bugün
- kiraz cicegi kolonyasi34
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- yazarların en sevdiği sözler9
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- yazarların en sevdiği meyve7
- kadın erkek ilişkisinin güncel sorunu2
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- kuran da namazın olmaması21
- mantra grubu6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 10 temmuz 20265
- kadın yazarların kavga etmesi11
- velvet38
- 1000 liralık boxer giymek5
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- kürdistan5
- fas11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- fransa8
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- ayakseverlik5
- 2026 dünya kupası24
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- saraca finch house25
- söylemek istenilenler4
- johnny sinsin araba vurdurması4
- futbol21
- düşün ki o bunu okuyor6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- tabağında yemek bırakan erkek5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- menemen4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- smallville dizisinde ki meteor ucubeleri2
thierry mugler ın muhteşem ötesi parfümü.
hakkında; şişesinin gerçek ametist taşından yapıldığı iddiası mevcut. Alien oldukça sıra dışı farklı bir parfüm. Üç eşsiz notadan oluşan bu parfüm tüm benliğinizi saracak. ismi ile sihirli sözcükleri anımsatan Alien'in zambak yasemininden gelen nazik, güçlü ve zarif taç yapraklarını andıran büyüleyici kokusuna sizde karşı koyamayacaksınız. Alışkanlık yaratacak bu iddialı parfümden vazgeçemeyeceksiniz.
eau de parfum özellikli olduğu için 100ml bulunmayan bu kokunun 60 ml fiyatı = 300-350 tl arası değişmektedir.
not: şekil itibari ile de darth vader a benzetirim. 8 senedir kullandığım vazgeçilmez parfümümdür aynı zamanda.
hakkında; şişesinin gerçek ametist taşından yapıldığı iddiası mevcut. Alien oldukça sıra dışı farklı bir parfüm. Üç eşsiz notadan oluşan bu parfüm tüm benliğinizi saracak. ismi ile sihirli sözcükleri anımsatan Alien'in zambak yasemininden gelen nazik, güçlü ve zarif taç yapraklarını andıran büyüleyici kokusuna sizde karşı koyamayacaksınız. Alışkanlık yaratacak bu iddialı parfümden vazgeçemeyeceksiniz.
eau de parfum özellikli olduğu için 100ml bulunmayan bu kokunun 60 ml fiyatı = 300-350 tl arası değişmektedir.
not: şekil itibari ile de darth vader a benzetirim. 8 senedir kullandığım vazgeçilmez parfümümdür aynı zamanda.
3 yıldır kullandığım parfüm. bir anektodu paylaşmak istiyorum bu parfumle ilgili.
istanbula sinan erdem' e bir tenis turnuvası için gelmiştik annemle. daha sonra maç bitince nereye gitsek diye düşünürken marina parka gittik ataköydeydi yanlış hatırlamıyorsam. Neyse baya gezdik dolaştık. Daha sonra çok afilli bir mağazanın yanından geçerken bir koku duyduk ama nasıl bir koku. mağazanın önünden geçip bir kaç adım sonra annemi durdurdum anne dedim bu parfumu soralım ben çok beğendim. annem sen gir dedi utandım giremedim. annemi içeri ittirdim kaçtım. bir iki dakika sonra annem geldi ama parfumun adını anlamamış.. neyse anladığım kadarıyla ablama söyledim ablamda yurtdışından free-shoptan alır diye düşündüm meğer o biliyormuş bu parfümü. ablam yurtdışından gelene kadar kadının annemin bileğine sıktığı bir sıkımlık kokuyu kokladık durduk. öyle çakmasıda yok bu parfumün.
neyse 18 yaşında kullanmaya başladım ve girdiğim bütün sosyal ortamlarda herkes durdurup parfumumu sordu. soramayanlar yakın arkadaşlarıma sormuş duydum. etrafımdaki çoğu erkek parfumume çok olumlu eleştiriler yaptılar. yani kısacası kızlar kullanın bu parfümü. paranız varsa tabii hiç acımayın, değer. (bazı kıskançlar "ayyyy çok ağır yaa" diyebilir. aldırmayın.)
istanbula sinan erdem' e bir tenis turnuvası için gelmiştik annemle. daha sonra maç bitince nereye gitsek diye düşünürken marina parka gittik ataköydeydi yanlış hatırlamıyorsam. Neyse baya gezdik dolaştık. Daha sonra çok afilli bir mağazanın yanından geçerken bir koku duyduk ama nasıl bir koku. mağazanın önünden geçip bir kaç adım sonra annemi durdurdum anne dedim bu parfumu soralım ben çok beğendim. annem sen gir dedi utandım giremedim. annemi içeri ittirdim kaçtım. bir iki dakika sonra annem geldi ama parfumun adını anlamamış.. neyse anladığım kadarıyla ablama söyledim ablamda yurtdışından free-shoptan alır diye düşündüm meğer o biliyormuş bu parfümü. ablam yurtdışından gelene kadar kadının annemin bileğine sıktığı bir sıkımlık kokuyu kokladık durduk. öyle çakmasıda yok bu parfumün.
neyse 18 yaşında kullanmaya başladım ve girdiğim bütün sosyal ortamlarda herkes durdurup parfumumu sordu. soramayanlar yakın arkadaşlarıma sormuş duydum. etrafımdaki çoğu erkek parfumume çok olumlu eleştiriler yaptılar. yani kısacası kızlar kullanın bu parfümü. paranız varsa tabii hiç acımayın, değer. (bazı kıskançlar "ayyyy çok ağır yaa" diyebilir. aldırmayın.)
Sıkmayın ne olur, kokusunu alınca canım yanıyor.
Aşık olduğum kadının kokusu bu.
Aşık olduğum kadının kokusu bu.
Aşık olduğum kadının kokusuydu. Onda aldığımda beni çok başka diyarlara götürüyordu
Muhteşem bir kadın parfümü.
Muhteşem bir kadın parfümü.
Gündemdeki Haberler