bugün
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok14
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm12
- foşik törklörön liginde birinci amedspor8
- parcalandim toparlanamiyorum312
- anın görüntüsü28
- türkler ile moğollar kardeştir11
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- emeviler5
- vercenmi3
- beşiktaş7
- amedspor2
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- claudian clouds43
- salah yaylası2
- game of thrones taki kerhaneci17
- başlık açma3
- atm de evladım yardımcı olur musun diyen yaşlı2
- erkeklerin kadınlardan daha çok dedikodu yapması2
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- ölümden korkuyor musunuz34
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak3
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- sözlük kızları dertleşiyor14
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- okan buruk13
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi4
- mekkeli müşrikler5
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- şabos goy3
- güne bir alıntı bırak3
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- en son ne yediniz3
- zorunlu eğitim6
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- dyson5
- yazarların vasiyetleri3
- genel ev sloganları5
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
entry'ler (416)
Haci amca göbek adımı abbas koymuş,kıllandım şimdi başlığı görünce acaba abbasiler'den mi geliyor soyu.
Erkek de içiyorsa sorun teşkil etmeyen durum,aksi bir kül tablasını yalamaya benzer onunla öpüşmek.
Bu günler'de neden ise çok dile getirilen durum. Vardır bir bilinen.
(bkz: şirk koşmak).
(bkz: tamam).
Neye göre kime göre,kaynağı ne olduğu bilinmeyen bir varsayım,kesin isviçreli bilim adamların parmağı vardır bu işte.
Kaybet, kaybet, kazandır mantığı ile kurulmuş siteler bütününün reklam mottosu.
Bir ergen.
Sen yaz biz bir ara bakarız.
Diyar Pala pompalamasyon.
Evinde oturuyordur,belki de sözlüğü takip ediyordur, birileri yok evli insanın ne işi var,yok bilmem şu paylaşımı da yapar demiş,hayırdır ya,nasıl kaptırıyorsunuz kendinize bu sanal aleme,ne yapacak abisi senden izin mi alacak, niye sen kimsin ki?
Hiç bir zaman mutlu olamadım,hem de hiç bir zaman, işin garip tarafı nasıl mutlu olabilirim sorusuna halen cevap bulamadım,insanlar neden mutlu olmak isterler onu da anlayamadım, çok garip bir kişiliğim ve çok garip bir hayatım var,hiç aldatmadım hayatıma giren hiç bir kadını mesela, ne garip değil mi,hiç yalan söylemedim,üstelik ne durumlara düştüm söyleyemediğim yalanlar yüzünden,herkes sosyal medyada sahip olmadığı yalan dünyayı gösterirken,ben dağınık evimde atlet don foto paylaştım, hiç arkadaşım olmadı,adalet hak ve hürriyeti savunduğum için, gerçekleri söylediğim için,ve hiç de pişman olmadım.
Alternatifi olan erkektir, daha örneğini görmedim, sıradan bir chat ya da herhangi bir ortam da dişi olmanın verdiği avantajları bilirsiniz, bunu büfeden su alırken, kafe de restaurantta sipariş beklerken bile farkına varıyoruz, inanmayan sözlüğe ben kızım bak bu da fotom yapsın,denemesi bedava.
Ya çok zeki bir sosyal mühendis,ya çok tatlı güzel bir hanımefendi,mühim olan resmin bütününe odaklanmak ve biraz da olsa empati kurmak,bana biraz şaka gibi geliyor, şaka ise hiç komik değil,bu kadar insanı umutlandırmak,yazık günah derim geçerim.
Hayatı; keşke bir hanım ablamız bütün çıplağıyla yalın ve anlaşılır bir dille hayatını anlatsa,biz de dinlesek,ne güzel olurdu.
Planör kanadı gibi olan kaşlardır,süphanallah.
Akılsız başın yükünü ayaklar çeker,çok gezdiğinden değil,sırtına çok binen olduğundan.
Bir görüş, nasıl bir zihniyetimiz var.kadını dövebilirsin,aldatabilirsin,istemediği halde çocuk yapabilirsin,taciz edebilirsin hatta ve hatta tecavüz edebilirsin,üstüne kuma getirebilirsin, sonra sirf çükün var diye ben erkeğim diyebilirsin,uzuvlarından biri sırf daha fazla diye kim verdi sana bu ayrıcalığı.
insta face ve bazı ismini anmaktan hicap duydugum,arkadaslık uygulamalarından büfeye gidip su almak kadar kolay partner bulup düdükleşebiliyorsa,artık sınırları zorlayıp alışveriş siteleri biraz daha ufkunu açıp ingilizce öğrenip,ücretsiz konaklama amaçlı bir siteyi bile suistimal edebiliyorsa,kıyamet günü bugündür,ey ümmeti müslüman,sözlüğe foto atmak çok daha masum geliyor bana,amaç ne olabilir ki?