bugün
P
prince025 yıl önce
orhaaaaaaannn
efendim abi?
P
prince027 yıl önce
muhabbet kuşu
sahipleri tarafından `muhabbet` kuşusun, muhabbet etmiyosun bari tekrar et ulan söylediğim kelimeleri, cik cik, vik vik paklamaz beni şeklinde talimatlara maruz kalan hayvancık.
P
prince027 yıl önce
benfica olup da senfica olmaması
liseli dolu sözlük.
P
prince027 yıl önce
sl benfica
6 kez şampiyon kulüpler kupasında finale çıkmış 2 kez de kupayı almış `portekiz`'in en büyük futbol takımlarından biri.
P
prince028 yıl önce
jan durica
`penaltıdan kendi kalesine gol atan` dünyadaki ilk ve tek futbolcu. http://redcardfootball.com/play.php?vid=162
P
prince028 yıl önce
jan durica
`penaltıdan kendi kalesine gol atan` dünyadaki ilk ve tek futbolcu. http://redcardfootball.com/play.php?vid=162
P
prince029 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
P
prince029 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
prince0210 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
P
prince0213 yıl önce
mum
parafin denilen yanıcı maddeden yapılan içinde bir fitilin bulunduğu bir ışık kaynağı
P
prince0213 yıl önce
stephan el shaarawy
1992 doğumlu amc mevkinde oynayan italyan oyuncu. kontratı genoa iledir. nasıl ki bizde muhammed demirci 'nin göz önüne çıkması dört gözle beklenmekteyse bu adamında italya 'da göz öüne çıkması 4 gözle beklenmektedir.
P
prince0213 yıl önce
stephan el shaarawy
1992 doğumlu amc mevkinde oynayan italyan oyuncu. kontratı genoa iledir. nasıl ki bizde muhammed demirci 'nin göz önüne çıkması dört gözle beklenmekteyse bu adamında italya 'da göz öüne çıkması 4 gözle beklenmektedir.
P
prince0213 yıl önce
stephan el shaarawy
P
prince0213 yıl önce
stephan el shaarawy
P
prince0213 yıl önce
stephan el shaarawy
P
prince0213 yıl önce
stephan el shaarawy
P
prince0213 yıl önce
king of fighters
eski `atari salonları` doneminde `street fighter` gibi unlu olan ve bircok dogus karakterini bir arada toplamıs gayet guzel bir dogus oyunudur. `neogeo` firmasinin yapımıdır.
P
prince0214 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
P
prince0214 yıl önce
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
P
prince0214 yıl önce
P
prince0214 yıl önce
yazarların masaüstü temaları
P
prince0214 yıl önce
grand theft auto vice city
`grand theft auto` oyununun bir versiyonu.. gerçek hayattaki versiyonu için; [link]http://www.youtube.com/watch?v=FudP7meoCas[/link]
P
prince0214 yıl önce
özel tim
10 numara dizidir. heyecan var aksiyon var aşk var dram var sağlık var... izlemeyen kaybeder diyorum sadece.
P
prince0214 yıl önce
özel tim
10 numara dizidir. heyecan var aksiyon var aşk var dram var sağlık var... izlemeyen kaybeder diyorum sadece.
© copyright 2005 - 2026