bugün
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- nervio abla13
- türkiye'de iyi bir insan olmak9
- sedat pekmez42
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat3
- anhedonist3
- sek sevilen şeyler4
- kafa iyiyken başlık açmak2
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- fakir ve cahilken doğurmak7
- karton toplayan abi3
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı2
- dua4
- yapay zeka moderatörü11
- schopenhauer'un kadın nefreti5
- yemek ücreti2
- çelik erişçi4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- altı üstü istanbul dizisi2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- altının düşüşü7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- merhaba arkadaslar4
- chp'nin hali ne olacak34
- erkek regline isim önerileri5
- aşk3
- kısa şort giyen şişman kız5
- edep2
- skalanın en tepesindeki kezo2
- annesizlik8
- orhan pamuk vs amin maalouf2
- macbook edinme sebepleri5
- orhan pamuk vs ahmet altan2
entry'ler (35)
hayatı din ve ırk açısından yaklaşarak kulaktan dolma bilgilerle anlamaya çalışan yazarın açacağı başlık.
bunlarla ilkokulda domates tuz diyen tayfa ayni tayfadir.
sicarken uyuyan gördük biz efendim.
umutsuz ev kadınlarını izliyorum
40 lık kısmın hazmedemediği bir durumdur. not: müsil kullanın efendim hazmetmeye yardımcıdır.
israillilerin bütün küçümsemelerine ragmen( efendim biz yaptık çok maliyetli türkler nah yapar) yapacagını umdugumuz ismininde bendenizce hazerfen olmasının mantıklı olacagını dusundugum hacat.
ben burda sosyalistlerinde yanlıs anladığını düşünüyorum.tamam cemil meriç sosyalist olarak bi dönem hayatını idame ettirmiş olabilir.ama bunu sonra bir zaman sığındığı bir liman olarak nitelendirmek yanlış olmaz.cemil meriç normal kalıplarda dinci değildi.ancak bu ülke için en önemli yapı taşının islam olduğunu savunuyordu.
hardcore ilkyardım diye nitelendirebilecegimiz ilkyardım türü.
oyuncunun elini hareket çekmeye müsait pozisyonda sabitlediği ve biteceğinin ilk sinyalini verdiği andır.
açıkçası bu haber çıkmadandan bilinen bir gerçekti israf ve abartı var ama bu haberi okuyup islam paranoyasına girmek anlamsız elden bişey gelmiyor 65bin kişinin yaptığı işi 10bin kişininde yapabilecegine inanıyorum.
durumu ancak islam şemsiyesi kurtarabilir islam devleti ancak ülkemiz laik bi devlettir ve islam devleti olmaya kalksa başka ayrışmalara maruz kalır bu durumda bu sorun çözümsüzlüğün tam ortasındadır.
insanın yetersizliğinden dolayı birçok hak veriyor islam insana ancak bazı insanlar bunu hiç kullanmıyor malesef.Şöyle ki sen bugun af dilemiyorsun yarın müslüman oldun diyelim hakın bugün gitti diye müslüman mı olamayacaktın?
mantıklı bi çözümleme ancak dindar derken molla olmasına gerek yoktur dindar olması laikliğe tersde birşey değildir. Asıl sorun ülkenin buyuk çogunluğu kendini dindar diye tanımlarken ülkeyi yöneten liderin dindar olmamasıdır çogunluğu temsil etmemesidir.
iddaa işlerine çok karıştı öbür tarafta işi zor hacı *
nolursa olsun rakiplerin her türlü çamuruna karşın beşiktaşın yeni transfer politikasının en iyi sonucudur. umarım beşiktaşın bu politikası galatasarayın futbolda geçen sene yasadığı hezimeti beşiktaşlılara ve içinde bana iki branştada yaşatmaz.
başımıza gelen en büyük beladır karşı konulamaz.
kanımca sabri sarıoğlunun bir radyoaktif örümcek tarafından ısırılıp evrim geçirmesine neden olduktan sonra yaptıgımız kıyaslamadır.
kimine göre kara ırk kimine göre yeşil canavar ama genel olarak insanoğlunu tehdit ettiğine inanılan canlı tipi.
sen benim için hep değerli kalacaksın...(cepte dursun lazım olur modeli).
ne olursa olsun ismiyle hitap etmemekte fayda var.sevgi sözleri kullanın mesala balım tatlım pıtırcıgım falan.ha bide bazaen eski sevgilinle degilde kankanlada karısabilir her zaman dikkat.