bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle13
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- kiraz cicegi kolonyasi33
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- şaban oğlu şaban filminde elması çalan kişi3
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- kadın yazarların kavga etmesi11
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi5
- izlenilen ilk yabancı dizi8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- şaban oğlu şaban filmindeki kadırgalı eşref2
- denize girmek6
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar3
- sözlük kızlarının libidosu4
- ayakları ters bir kadına alınabilecek hediye4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- fantastic four3
- fakir büyümenin insanda yarattığı alışkanlıklar2
- aydın da polise direnen garip kadın4
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- aylık 349 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- yıkamazlar beni3
- sözlükte kavga olunca çok üzülmek5
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- kuran da namazın olmaması21
- düşün ki o bunu okuyor2
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- gösterip vermeyen kız4
- sözlük yazarlarının şalgamları5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- anın görüntüsü12
- nepal e gidip neden ben diye bağırmak3
- velvet37
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- ulunun inci taneleri2
- doğalgaz yerine elektrik kullansak ne olur2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- fusya semsiyeli yabanci17
- katiller de ağlar filmindeki tuvalet3
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- ctrlx10
- ilişki yapmanın imkansızlaşması4
- arkadaşlar naber ya3
- travesti siniri5
- bıyık almaya üşenmek3
thierry mugler ın muhteşem ötesi parfümü.
hakkında; şişesinin gerçek ametist taşından yapıldığı iddiası mevcut. Alien oldukça sıra dışı farklı bir parfüm. Üç eşsiz notadan oluşan bu parfüm tüm benliğinizi saracak. ismi ile sihirli sözcükleri anımsatan Alien'in zambak yasemininden gelen nazik, güçlü ve zarif taç yapraklarını andıran büyüleyici kokusuna sizde karşı koyamayacaksınız. Alışkanlık yaratacak bu iddialı parfümden vazgeçemeyeceksiniz.
eau de parfum özellikli olduğu için 100ml bulunmayan bu kokunun 60 ml fiyatı = 300-350 tl arası değişmektedir.
not: şekil itibari ile de darth vader a benzetirim. 8 senedir kullandığım vazgeçilmez parfümümdür aynı zamanda.
hakkında; şişesinin gerçek ametist taşından yapıldığı iddiası mevcut. Alien oldukça sıra dışı farklı bir parfüm. Üç eşsiz notadan oluşan bu parfüm tüm benliğinizi saracak. ismi ile sihirli sözcükleri anımsatan Alien'in zambak yasemininden gelen nazik, güçlü ve zarif taç yapraklarını andıran büyüleyici kokusuna sizde karşı koyamayacaksınız. Alışkanlık yaratacak bu iddialı parfümden vazgeçemeyeceksiniz.
eau de parfum özellikli olduğu için 100ml bulunmayan bu kokunun 60 ml fiyatı = 300-350 tl arası değişmektedir.
not: şekil itibari ile de darth vader a benzetirim. 8 senedir kullandığım vazgeçilmez parfümümdür aynı zamanda.
3 yıldır kullandığım parfüm. bir anektodu paylaşmak istiyorum bu parfumle ilgili.
istanbula sinan erdem' e bir tenis turnuvası için gelmiştik annemle. daha sonra maç bitince nereye gitsek diye düşünürken marina parka gittik ataköydeydi yanlış hatırlamıyorsam. Neyse baya gezdik dolaştık. Daha sonra çok afilli bir mağazanın yanından geçerken bir koku duyduk ama nasıl bir koku. mağazanın önünden geçip bir kaç adım sonra annemi durdurdum anne dedim bu parfumu soralım ben çok beğendim. annem sen gir dedi utandım giremedim. annemi içeri ittirdim kaçtım. bir iki dakika sonra annem geldi ama parfumun adını anlamamış.. neyse anladığım kadarıyla ablama söyledim ablamda yurtdışından free-shoptan alır diye düşündüm meğer o biliyormuş bu parfümü. ablam yurtdışından gelene kadar kadının annemin bileğine sıktığı bir sıkımlık kokuyu kokladık durduk. öyle çakmasıda yok bu parfumün.
neyse 18 yaşında kullanmaya başladım ve girdiğim bütün sosyal ortamlarda herkes durdurup parfumumu sordu. soramayanlar yakın arkadaşlarıma sormuş duydum. etrafımdaki çoğu erkek parfumume çok olumlu eleştiriler yaptılar. yani kısacası kızlar kullanın bu parfümü. paranız varsa tabii hiç acımayın, değer. (bazı kıskançlar "ayyyy çok ağır yaa" diyebilir. aldırmayın.)
istanbula sinan erdem' e bir tenis turnuvası için gelmiştik annemle. daha sonra maç bitince nereye gitsek diye düşünürken marina parka gittik ataköydeydi yanlış hatırlamıyorsam. Neyse baya gezdik dolaştık. Daha sonra çok afilli bir mağazanın yanından geçerken bir koku duyduk ama nasıl bir koku. mağazanın önünden geçip bir kaç adım sonra annemi durdurdum anne dedim bu parfumu soralım ben çok beğendim. annem sen gir dedi utandım giremedim. annemi içeri ittirdim kaçtım. bir iki dakika sonra annem geldi ama parfumun adını anlamamış.. neyse anladığım kadarıyla ablama söyledim ablamda yurtdışından free-shoptan alır diye düşündüm meğer o biliyormuş bu parfümü. ablam yurtdışından gelene kadar kadının annemin bileğine sıktığı bir sıkımlık kokuyu kokladık durduk. öyle çakmasıda yok bu parfumün.
neyse 18 yaşında kullanmaya başladım ve girdiğim bütün sosyal ortamlarda herkes durdurup parfumumu sordu. soramayanlar yakın arkadaşlarıma sormuş duydum. etrafımdaki çoğu erkek parfumume çok olumlu eleştiriler yaptılar. yani kısacası kızlar kullanın bu parfümü. paranız varsa tabii hiç acımayın, değer. (bazı kıskançlar "ayyyy çok ağır yaa" diyebilir. aldırmayın.)
Sıkmayın ne olur, kokusunu alınca canım yanıyor.
Aşık olduğum kadının kokusu bu.
Aşık olduğum kadının kokusu bu.
Aşık olduğum kadının kokusuydu. Onda aldığımda beni çok başka diyarlara götürüyordu
Muhteşem bir kadın parfümü.
Muhteşem bir kadın parfümü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar