bugün
- sözlüğün reisi kim13
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir14
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi8
- müge anlı ile tatlı sert4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır16
- true yu evlendiriyoruz kampanyası4
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek5
- günaydın küçük ipneler9
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- şemsiye çikolata2
- islamda namaz yoktur28
- iç ısıtan fotoğraflar4
- ciddi konuşurken aklına saçma bir şey gelmesi2
- warp motoru ile ışık hızını aşmak5
- ilk buluşmada amuda kalkarak tost basan kız2
- durduk yere 2027 yılına girmek2
- ed sheeran'ın abd turnesinde toplu ayrılma5
- insanın kendini yarına saklaması2
- sakarya4
- arkadaş grubundaki herkesin psikoloğu olan deli2
- dünyayı değiştirecek kadar yarına inanmak2
- evli ama mutsuz insan4
- güne bir şarkı sözü bırak5
- kedi kumu temizlemek2
- çağla idi20
- gocu33
- oğuz sasi3
- hep ileriye doğru bakmak2
- nervio13
- true neden sevilmiyor sorunsalı27
- şiir yazan erkek16
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- ezgi yen4
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- sevişmek istenen ünlüler11
- yani yenecek et de kuzu etidir3
- iran'ın hürmüz boğazı nda mq 9 iha düşürmesi3
- gündem3
- gokyuzunun silinen rengi17
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- sarapci koala hatayi29
- enayimiknatisii10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- aynı anda iki kişiye aşık olmak12
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- penisin kas olması3
entry'ler (416)
Haci amca göbek adımı abbas koymuş,kıllandım şimdi başlığı görünce acaba abbasiler'den mi geliyor soyu.
Erkek de içiyorsa sorun teşkil etmeyen durum,aksi bir kül tablasını yalamaya benzer onunla öpüşmek.
Bu günler'de neden ise çok dile getirilen durum. Vardır bir bilinen.
(bkz: şirk koşmak).
(bkz: tamam).
Neye göre kime göre,kaynağı ne olduğu bilinmeyen bir varsayım,kesin isviçreli bilim adamların parmağı vardır bu işte.
Kaybet, kaybet, kazandır mantığı ile kurulmuş siteler bütününün reklam mottosu.
Bir ergen.
Sen yaz biz bir ara bakarız.
Diyar Pala pompalamasyon.
Evinde oturuyordur,belki de sözlüğü takip ediyordur, birileri yok evli insanın ne işi var,yok bilmem şu paylaşımı da yapar demiş,hayırdır ya,nasıl kaptırıyorsunuz kendinize bu sanal aleme,ne yapacak abisi senden izin mi alacak, niye sen kimsin ki?
Hiç bir zaman mutlu olamadım,hem de hiç bir zaman, işin garip tarafı nasıl mutlu olabilirim sorusuna halen cevap bulamadım,insanlar neden mutlu olmak isterler onu da anlayamadım, çok garip bir kişiliğim ve çok garip bir hayatım var,hiç aldatmadım hayatıma giren hiç bir kadını mesela, ne garip değil mi,hiç yalan söylemedim,üstelik ne durumlara düştüm söyleyemediğim yalanlar yüzünden,herkes sosyal medyada sahip olmadığı yalan dünyayı gösterirken,ben dağınık evimde atlet don foto paylaştım, hiç arkadaşım olmadı,adalet hak ve hürriyeti savunduğum için, gerçekleri söylediğim için,ve hiç de pişman olmadım.
Alternatifi olan erkektir, daha örneğini görmedim, sıradan bir chat ya da herhangi bir ortam da dişi olmanın verdiği avantajları bilirsiniz, bunu büfeden su alırken, kafe de restaurantta sipariş beklerken bile farkına varıyoruz, inanmayan sözlüğe ben kızım bak bu da fotom yapsın,denemesi bedava.
Ya çok zeki bir sosyal mühendis,ya çok tatlı güzel bir hanımefendi,mühim olan resmin bütününe odaklanmak ve biraz da olsa empati kurmak,bana biraz şaka gibi geliyor, şaka ise hiç komik değil,bu kadar insanı umutlandırmak,yazık günah derim geçerim.
Hayatı; keşke bir hanım ablamız bütün çıplağıyla yalın ve anlaşılır bir dille hayatını anlatsa,biz de dinlesek,ne güzel olurdu.
Planör kanadı gibi olan kaşlardır,süphanallah.
Akılsız başın yükünü ayaklar çeker,çok gezdiğinden değil,sırtına çok binen olduğundan.
Bir görüş, nasıl bir zihniyetimiz var.kadını dövebilirsin,aldatabilirsin,istemediği halde çocuk yapabilirsin,taciz edebilirsin hatta ve hatta tecavüz edebilirsin,üstüne kuma getirebilirsin, sonra sirf çükün var diye ben erkeğim diyebilirsin,uzuvlarından biri sırf daha fazla diye kim verdi sana bu ayrıcalığı.
insta face ve bazı ismini anmaktan hicap duydugum,arkadaslık uygulamalarından büfeye gidip su almak kadar kolay partner bulup düdükleşebiliyorsa,artık sınırları zorlayıp alışveriş siteleri biraz daha ufkunu açıp ingilizce öğrenip,ücretsiz konaklama amaçlı bir siteyi bile suistimal edebiliyorsa,kıyamet günü bugündür,ey ümmeti müslüman,sözlüğe foto atmak çok daha masum geliyor bana,amaç ne olabilir ki?