bugün
- 30 ağustos zafer bayramı5
- gebze fm3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- güne bir atatürk sözü bırak2
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- rafael leao31
- büyük taarruz4
- salih mirzabeyoğlu5
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- antipanik12
- menzil cemaati ne üretiyor7
- aleksey batrakov9
- tai lung36
- legacy kod2
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- para harcamayı sever misiniz6
- fenerbahçe23
- velvet23
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- radyo mavi2
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- bir şey soracağım5
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- melih gökçek6
- hayatı dar eden aile4
- galatasaray8
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- türkiye18
- futbol9
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- birader bay beyler3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- kapadokya27
- s'i l v'e r m'i s t4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- ateistlerin yaşama amacı28
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
entry'ler (78)
adab-ı mahşeret kuralları cahilleri.
aldım. alıyorum. alacağım.
Leylâ Erbil - Karanlığın Günü.
hiçbir insanız başaramadığı şeydir.
Bugün bitmiş olan ilişkimden sonraki alışma evresi.
görsel
pipomu yakıp bu kavgayı izleyeceğim.
pipomu yakıp bu kavgayı izleyeceğim.
Gelin aborjin olun.
biraz hiphopa yatkın görünüyor. (bkz: dilimlibipatatesvebira)
olsun demekte zor artık. kırık düşlerimiz yok artık.
bi kızım olsun la.
unutulmuş bir ilçesinde üniversite okuduğum şehir.
Pişş diye ses çıkartığım doğrudur.
sallıyoruuuum. (#2542358)
https://www.youtube.com/watch?v=p0sNLrXCbF0 genco abimizden dinleyin benim yazmamla olmaz.
verdiği için kötü diyor demek ki.
birdman.
yerlatı.
mr. nobody.
yerlatı.
mr. nobody.
karın boşluğumdan bıçaklanmıştım.
ölmüş diyorlar. bilmiyorum.
ilgili yazı;
"Dünya üzerinde milyonlarca izleyici kitlesi bulunan WWE Amerikan Güreşi Şovu süperstarı John Cena,dün gece gerçekleştirilen etkinlikte ringde can verdi.
24 Ocak gecesi Los Angelesta gerçekleştirilen canlı etkinlikte,rakibi Aj Styles ile karşılaştığı sırada aniden kendini yerde buldu.Bunun şovun bir parçası olmadığını anlayan başta Aj Styles olmak üzere bütün hakemler sağlık görevlilerini çağırdı.Kalp krizi geçirdiği tespit edilen John Cena,orada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve yaşamını yitirdi.
Los Angeles polisinin başlattığı soruşturma neticisinde ölüm nedeninin kesin olarak kalp krizi olduğu söylendi.Eşi Nikki Bella yaptığı açıklamada,John’un son zamanlar çok yorgun ve uykusuz olduğunu ve hergün bu yorgunluklardan dolayı enerji içeceği içmeye başladığını söyledi.
John Cenanın özel doktoru Tim Hershell yaptığı açıklamada,Johnun kullandığı aminoasitin içinde bulunan sj840 maddesinin enerji içeceğinde bulunan taurinle tepkimeye girdiğini ve bu yüzden kalp krizine neden olduğunu belirtti.Ayrıca Johnun hatasının bu iki maddeyi şovdan hemen önce birlikte kullanması olduğunu da sözlerine ekledi.
Şirket sahibi Vince McMahon:’’Ölümü bizi derin yasa boğdu,onun böyle bir hata yapabilceği aklımızın ucundan bile geçmezdi.Ama sporcu hali çok farklıdır,yeri gelir ne yediğinizi,içtiğinizi bile unutursunuz.Bu yüzden kendisinin arkasından konuşmak pekte doğru olmaz.O yaşarken bizim en efsane yıldızımızdı,her zaman da kalbimizde öyle kalacak.’’şeklinde açıklamalarda bulundu.
Gelecek Pazartesi yapılacak RAW adlı şovda,John Cena için özel anma gecesi düzenlenecek."
b8 gibide durmuyor değil.
ilgili yazı;
"Dünya üzerinde milyonlarca izleyici kitlesi bulunan WWE Amerikan Güreşi Şovu süperstarı John Cena,dün gece gerçekleştirilen etkinlikte ringde can verdi.
24 Ocak gecesi Los Angelesta gerçekleştirilen canlı etkinlikte,rakibi Aj Styles ile karşılaştığı sırada aniden kendini yerde buldu.Bunun şovun bir parçası olmadığını anlayan başta Aj Styles olmak üzere bütün hakemler sağlık görevlilerini çağırdı.Kalp krizi geçirdiği tespit edilen John Cena,orada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve yaşamını yitirdi.
Los Angeles polisinin başlattığı soruşturma neticisinde ölüm nedeninin kesin olarak kalp krizi olduğu söylendi.Eşi Nikki Bella yaptığı açıklamada,John’un son zamanlar çok yorgun ve uykusuz olduğunu ve hergün bu yorgunluklardan dolayı enerji içeceği içmeye başladığını söyledi.
John Cenanın özel doktoru Tim Hershell yaptığı açıklamada,Johnun kullandığı aminoasitin içinde bulunan sj840 maddesinin enerji içeceğinde bulunan taurinle tepkimeye girdiğini ve bu yüzden kalp krizine neden olduğunu belirtti.Ayrıca Johnun hatasının bu iki maddeyi şovdan hemen önce birlikte kullanması olduğunu da sözlerine ekledi.
Şirket sahibi Vince McMahon:’’Ölümü bizi derin yasa boğdu,onun böyle bir hata yapabilceği aklımızın ucundan bile geçmezdi.Ama sporcu hali çok farklıdır,yeri gelir ne yediğinizi,içtiğinizi bile unutursunuz.Bu yüzden kendisinin arkasından konuşmak pekte doğru olmaz.O yaşarken bizim en efsane yıldızımızdı,her zaman da kalbimizde öyle kalacak.’’şeklinde açıklamalarda bulundu.
Gelecek Pazartesi yapılacak RAW adlı şovda,John Cena için özel anma gecesi düzenlenecek."
b8 gibide durmuyor değil.
görsel
siz kimsiniz acaba?
siz kimsiniz acaba?
duvar. duvar. duvar. duvar. niye hep duvar?