bugün

entry'ler (3)

azeriler benim kardeşim değildir

Noxci adinda cecen kahpesi yine Turklerle bizim aramiza giriyor Azeriler siksin anani. 1995-de her kes size siktir cekince bitek Baku acti kapilarini nankor cecenler nedir bizle alip veremediginiz ? Burada yazanlar eger Turkse sizin gibiler zaten Turkluge leke yaziklar olsun serefsiz haysiyyetsiz herifler. Turkiyede yasayan ermenilerin anasini-avradini siksin Azerbaycan Turkleri.

karabağdan kaçan azeriler

Hangi annesi orospu yazdiysa bu entry'yi (ki kanimca ya zavalli ermeni ya da noxci nickli azerilerin gibip
attigi cecen)onun ben ta amina koyayim.

karabağdan kaçan azeriler

Oncelikle noxci adinda devamli tum bizle ilgisi olan entrylere sazan gibi atlayan pezevenge sesleniyorum ulan sikik ruslar siz cecenleri sikti atti teslim oldunuz biz ama 90-larda Tanklarin onune atlayarak bagimsizlik kazandik got lalesi Azerileriden siz cecenler hic haz etmediniz hep agziniza siciyoruz Moskovada anliyorum nefret sebebini. Bu arada burada yazan orospu cocuklari saf kan Turk mu de bize boyle serefsizce ittiham da bulunuyor kanimca cogu uye ermeni kahpesi. O zaman duzenli bir ordumuz dahi yokken ne kadar Sehit verdik ve kaybetsek de ruslara kaybettik ermenilere degil. Yonetimdekilerin serefsizligi yuzunden kaybettik. Ama 2016 nisan da ispatladik kim oldugumuzu rus karisi fahise ermenilerin de kim oldugunu..
© copyright 2005 - 2026