bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı9
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar7
- incil vahiy9
- nervio hamferdi11
- recep tayyip erdoğan26
- diamond bey birader elmas beydir4
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı8
- galatasaray11
- sarapci koala69
- 30 ağustos zafer bayramı16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- zihin okuma mümkün mü4
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- nerede yanlış yaptım2
- winsley boteli2
- kadir mısıroğlunu vatandaşlıktan atan fenerbahçeli2
- tai lung44
- türklerin türkiye de asimile olması6
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- rafael leao34
- 0 0 713
- zihinsel atom2
- kışlık domates yapmak2
- almanya5
- anın görüntüsü19
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- ismet gürbüz3
- mustafa kemal atatürk7
- mutlu ama uzak olsun6
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- cem yılmaz7
- israil2
- aleksey batrakov11
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- beklenti2
- zihin kontrolü2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- tom holland5
- şarap2
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- menzil cemaati ne üretiyor9
- tarihsizlik3
- ekt2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
entry'ler (416)
Haci amca göbek adımı abbas koymuş,kıllandım şimdi başlığı görünce acaba abbasiler'den mi geliyor soyu.
Erkek de içiyorsa sorun teşkil etmeyen durum,aksi bir kül tablasını yalamaya benzer onunla öpüşmek.
Bu günler'de neden ise çok dile getirilen durum. Vardır bir bilinen.
(bkz: şirk koşmak).
(bkz: tamam).
Neye göre kime göre,kaynağı ne olduğu bilinmeyen bir varsayım,kesin isviçreli bilim adamların parmağı vardır bu işte.
Kaybet, kaybet, kazandır mantığı ile kurulmuş siteler bütününün reklam mottosu.
Bir ergen.
Sen yaz biz bir ara bakarız.
Diyar Pala pompalamasyon.
Evinde oturuyordur,belki de sözlüğü takip ediyordur, birileri yok evli insanın ne işi var,yok bilmem şu paylaşımı da yapar demiş,hayırdır ya,nasıl kaptırıyorsunuz kendinize bu sanal aleme,ne yapacak abisi senden izin mi alacak, niye sen kimsin ki?
Hiç bir zaman mutlu olamadım,hem de hiç bir zaman, işin garip tarafı nasıl mutlu olabilirim sorusuna halen cevap bulamadım,insanlar neden mutlu olmak isterler onu da anlayamadım, çok garip bir kişiliğim ve çok garip bir hayatım var,hiç aldatmadım hayatıma giren hiç bir kadını mesela, ne garip değil mi,hiç yalan söylemedim,üstelik ne durumlara düştüm söyleyemediğim yalanlar yüzünden,herkes sosyal medyada sahip olmadığı yalan dünyayı gösterirken,ben dağınık evimde atlet don foto paylaştım, hiç arkadaşım olmadı,adalet hak ve hürriyeti savunduğum için, gerçekleri söylediğim için,ve hiç de pişman olmadım.
Alternatifi olan erkektir, daha örneğini görmedim, sıradan bir chat ya da herhangi bir ortam da dişi olmanın verdiği avantajları bilirsiniz, bunu büfeden su alırken, kafe de restaurantta sipariş beklerken bile farkına varıyoruz, inanmayan sözlüğe ben kızım bak bu da fotom yapsın,denemesi bedava.
Ya çok zeki bir sosyal mühendis,ya çok tatlı güzel bir hanımefendi,mühim olan resmin bütününe odaklanmak ve biraz da olsa empati kurmak,bana biraz şaka gibi geliyor, şaka ise hiç komik değil,bu kadar insanı umutlandırmak,yazık günah derim geçerim.
Hayatı; keşke bir hanım ablamız bütün çıplağıyla yalın ve anlaşılır bir dille hayatını anlatsa,biz de dinlesek,ne güzel olurdu.
Planör kanadı gibi olan kaşlardır,süphanallah.
Akılsız başın yükünü ayaklar çeker,çok gezdiğinden değil,sırtına çok binen olduğundan.
Bir görüş, nasıl bir zihniyetimiz var.kadını dövebilirsin,aldatabilirsin,istemediği halde çocuk yapabilirsin,taciz edebilirsin hatta ve hatta tecavüz edebilirsin,üstüne kuma getirebilirsin, sonra sirf çükün var diye ben erkeğim diyebilirsin,uzuvlarından biri sırf daha fazla diye kim verdi sana bu ayrıcalığı.
insta face ve bazı ismini anmaktan hicap duydugum,arkadaslık uygulamalarından büfeye gidip su almak kadar kolay partner bulup düdükleşebiliyorsa,artık sınırları zorlayıp alışveriş siteleri biraz daha ufkunu açıp ingilizce öğrenip,ücretsiz konaklama amaçlı bir siteyi bile suistimal edebiliyorsa,kıyamet günü bugündür,ey ümmeti müslüman,sözlüğe foto atmak çok daha masum geliyor bana,amaç ne olabilir ki?