bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri26
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- claudian clouds33
- allah11
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- başkalarının istediği gibi yaşamak2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- islam düşmanı olmak için israil'i desteklemek2
- sarapci koala hatayi33
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- meriç dükalığı8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- sözlük kızlarının kekleri24
- moral olsun bik bik ime2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- uğurcan çakır3
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- sevdiğiniz yazarlar8
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- islamda namaz yoktur30
- gecenin şarkısı20
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- amedspor maçından korkmak2
- fusya semsiyeli yabanci22
- okan çık hesap ver4
- galatasaray10
- habire124
- kadir inanır'ın mirası4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- rafael leao2
- kürdistan10
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- etli biber dolması5
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
entry'ler (92)
Neymiş, demek ki 14 Mart sadece Doktorların Günüymüş. Hemşirelerin değil
iki Maçta da Futbola, Gole Doyduk Elhamdülillah. Bir ara Nefes Almayı Unuttum...
Bu Sene Başka Bir Futbol Müsabakası izlemeyi Düşünmüyorum Artık. Türkiye Liginde Ömrümden Çalanlarla
Öbür Dünyada Hesaplaşacağız.
Bu Sene Başka Bir Futbol Müsabakası izlemeyi Düşünmüyorum Artık. Türkiye Liginde Ömrümden Çalanlarla
Öbür Dünyada Hesaplaşacağız.
okulda öğretilen okulda kalır. (dostlar alışverişte görsün)
Keşke söyleyebilsek birbirimize dürüstçe: Seni seviyorum ama şu anda değil. Seni görmek istiyorum ama bugün değil.'
Şemspare
Şemspare
insanların adaletli bir Tanrıya ettiği dua , "Günahlarımızı affet." değil de ; "Hatalarımız için bizi cezalandır." olmalıydı...
Dorian Grayin Portresi
Dorian Grayin Portresi
"Şüphen olmasın mal da emanettir aile de Hiç biri kalmaz, hepsi iade edilir günü geldiğinde.."
Peygamber efendimiz buyurdu: "hırsızların en kötüsü namazından çalandır.(Kutül Kulub)
ebediyen çocuk, ebediyen özgür ebediyen izindeyiz.
Gelecek sezonlarda yep yeni malatya spor ismini alarak liglerde mücadele edeceğini düşündüğüm takım...
Bi ülkede yaşamak kendi başına riskli.. 'ne riskinden bahsediyorsunuz.
Bunca uzuuun zamandan sonra bana burda yazmama vesile olduğuna göre, gerisini siz düşünün. Adına utanmadan dondurma hatta sütü bol denilen Rezil iğrenç tanımsız şey. Mümkünse uzak durun.
Kadına bayan demek. ( galiba tek sorun buymuş )
Tüpçü yine yaptı yapacağını.
Covid gecirmiş sonra da haataneye yatirip tedavi gormüs biri olarak.. önce hafiften bir kuru öksürük, öksürdükcede bir türlü rahatlatmiyor. Ateş, iştahsizlik, baş agrisi, mide bulantisi, derin nefes alamama, derin nefes almak iatediginde tikanip öksurme krizine girme, konusurken surekli nefes nefese kalma, kesik kesik konusma ve son aşamada koku alma yetisi kaybediyorsun..
iyilesip hastaneden tedavi sonrasi taburcu oldun diyelim. Bitmiyor sikayetler. Covidin vucutta biraktigi hasarla ugrasiyorsun. Pek günseme getirilmiyor ama direkt kalbe hasar veriyor. Sekel kaliyorsun, bir cok aktiviteyi eskisi gibi yapamiyorsun... velhasil illet bisey.. tüm hastalara allahtan acil sifalar...
iyilesip hastaneden tedavi sonrasi taburcu oldun diyelim. Bitmiyor sikayetler. Covidin vucutta biraktigi hasarla ugrasiyorsun. Pek günseme getirilmiyor ama direkt kalbe hasar veriyor. Sekel kaliyorsun, bir cok aktiviteyi eskisi gibi yapamiyorsun... velhasil illet bisey.. tüm hastalara allahtan acil sifalar...
Aleyna Tilki ve Şeyma subaşı denilen müsveddelerini ülkenin başına musallat ettin ya Acun ılıcalı Allahından bul diyorum başka da bişey diyemiyorum...
Otobanda benzini biten ablamiz yaşadıklarını gözyaşları ile video çekerek anlatmış. Hepimize Allah Yeliz yeşilmen dertleri nasip etsin inşallah.
Nükhet duru-Sevda.
Çocuk cerrahisi : Prof.dr. Gazi Aydin
Nöroşirorji : Prof.dr. Alpaslan Kulali
Plastik cerrahi : prof.dr. Kemal koldaş
Nöroşirorji : Prof.dr. Alpaslan Kulali
Plastik cerrahi : prof.dr. Kemal koldaş
Mümkünse kırmızı olmasın.
Degil 2 yıl, 12 yıl da gecse döner. döne, hem de öyle bir döner ki.. hic beklemedigin anda seni arar.. seni dun gece ruyamda gördüm der. Kötüydün,Nasilsin iyimisin ile devam eder. Ve tekrar kalindigi yerden devam eder veya sen öyle zannedersin. Ama eski tadi verir mi dersen.. vermez!!