bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- uyudun mu11
- adana dürüm vs adana porsiyon3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- sinek as6
- şeffaf ayakkabı9
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- queen ravenna ve cinleri14
- özgüven4
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- ey insan6
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- tavuğun neden kanatları var11
- insanı yoran duygular6
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- patso3
- spora başladım4
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- pandela 310
- taliban7
- s'i l v'e r m'i s t35
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- sözlüğün en masum yazarları18
- at eti yemek3
- uludağ sözlük size ne kattı27
- gocu34
- izmir yanıyor5
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- kız düşürmenin kısa yolu19
- queen ravennadan mesaj var11
- uludağ sözlük deli istilası4
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- sonbahar depresyonu4
- kulaklık6
- kaşarlı sucuklu menemen8
- sözlüğün en kültürlü yazarı2
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
entry'ler (15)
kullanmadığınız ya da yedek bir ekşi sözlük hesabınız karşılığında hesabımı devredeceğim hd torrent yuvası. ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın.
kullanmadığınız ya da yedek hesabınızı alabileceğim ve karşılığında hd torrents hesabımı vereceğim site. ilgilenenler mesaj atsın.
elimde 2 tane geçici davetiyesi olan tracker. isteyen mail adresini mesaj atsın.
edit: bitti.
edit: bitti.
sizi güncellemeye, sürekli reklam görmeye zorlayan program. internette bunları engelleyen tüm şeyleri yapmama rağmen hala her açışımda güncelle uyarısı çıkıyor, çıldıracağım. güncellemeden önce de sağ altta küçük reklam kutucuğu çıkıyordu, internet olmayınca reklam yerine beyaz ekran çıkıyor ve kapatamıyordum. en son güncellemeden sonraki saçmalığımızı aşağıdaki linkte görebileceksiniz. sol köşede anlamsız kutucuklar var ve kapanmıyor. bu derdi çözebilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim.
görsel
görsel
Her güncellemesinde saçma sapan başka programları da bilgisayara kuran program. Bu nasıl aşılır bilmiyorum size de sormuyor otomatik güncellemeyi indirirken onlar da iniyor.Sinir bozucu...
davetiyesini gönderen arkadaşa arena davetiyesi yollayacağım torrent sitesidir.
davetiyesine ihtiyaç duyduğum tracker... fazladan davetiyesi olan arkadaşlara saygılar
sabaha kadar dizi izlemek, nba maçı varsa izlemek...
facianın hemen sonrasında acil olarak madenciler kurtarılmayıp ben bu işten nasıl kurtulurum deyip yandaşlarına madeni dört dörtlükmüş gibi göstermeye çalışmazlarsa bir de buradan rant sağlamıyorlarsa söz siyaset yapmayacağım.
chp'nin verdiği hatta mhp ve bdp'nin verdiği tüm önergeler gibi kabul görmemiştir.
ölenlere rahmet dilemekten, kurtarılmayı bekleyenlere dua etmekten, neden olanlara küfür etmekten başka çarem olmayan iş kazası süsü verilen katliam...
önce bilgisayar başından, yataktan ya da televizyon karşısından kalkın.
Yazdığı bir çok tweetten sonra afdgdfgsdfgsdfgsdfgsdfg diye kendimden geçtiğim acayip troll kafası olan eurosport spikeri. Senle bir gün tanışacağım medya devi...
TEDxITU'ye konuşmacı olarak katılmış kendi hayat hikayesi ve birkaç sporcunun hikayesiyle tüyleri diken diken etmiş ve hayat dersi vermiştir.idolümün tekrar tekrar dinlenesi konuşmasının linki--> http://www.youtube.com/watch?v=VZdyHYRuetw
http://www.dizimag2.com/ bu adresten girilebilir