bugün
P
peyki9 yıl önce
kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar
insanın sanki bir araba gibi teklemesi konusacak o kadar kelime varken hiçbirini yanyana getirememek... -hayatım ben hamileyim !!!! -hönkkkkk!!!!!
P
peyki9 yıl önce
türk erkeği vücudu
Genellikle kisa boylu, kassız esmer ve gobeklidir.
P
peyki9 yıl önce
ülkücü kız
arattım ama şöyle dedi : "sözlükte yok".. çok doğaldır sözlükte olmaması, zira pek çok insan solcu kızların çirkinliğinden dem vururken kimse aklında imgelendiremiyor ülkücü bir kız şöyle kafa tokuşturanından, ne bileyim elinde kurt işareti yapanında… devamını gör
P
peyki9 yıl önce
çomarların sanat anlayışı
(bkz:dombra) bu kadar. sanat olmayınca estetik sahibi de olmuyorlar. ameliyat olan estetik degil bu.
P
peyki9 yıl önce
artı 9 çomar itemleri
genel olarak başçomar tayyip'i öven itemlerdir. (bkz: yol yaptık) (bkz: batıya hadlerini bildirdik) (bkz: darbeyi engelledik) (bkz: demokrasimizi koruduk şeriat istiyoruz) (bkz: türkiye'nin büyümesini kıskanma) (bkz: hav hav)
P
peyki12 yıl önce
bakara suresinin içinde çelişmesi
Bakara-253. işte peygamberler! Biz, onların bir kısmını bir kısmına üstün kıldık. içlerinden, Allah’ın konuştukları vardır. Bir kısmının da derecelerini yükseltmiştir. Ayet çok açık. Peygamberlerin bir kısmı diğerlerine üstün kılınmış. Bir de şu aye… devamını gör
P
peyki12 yıl önce
benim bedenim benim kararım
tamam eyvallah senin bedenin senin kararın ceremesini sen çekersin mükafatını da düşüncesini empoze eden mottodur ama karnındaki çocuktan ne istiyorsun, tecavüz sonucu olması gerektiği düşünülen kürtajlarda bile hukuki olarak bu can alma yetkisi tıbb… devamını gör
P
peyki13 yıl önce
uludağ sözlük tatil arkadaşı aranıyor duyuruları
arkadaşlar yılbaşında milli piyango çekilişinde kazandığım 11 bin 250 tl ile ibizaya tatile gitmeye karar verdim. tabi tek başına orada sıkılırım parasının hesabını bilmeyen, ben bu parayı çatır çatır yerim diyen sözlükten bir kadın yazar arkadaşla i… devamını gör
P
peyki13 yıl önce
uludağ sözlük tatil arkadaşı aranıyor duyuruları
arkadaşlar yılbaşında milli piyango çekilişinde kazandığım 11 bin 250 tl ile ibizaya tatile gitmeye karar verdim. tabi tek başına orada sıkılırım parasının hesabını bilmeyen, ben bu parayı çatır çatır yerim diyen sözlükten bir kadın yazar arkadaşla i… devamını gör
P
peyki13 yıl önce
google görsellerde nick aratılınca çıkan ilk foto
elbette elif şafak çıkmıştır. http://www.google.com.tr/imgres?q=babavepic&um=1&hl=tr&tbo=d&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=9si8nDfJgSr9tM:&imgrefurl=http://karnaval.blogcu.com/baba-ve-pic-elif-safak/713498&docid=1NWV83vUi1GwoM&imgurl=http://img.blo… devamını gör
P
peyki13 yıl önce
s7v7n
(#13548362) bundan böle kankamdır.
P
peyki13 yıl önce
s7v7n
(#13548362) bundan böle kankamdır.
P
peyki13 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
P
peyki13 yıl önce
asker kızlarına laf atan şerefsiz sözlük yazarı
statü mühim değildir önemli olan hiç tanımadığı bir insanı zan altında bırakmış olmaktır, hakaret etmiş olmaktır. gerisi önemli değildir.
P
peyki13 yıl önce
asker kızlarına laf atan şerefsiz sözlük yazarı
statü mühim değildir önemli olan hiç tanımadığı bir insanı zan altında bırakmış olmaktır, hakaret etmiş olmaktır. gerisi önemli değildir.
P
peyki13 yıl önce
nokia 7610
nokia cep telefonunun en güzel modellerinden biridir,kaliteli kamerası ve video çekim özelliği ile öne çıkmaktadır.
P
peyki13 yıl önce
himmet abey
hoş gelmiş 8. nesil yazardır.
P
peyki13 yıl önce
himmet abey
hoş gelmiş 8. nesil yazardır.
P
peyki13 yıl önce
tuvalete sensörlü lamba taktırmak
ecel terleri döktürür.
P
peyki13 yıl önce
alınları birbirine dayayarak konuşmak
kavga etmesine ramak kalmış kişilerin gerçekleştirdiği aktivite.
P
peyki14 yıl önce
mehmet topuz
iyi bir kumasi oldugu gorulen,defansin saginda da oynayabilen ~ya da oynatilan~ orta saha oyuncusu
P
peyki14 yıl önce
bir fenerlinin anatomisi
www.manyakfener.com adlı sitede yayınlanan bir anatomidir. Bir Fenerbahcelinin Anatomisi Bologna-Galatasaray Maç Öncesi -Bologna ayıklar Galatasarayi Bologna:1-Galatasaray:1 -Bunun ikinci maçı da var Galatasaray:2-Bologna:1 Bolog… devamını gör
© copyright 2005 - 2026