bugün

entry'ler (92)

12 mayıs hemşireler günü

Neymiş, demek ki 14 Mart sadece Doktorların Günüymüş. Hemşirelerin değil

6 mayıs 2025 inter barcelona maçı

iki Maçta da Futbola, Gole Doyduk Elhamdülillah. Bir ara Nefes Almayı Unuttum...
Bu Sene Başka Bir Futbol Müsabakası izlemeyi Düşünmüyorum Artık. Türkiye Liginde Ömrümden Çalanlarla
Öbür Dünyada Hesaplaşacağız.

okullarda verilmesi gereken dersler

okulda öğretilen okulda kalır. (dostlar alışverişte görsün)

elif şafak

Keşke söyleyebilsek birbirimize dürüstçe: Seni seviyorum ama şu anda değil. Seni görmek istiyorum ama bugün değil.'
Şemspare

kitap alıntıları

insanların adaletli bir Tanrıya ettiği dua , "Günahlarımızı affet." değil de ; "Hatalarımız için bizi cezalandır." olmalıydı...
Dorian Grayin Portresi

kitap alıntıları

"Şüphen olmasın mal da emanettir aile de Hiç biri kalmaz, hepsi iade edilir günü geldiğinde.."

namaz

Peygamber efendimiz buyurdu: "hırsızların en kötüsü namazından çalandır.(Kutül Kulub)

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

ebediyen çocuk, ebediyen özgür ebediyen izindeyiz.

yeni malatyaspor

Gelecek sezonlarda yep yeni malatya spor ismini alarak liglerde mücadele edeceğini düşündüğüm takım...

6 eylül 2021 okulların online olma ihtimali

Bi ülkede yaşamak kendi başına riskli.. 'ne riskinden bahsediyorsunuz.

algida

Bunca uzuuun zamandan sonra bana burda yazmama vesile olduğuna göre, gerisini siz düşünün. Adına utanmadan dondurma hatta sütü bol denilen Rezil iğrenç tanımsız şey. Mümkünse uzak durun.

bir bayana yapılacak en büyük saygısızlık

Kadına bayan demek. ( galiba tek sorun buymuş )

9884757

Tüpçü yine yaptı yapacağını.

covid 19 belirtileri

Covid gecirmiş sonra da haataneye yatirip tedavi gormüs biri olarak.. önce hafiften bir kuru öksürük, öksürdükcede bir türlü rahatlatmiyor. Ateş, iştahsizlik, baş agrisi, mide bulantisi, derin nefes alamama, derin nefes almak iatediginde tikanip öksurme krizine girme, konusurken surekli nefes nefese kalma, kesik kesik konusma ve son aşamada koku alma yetisi kaybediyorsun..
iyilesip hastaneden tedavi sonrasi taburcu oldun diyelim. Bitmiyor sikayetler. Covidin vucutta biraktigi hasarla ugrasiyorsun. Pek günseme getirilmiyor ama direkt kalbe hasar veriyor. Sekel kaliyorsun, bir cok aktiviteyi eskisi gibi yapamiyorsun... velhasil illet bisey.. tüm hastalara allahtan acil sifalar...

acun ılıcalı

Aleyna Tilki ve Şeyma subaşı denilen müsveddelerini ülkenin başına musallat ettin ya Acun ılıcalı Allahından bul diyorum başka da bişey diyemiyorum...

yeliz yeşilmen

Otobanda benzini biten ablamiz yaşadıklarını gözyaşları ile video çekerek anlatmış. Hepimize Allah Yeliz yeşilmen dertleri nasip etsin inşallah.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Nükhet duru-Sevda.

yazarların en sevdiği üniversite dersi ve hocası

Çocuk cerrahisi : Prof.dr. Gazi Aydin
Nöroşirorji : Prof.dr. Alpaslan Kulali
Plastik cerrahi : prof.dr. Kemal koldaş

beyaz tenli kadınlara yakışan ruj renkleri

Mümkünse kırmızı olmasın.

2 yıl önceki sevgili geri döner mi sorunsalı

Degil 2 yıl, 12 yıl da gecse döner. döne, hem de öyle bir döner ki.. hic beklemedigin anda seni arar.. seni dun gece ruyamda gördüm der. Kötüydün,Nasilsin iyimisin ile devam eder. Ve tekrar kalindigi yerden devam eder veya sen öyle zannedersin. Ama eski tadi verir mi dersen.. vermez!!
© copyright 2005 - 2026