bugün
- kiraz cicegi kolonyasi35
- kadın yazarların kavga etmesi10
- sözlük yazarlarının şalgamları5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı7
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- ilişki yapmanın imkansızlaşması4
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- izlenilen ilk yabancı dizi4
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler14
- abridgeeeee6
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- travesti siniri6
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- bir sözlük kızının usulca odasına girmek4
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- bir sözlük kızının tatlısını hunharca yemek4
- kuran da namazın olmaması21
- velvet37
- corona bira içen erkek6
- en son yapılan keyfi harcama4
- arkadaşlar kavga etmeyin6
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin3
- donald trump6
- entry silen ezik3
- koca istiyom gel beni al5
- pahalılık nedeniyle artık yiyemediğimiz gıdalar2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı4
- mehdiye ili2
- ctrlx10
- domalan kız7
- bir binanın yirminci katı2
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- iyi de neden bu öfke2
- sözlüğün en popi erkeği5
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- kavga eden iki yazarı özelden gazlamak2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek12
- kavga eden yazarlara artı oy vermek2
- uzak dur benden sözlük4
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
entry'ler (293)
Hayatin zorluklarinin sana hucum ettigi andir. Buyumeseydik iyiydi dedigin cocuklara bakinca masumiyet gordugun an.
Ask, ihtiras, korku, siddetin aga babasi, heyecan, entrika, olum, yasam, arkadaslik, caresizlik, zenci kizimin kilici, oluleer off off sabaha kadar tanimlarim bunu dedigim bayildigim dizidir. Gel yeni bolum geldir.
Iste bu basligi sevdim ben adli sevgili yazar calismasidir. Evet muzdarip olunan konudur. Okul bitirmesek okumamis derler. Bitirince hele yuzune bakan olmaz. Istisna durumlar haric. Ne yapsin mezunlar da para degil mi zaten amac diyerek yeni satislara yelken aciyor cogu. Devran doner umidiyle noktaliyorum bende.
Uzun, naif, her bir zerresine gokkusaginin tum renklerini yansitan damlalar dusmus, yaradanin ozenle yarattigidir. Yeter ki sevdiginin olsun her zerresi degerli her zerresi kiymetli. Her zerresi asktir. Ne gokkusagidir ne de damlalarla donanmistir. O sana guzeldir. Ve en onemlisi o seninken guzeldir.
Seni kiskaniyorum. Aksam hangi yemegi yapsam askim. Hadi film izleyelim. Istemiyorsan yapmam askim. *
Canlarin en ustunu, sevgililerin en sevgilisi, o ki el-emin, mekkenin en guzel kokusu, hz. haticenin en buyuk aski,yoluna canini,malini dusunmeden koydugu, hz. Fatima nin babasi,ay yuzlu peygamberim,gullerin kokusunu ondan aldigi nebi,cennet gelince onune ama ummetim ummetim diyen rahmet,oldugu sofradan nimetin eksilmeden kaldigi bereket,alemlerin yaratilmasinin yegane sebebi, guzeller guzeli efendim.
Ruhsuz sonuk gizemli hem de merakli.. Biraz korkak ve yasananlardan yorgun en ilginci de uyanmaya ramak kalmis halde,nasil mi uyanmak? Dunyadan uyanmak, ilahi adaletin hesaplari oldugunu kavramak.. Evet tam da bu, Ey dunyalik hersey! Rabbimin de bir hesabi var.. Ve bunu anlayabiliyor olmanin tarifsiz huzuru. O ki annenin evladina olan merhametinden cok daha merhametlidir kullarina Allahu ekber
* bu insanlar neye gülüyor demektir
* kalabalıktan sıkılmak, en sevdiğin seylerin bile manasız gelmesidir. (bkz: sevdim bu başlığı ben)
* kalabalıktan sıkılmak, en sevdiğin seylerin bile manasız gelmesidir. (bkz: sevdim bu başlığı ben)
efkardan tam bir sigara yakacakken paketi bomboş bulmak var ya haci, heh işte aynen böyledir.
herşeyin bir zamanı var. ister çırpın ister çıldır fayda etmez sadece beklemeyi öğren.
bazen mahkumsundur özlemeye, bazen ise özlemlerini unutmaya. bazen seversin özlemeyi, bazen ise dayanamazsın. ne var ki kaçınılmaz olandır. aşktır, tutkudur. bazen bir insan, bir dost, bir sevgili,bazen ise bir şehirdir özlemek..
anlattıklarıyla etkileyen insandır. çok güzel dinlettiriyor kendini. ama bazen aklıma geliyor şimdi bu işi para için mi yapıyor, insanlara ilim öğreterek faydalı olmak için mi ? duygularım karışık *
muhalefet olup bol bol eksilenmeyen, iddialı olup riske girmeyen yazardır. normaldır ya. sorun yazarda değildir.
terkedilmektir.
Entrylerini okuyan yazarın hayatında değişen noktaları farketmesidir. söyle bir baktım da eski entrylerimde bol bol amk, vay amk kullanmısım. dikkat ettim şimdi çok kullanmıyorum. he bir de değişen manevi huzurum olmuş. daha sakin daha rahat...
o herşeyi bilen, herşeyi yaratandır. ezeli ve ebedi bilendir. ol deyince oldurandır. her zerreden haberi vardır. yazık ki böyle başlıklarla pirim yapmaya çalışan yazar ne cahildir.
küçük mutluluklar yaşayabilmektir. zenginlere bu ne koyar amk ya, tonla paramız var, küçük sofrasında kahkaha atanlar nasıl mutlu oluyor diye.. anlayamaz belki küçümser.