bugün
P
pramit7 yıl önce
hayvan herifler
Lise öğretim üyesi olan, genelde fen bilgisi hocası isyanı olan tanım.
P
pramit7 yıl önce
tuzlama
bazı zamanlar `işkembe çorbası` yerine tercih edilen; gece, alkollü bir şekilde evlere dönülürken içilmesi ayrı bir keyif olan, sirke ve sarmısakla daha da güzelleşen çorba...
P
pramit7 yıl önce
allah yolundan dönen sagopa kajmer çarpıldı
Gb katilleri.
P
pramit7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
pramit7 yıl önce
ne kadar da kasvetli bir gün değil mi
bir soru cümlesidir.. bununla beraber kendisini bir adet söhpet başlatma cümlesi sananlar var hala.. yani bugün çok sevdicek bir yazar tanemizden aldım bu mesajı.. yooööö güneşten kırılıyoruz amk burada yazacaktım.. vazgeçtim.. benim merak ettiğ… devamını gör
P
pramit9 yıl önce
zirveye gidip muhabbet yerine sözlüğe girmek
Kahküllü kızı bulun huzur içinde çözülsün bu iş.
P
pramit9 yıl önce
P
pramit9 yıl önce
P
pramit9 yıl önce
P
pramit10 yıl önce
kırmızı ruj seksiliği
Doğru ten rengi ve güzel dudaklar ile kombin yapılınca hiçbir erkeğin karşı koyamayacağı bir durum söz konusudur. Yakışan ve yakıştıran kızları destekliyoruz.
P
pramit11 yıl önce
sabah gazetesi internet sitesi
Eskiden sevdiğim gazetenin şu an aşırı yandaşlıktan dolayı haber veren bir site olması gerekirken, hükumet reklamı ve propagandası yapan bir siteye dönüşmüş halidir.
P
pramit11 yıl önce
milliyetçilik yapanların genelde türk olmaması
Ahde vefadan habersiz, hainlerin ve nankörlerin garibine giden vatandaşlık bilincidir.
P
pramit11 yıl önce
ak parti farkı
ak parti ile diğer lüzumsuz partiler arasındaki büyük farktır. görmesi kolaydır, fakat körler, bağnazlar ve beynini örümcek ağı kaplamış insanlar göremez. şu karşılaştırmadan daha iyi anlaşılabilir: (img:#765049)
P
pramit11 yıl önce
haberler com
an itibariyle 1 nisan şakası yapmış haber sitesidir. tarafsızdır. köşe yazarı bulundurmaz. 1 nisan şakası için link burda efem http://www.haberler.com/galatasaray-da-sok-ayrilik-4483117-haberi/ bunlar da gecen senenin 1 nisan şakaları http://www.h… devamını gör
P
pramit11 yıl önce
sevişme esnasında aids olduğunu açıklamak
Şoke eder. Ayrıca göte giren şemsiye açılmaz.
P
pramit11 yıl önce
kız dediğin at gibi olacak
höst ulan serzenişidir. benim bacılarıma biniyorlar, benim bacılarıma kırbacı vuruyorlar diye saracaksınız şunu yine başımıza böyle konuşup da alaaaşkına.
P
pramit11 yıl önce
külot kullanan erkek
kullanmayana göre iyi yolda olan erkektir. bunun yerine slip yada boxer da tercih edenleri vardır.
P
pramit11 yıl önce
fırat çakıroğlu
çözüm sürecinin yeni kurbanı. allah rahmet eylesin.
P
pramit11 yıl önce
1 liraya satılan tavuk döner
döner diye bilinen lakin tavuğun sakatatından tutun da afedersiniz , dötüne kadar her türlü yenmeyen kısımlarından yapılan dönerdir. utanmadan bir de yanında bedava ayran verirler. hayır bu zamanda nasıl halâ satış yapabiliyorlar anlamış değilim. ülk… devamını gör
P
pramit11 yıl önce
4 yaşındaki çocuğuna eliyle kurt yaptıran ülkücü
bağnaz bir ülkücü babadır bu. la o bebe sana ne etti? böyle sapkın fikirli, aşırı ideolojiye sahip, yobazların ellerinde çocukların büyütülmesine izin verilmemelidir. yazık, günah, heba oluyor bu çocuklar yahu.
P
pramit11 yıl önce
uludağ sözlük inşaat gayrimenkul yatırım ortaklığı
(bkz:gelişmelerde dev bir proje yükselecek) (bkz: faiz yok nesil farkı yok) (bkz: yaptım oldu)
P
pramit12 yıl önce
he amk he
sikimde değilsin'dir.
P
pramit12 yıl önce
profesyonel fotoğraf makinesi sahibi kezban
hele ki koca makineyi tek eli İLE kaldırıp 18-55 mm kit lens ise selfie çekenler vardır ki evlerden ırak. http://galeri.uludagsozluk.com/g/profesyonel-foto%C4%9Fraf-makinesi-sahibi-kezban/
P
pramit12 yıl önce
tüm gece dolaşıp kedileri fotoğraflamak
gece boyunca uyku sıkıntısı yaşayan kişinin geceyi iyi geçirmek için giriştiği aktivite.
© copyright 2005 - 2026