bugün
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz10
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi6
- yazarlara verilmiş lakaplar8
- ali haydar fırat2
- başlıkların silinme sebepleri3
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu2
- kemal kılıçdaroğlu11
- güzel satranç oynayan kız var mıdır2
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam2
- malum sözlük2
- pandela44
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum4
- izafiyet teorisi2
- 35 yaşında ölmek6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- iplenmeyen yazarlar2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- x in memeleri5
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- iphone kullanan insan2
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- sözlük kullanma amacım2
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- devlet kim lan7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- wednesdayin annesi8
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- çok çişi gelen insan5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- izlenmiş en kusursuz film8
- alttaki yazara aşık ol11
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- galatasaray3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- evlenmekten korkmak10

insanın sanki bir araba gibi teklemesi konusacak o kadar kelime varken hiçbirini yanyana getirememek...
-hayatım ben hamileyim !!!!
-hönkkkkk!!!!!

arattım ama şöyle dedi : "sözlükte yok".. çok doğaldır sözlükte olmaması, zira pek çok insan solcu kızların çirkinliğinden dem vururken kimse aklında imgelendiremiyor ülkücü bir kız şöyle kafa tokuşturanından, ne bileyim elinde kurt işareti yapanında… devamını gör

(bkz:dombra)
bu kadar. sanat olmayınca estetik sahibi de olmuyorlar. ameliyat olan estetik degil bu.

genel olarak başçomar tayyip'i öven itemlerdir.
(bkz: yol yaptık)
(bkz: batıya hadlerini bildirdik)
(bkz: darbeyi engelledik)
(bkz: demokrasimizi koruduk şeriat istiyoruz)
(bkz: türkiye'nin büyümesini kıskanma)
(bkz: hav hav)

Bakara-253. işte peygamberler! Biz, onların bir kısmını bir kısmına üstün kıldık. içlerinden, Allahın konuştukları vardır. Bir kısmının da derecelerini yükseltmiştir.
Ayet çok açık. Peygamberlerin bir kısmı diğerlerine üstün kılınmış. Bir de şu aye… devamını gör

tamam eyvallah senin bedenin senin kararın ceremesini sen çekersin mükafatını da düşüncesini empoze eden mottodur ama karnındaki çocuktan ne istiyorsun, tecavüz sonucu olması gerektiği düşünülen kürtajlarda bile hukuki olarak bu can alma yetkisi tıbb… devamını gör

arkadaşlar yılbaşında milli piyango çekilişinde kazandığım 11 bin 250 tl ile ibizaya tatile gitmeye karar verdim. tabi tek başına orada sıkılırım parasının hesabını bilmeyen, ben bu parayı çatır çatır yerim diyen sözlükten bir kadın yazar arkadaşla i… devamını gör

arkadaşlar yılbaşında milli piyango çekilişinde kazandığım 11 bin 250 tl ile ibizaya tatile gitmeye karar verdim. tabi tek başına orada sıkılırım parasının hesabını bilmeyen, ben bu parayı çatır çatır yerim diyen sözlükten bir kadın yazar arkadaşla i… devamını gör

elbette elif şafak çıkmıştır.
http://www.google.com.tr/imgres?q=babavepic&um=1&hl=tr&tbo=d&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=9si8nDfJgSr9tM:&imgrefurl=http://karnaval.blogcu.com/baba-ve-pic-elif-safak/713498&docid=1NWV83vUi1GwoM&imgurl=http://img.blo… devamını gör

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

statü mühim değildir önemli olan hiç tanımadığı bir insanı zan altında bırakmış olmaktır, hakaret etmiş olmaktır.
gerisi önemli değildir.

statü mühim değildir önemli olan hiç tanımadığı bir insanı zan altında bırakmış olmaktır, hakaret etmiş olmaktır.
gerisi önemli değildir.

nokia cep telefonunun en güzel modellerinden biridir,kaliteli kamerası ve video çekim özelliği ile öne çıkmaktadır.

www.manyakfener.com adlı sitede yayınlanan bir anatomidir.
Bir Fenerbahcelinin Anatomisi
Bologna-Galatasaray Maç Öncesi
-Bologna ayıklar Galatasarayi
Bologna:1-Galatasaray:1
-Bunun ikinci maçı da var
Galatasaray:2-Bologna:1
Bolog… devamını gör