bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek36
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak5
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi12
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi5
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- dindarların çoğunun fakir olması15
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz22
- vatanseverliği askerlik yapmaya indirgemek2
- herkes işiyle ilgili bir bilgi versin3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu11
- yandaş basını okumak7
- tuğberk imamoğlu gemisinin denizde kaza yapması3
- sude sendromu10
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması3
- 2027 hedefleri2
- kız kıza sevişmek4
- yagmurcu6
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- kadıköy de kara gece3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- mavi2
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- erecto don don bey3
- maun2
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- rams parkta kara gece2
- kürt kızlarının güzel olması5
- silver ile evlenecek erkek52
- ismet gürbüz5
- en sevdiğiniz ayı3
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- kızları en güzel olan şehir13
- melih gökçek13
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- akrostişli şiir7
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- 30 yaşına girmek6
entry'ler (416)
Haci amca göbek adımı abbas koymuş,kıllandım şimdi başlığı görünce acaba abbasiler'den mi geliyor soyu.
Erkek de içiyorsa sorun teşkil etmeyen durum,aksi bir kül tablasını yalamaya benzer onunla öpüşmek.
Bu günler'de neden ise çok dile getirilen durum. Vardır bir bilinen.
(bkz: şirk koşmak).
(bkz: tamam).
Neye göre kime göre,kaynağı ne olduğu bilinmeyen bir varsayım,kesin isviçreli bilim adamların parmağı vardır bu işte.
Kaybet, kaybet, kazandır mantığı ile kurulmuş siteler bütününün reklam mottosu.
Bir ergen.
Sen yaz biz bir ara bakarız.
Diyar Pala pompalamasyon.
Evinde oturuyordur,belki de sözlüğü takip ediyordur, birileri yok evli insanın ne işi var,yok bilmem şu paylaşımı da yapar demiş,hayırdır ya,nasıl kaptırıyorsunuz kendinize bu sanal aleme,ne yapacak abisi senden izin mi alacak, niye sen kimsin ki?
Hiç bir zaman mutlu olamadım,hem de hiç bir zaman, işin garip tarafı nasıl mutlu olabilirim sorusuna halen cevap bulamadım,insanlar neden mutlu olmak isterler onu da anlayamadım, çok garip bir kişiliğim ve çok garip bir hayatım var,hiç aldatmadım hayatıma giren hiç bir kadını mesela, ne garip değil mi,hiç yalan söylemedim,üstelik ne durumlara düştüm söyleyemediğim yalanlar yüzünden,herkes sosyal medyada sahip olmadığı yalan dünyayı gösterirken,ben dağınık evimde atlet don foto paylaştım, hiç arkadaşım olmadı,adalet hak ve hürriyeti savunduğum için, gerçekleri söylediğim için,ve hiç de pişman olmadım.
Alternatifi olan erkektir, daha örneğini görmedim, sıradan bir chat ya da herhangi bir ortam da dişi olmanın verdiği avantajları bilirsiniz, bunu büfeden su alırken, kafe de restaurantta sipariş beklerken bile farkına varıyoruz, inanmayan sözlüğe ben kızım bak bu da fotom yapsın,denemesi bedava.
Ya çok zeki bir sosyal mühendis,ya çok tatlı güzel bir hanımefendi,mühim olan resmin bütününe odaklanmak ve biraz da olsa empati kurmak,bana biraz şaka gibi geliyor, şaka ise hiç komik değil,bu kadar insanı umutlandırmak,yazık günah derim geçerim.
Hayatı; keşke bir hanım ablamız bütün çıplağıyla yalın ve anlaşılır bir dille hayatını anlatsa,biz de dinlesek,ne güzel olurdu.
Planör kanadı gibi olan kaşlardır,süphanallah.
Akılsız başın yükünü ayaklar çeker,çok gezdiğinden değil,sırtına çok binen olduğundan.
Bir görüş, nasıl bir zihniyetimiz var.kadını dövebilirsin,aldatabilirsin,istemediği halde çocuk yapabilirsin,taciz edebilirsin hatta ve hatta tecavüz edebilirsin,üstüne kuma getirebilirsin, sonra sirf çükün var diye ben erkeğim diyebilirsin,uzuvlarından biri sırf daha fazla diye kim verdi sana bu ayrıcalığı.
insta face ve bazı ismini anmaktan hicap duydugum,arkadaslık uygulamalarından büfeye gidip su almak kadar kolay partner bulup düdükleşebiliyorsa,artık sınırları zorlayıp alışveriş siteleri biraz daha ufkunu açıp ingilizce öğrenip,ücretsiz konaklama amaçlı bir siteyi bile suistimal edebiliyorsa,kıyamet günü bugündür,ey ümmeti müslüman,sözlüğe foto atmak çok daha masum geliyor bana,amaç ne olabilir ki?