlarında bulunan ayvalık, sarımsaklı, altınovayı gezebilirsiniz. çeşitli yat seferleri vardır. cunda adasına gidebilir oradan kendi burcunuza simgeleyen taşlardan 1-2 tane alabilirsiniz. denizin tam tersi olan minik dağlara tırmanabilirsiniz.*** bir mistik özelliği vardır oranın. orada olduğunuz zaman oradan bıkarsınız, sıkılırsınız ama tatilden döndüğünüzde orayı özlemeye başlarsınız. salihleraltının merkezinden tansaşa doğru giderken yolu devam ettirip çataldan sol tarafa giderseniz orada küçük çayımsı deremsi bişi göreceksiniz. o balıkesir ile izmir sınırını belirlerken kullanılan deredir. * sahilden middili adasını görebilirsiniz.* radyoda yunan kanallarını dinleyebilirsiniz. turcell dışındaki hatlar düzgün çalışmamaktadır. * sahilde otururken yunanistan'a hoşgeldiniz diye msj almanız mümkündür.***
kısaca teknolojiden uzak havası temiz, denizi ılık, rüzgarı genelde bol, insanları hafif aç gözlü olan bir yerdir.
insanlara "ben populerim, insanlar beni beğeniyor, hayatın merkezindeyim, bütün hatunlar beni istiyor ama ben yüz vermiyorum." şeklinde bir imaj yaratabilmek için genelde yakın arkdaşlara söylenen durumdur. hee bide işin içinde kız yapma* olayı varsa herşey abartılır. özetlersek hiç birşeyi başaramayan hayalci insanlardır.
bu laf artık öle her önüne gelen için sölenen bir laftır. yetmiyormuş gibi bangır bangır bağrılır gülünür alkışlanır.* hee bide o yetmez seyirci çoşar bir 5 dakikada onlar gösterilir ekran başındakilere. bunun gibi birde tv dünyasında 70 milyon bizi izliyor lafı vardı ki ona girmeye hiç gerek yok.
öh nasıl yapamasınız bunu insan en kötü alır bir tane metronom koyar yan tarafa bak nasıl olur o zaman uyum. saat gibi.*
ikizdere gerçekten cennetten bir parçadır. orası turizm amaçlı kullanılırsa eminim barajdan çok daha verimli olur. çevredeki halkta aynı görüşü paylaşıp baraj yapımı olayına karşıdır.
girdiğim entryden dolayı bir anlığına ban yediğimi düşündüğüm başlık.*
-155 polis imdat.
+sevgilimi bekliyorum 1 saa dıbıdımıbıdım...
-bsg
+sevgilimi bekliyorum 1 saa dıbıdımıbıdım...
-bsg
off bir baş dönemsi verir ki ama diğer tüm olumsuzlukları umrundan olmaz.*
dizi edirne kapının ile eyüp arasındaki hafif yokuşlu caddenin eyübe doğru inerken sol tarafının arka sokoklarında çekilmektedir.
*ya uyumam lazım.
yarın pazartesi off.
facete ben gittikten sonra bişi oldu mu acaba? (kötü bişi yapmak)
nese beni kabul eden böyle kabul etsin.
dişlerimi fırçalamayı unutmuşum off.*
hazır ayaktayken bi suda içeyim.
haftaya sınavlar var yarın mutlaka çalışmam lazım.*
şu kitabıda bitirmek lazım.***
hayaller kurulur.
gözler kapatılır.
karanlık izlenir orda çeşitli şekiller çıkartılmaya çalışılırken uyunur.
yarın pazartesi off.
facete ben gittikten sonra bişi oldu mu acaba? (kötü bişi yapmak)
nese beni kabul eden böyle kabul etsin.
dişlerimi fırçalamayı unutmuşum off.*
hazır ayaktayken bi suda içeyim.
haftaya sınavlar var yarın mutlaka çalışmam lazım.*
şu kitabıda bitirmek lazım.***
hayaller kurulur.
gözler kapatılır.
karanlık izlenir orda çeşitli şekiller çıkartılmaya çalışılırken uyunur.
nickini yanlış almasından dolayı 8. nesile geçmeyi düşünen yazar.*