bugün
- kıl erkeğin süsüdür15
- dünyaya çocuk getirmek10
- şarap içemeyen erkek6
- hakkımda bilmeniz gerekenler25
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz4
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası15
- grup seksin mantığı9
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey8
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- geceye bir şarkı bırak9
- ioçk12
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- kafa açan insan5
- ford taunus6
- bilgi içeren entry girelim hadi4
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- makarna abartılmış balon bir yemektir5
- çaylak olan yazara oh olsun diyen götler2
- lazerle göğüs kullarını alan erkek3
- bu işleri bırakacağım deyip bırakmayan kız3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- nevriye4
- acının tatlı tebessümü3
- tüysüz insan arayışı5
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- nohut yaptım nası olmuş10
- dürüm yerken suikaste uğramak4
- karakter sahibi sözlük yazarı2
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba6
- esnek çalışma saatleri3
- güne bir şarkı bırak17
- kendi ismiyle sözlüğe üye olan yazarlar3
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yazarların sormak istediği sorular5
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak6
- zall olmasaydı hepimiz bir hiçtik4
- yorgun mermi vs nervio12
- 0 0 76
- aniden gelen kokoreç yeme isteği3
- testere serisinde ki orospu çocuğu2
- kodak charmera3
- edirne'ye yerleşen tokatlılar5
- sözlük kızına bir hediye ver3
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- kılıçdaroğlu'nun rozet taktığı isim2
- evde kıymalı pide içi hazırlamak2
- yeni parti46
entry'ler (33)
Siz kafayı mı yediniz? Başka bir başlığa geçiyorum türk kadını tabularından dolayı sevişemiyor deniliyor. Başka bi başlıkta sevişen kadın itin götüne sokuluyor. Eve tüpçü, tesisatçı, sucu çağıran analarının çocukları herhalde bunlar.
Oğlunun vefakar annesi olabilir.
Sigara içenler daha çok mola kullanır.
Cezaevinde olmasından iyidir.
Böyle bir başlık neden var? Neye hizmet ediyor? Troll başlık olsa değil, komik değil, ciddi değil. Niye böyle bir başlık var? Ve neden saçlarını gösteriyorlar?
Hatun kişisinde ph bozukluğu, mikrop kapması ile sonuçlanacak aktivite
Ben öyle okuyorum. Bi anda sola baktığımda Amın görüntüsü olarak görünüyor
Aylık 1800 lira + sigorta + yol+ yemek
Uludağ sözlükten aldığım yol yemek parasını pek kullanma ihtiyacı duymuyorum. Evimde durduğum için yol parasına ihtiyacım olmuyor. Mutfak masraflarını da ailem karşılıyor.
Uludağ sözlükten aldığım yol yemek parasını pek kullanma ihtiyacı duymuyorum. Evimde durduğum için yol parasına ihtiyacım olmuyor. Mutfak masraflarını da ailem karşılıyor.
Süpersin tam gaz devam.
Boşver bugün sana veren yarın bi başkasına verir. Vicdanın rahat olsun(!)
Amk bu götverenlere vermeyin kurusun sikleri
Amk bu götverenlere vermeyin kurusun sikleri
Elitim orospu çocukları.
O sancı, ağrılı sancılı bir hastalık geçirdiğinde uzun süre hiç vurmaz. Bir kabız ol da göreyim hayatı nasıl sorguluyorsun.
Varoluşu düşün ama sancısı bana şov geliyor. Onca derdin, tasanın arasında hangi ara sancısını duyuyorsunuz bunun?
Varoluşu düşün ama sancısı bana şov geliyor. Onca derdin, tasanın arasında hangi ara sancısını duyuyorsunuz bunun?
Basınca selamünaleyküm diyen bir oyuncak.
Tuvalet terliğinin bile bir işlevi var. Uzun zamandır beraberdik bi işlevini görmedim. Yazılar yazdığım bir blog da olabilir
Tuvalet terliğinin bile bir işlevi var. Uzun zamandır beraberdik bi işlevini görmedim. Yazılar yazdığım bir blog da olabilir
Olsa da yesek... midem boşken de sıkıntı yemek yedikten sonra da sıkıntı. işin sağlık boyutunu düşünemiyorum maalesef.
Bir hayatın, hayatları oluşturan toplumun ne kadar boş, anlamsız ve değersiz olduğunu bildiğim kadar ne kadar değerli olabileceğini de biliyorum.
Bu hayatı sorgularken seni de sorguluyordum. Hayatın değersizliğini bilip sana fazla değer vermemi omuzlarında taşıyamayacağını önceden hissetmiştim ama böyle olacağını bilemezdim.
Hayata, insanlara hevesi olmayan bir insanın yüzüne tokat gibi çarpması,, sın.
Bu hayatı sorgularken seni de sorguluyordum. Hayatın değersizliğini bilip sana fazla değer vermemi omuzlarında taşıyamayacağını önceden hissetmiştim ama böyle olacağını bilemezdim.
Hayata, insanlara hevesi olmayan bir insanın yüzüne tokat gibi çarpması,, sın.
Tavla oynamak, psytrance dinlemek. Çok sinirliysem tavla oynayıp psytrance dinlemek
Bu başlığı sol tarafta her gördüğümde "amın görüntüsü" olarak okuyorum.
Müge Anlı'ya yakalanmaları.
Tatlı bir merak.
Last.fm sitesinin bendeki yeri çok ayrıdır. Facebook, twitter, instagram hesaplarım olmayabilir ya da olanları kapayabilirim. Fakat lastfm den vazgeçmek hayattan vazgeçmek gibi geliyor bana.
Eski görünümü keşke geri gelse ya da hem yeni hem eski sürümüne de girilebilse çok tatlı olurdu.
Her dinlediğim şeyi özellikle kaydetmiyorum fakat genel anlamda zaman zaman dinlediklerimi, sürekli dinlediklerimi, türden türe geçişlerimi görebiliyorum. Gayet güzel ve müzik severler için yararlı bir site.
Eski görünümü keşke geri gelse ya da hem yeni hem eski sürümüne de girilebilse çok tatlı olurdu.
Her dinlediğim şeyi özellikle kaydetmiyorum fakat genel anlamda zaman zaman dinlediklerimi, sürekli dinlediklerimi, türden türe geçişlerimi görebiliyorum. Gayet güzel ve müzik severler için yararlı bir site.