bugün

entry'ler (20)

trabzonspor

yıllarca süper lig içerisinde bulunan tüm takımların götünü yalayan takım.

sözlük yazarlarının film tavsiyeleri

ben feci şekilde spider man fanıyım. yıllardır filmlerini, çizgi romanlarını takip ediyorum. bırakamıyorum bu illeti.

film önerim; spider man 1 2002 yapımı. o zamanın şartlarına göre efekt kalitesi, green screen falan mükemmel.

günde 41 milyon ağaç kesildiği gerçeği

duyar kasmak için süper bir rakam. bunu duyan sözde çevreci arkadaşlarımız birazdan başlıkta ağlamaya başlar.

ben bu yazıyı

zall'a yazıyorum. çaylak mıyım hala? mobilim ben yaa.

pk

hayatımda izlediğim en güzel filmler arasında yer alıyor. gerçekten izleyen kişinin bakış açısını değiştirir bu film.

imam hatipler tamamen kaldırılmalıdır

'imam hatipler kaldırlısında türbanlı kızlar android programlama mı okusun? ' sorusunun akıllara gelmesi muhtemel olay.

lol varken dota 2 oynamak

her iki oyunuda berbat oynadığım gerçeği. gerçi biraz olsa da lol oynadım. fakat minyona ulti attıktan sonra arkadaşım oyunu sildirtti.

türbanlı kadın yazılım mühendisleri

türbanomegle, tavafexe, Nihat Hatipoğlu ile Oyun Motoru geliştirme.

yeni solcu olmuş ergen

genellikle kulaktan duyma bilgilerle solcu olmuşlardır. kitap açıp okuma zahmeti olmayan insanlar.

ilk sevişmede yapılan mallıklar

geçen sene göz gözü görmeyen açık bir alanda eskort tutmuştum, aceleden delikleri şaşırmıştım hatun sövüp kaçmıştı. neyseki gözümüze biber gazı yemedik.

troll olacağım derken angut olmak

(bkz: halil söyletmez) der ve giderim....

whatsapp var mı buradan zor oluyor demek

zaman zaman işe yarayan, zaman zaman rezil eden sinsilik. karşıdakinin saflığına bağlı olarak değişmektedir.

kürtlerin balık gibi kokması

altı ayda bir banyo yapmalarından ötürü olabilmesi muhtemel olay.

çirkin bir kızla sevişmek

özellikle yokluk dönemlerinde çok iyi gelen aktivite. karşıdaki kızın çirkinliğine bağlı olarak kese kağıdı geçirilebilir.

ekin soyak

çıkan ifşa videosundan sonra hangi yüzle hala video çekebiliyor bu arkadaş şaşıyorum. o değilde şakaları güzeldi bee..

sikerim böyle hayatı deyip çorapla uyumak

dünyada tek başıma kalsam yine de yapmayacağım eylem. çorapla uyunur mu olm.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

pink floyd - another brick in the wall

gençliğimi harcadığım muhteşem ses frekansları.

sünnet olduğunuzda yaşınız kaçtı

7 yaşındaydım. her zamanki gibi fakiriz tabii belediyede olmuştum, belediyede olanlar bilir hediye olarak satranç takımı veriyorlardı hayatımda sanırım en çok o zaman mutlu olmuştum.

gecenin ingilizce sözü

sometimes, to do what's right, we have to be steady, and give up the things we want the most. Even our dreams.

mediakraft

şişirme kanallarından baygınlık veren alman içerik şirketi. ülkemizde her zaman olduğu gibi çocuk kitlenin yücelttiği oluşumdur.