bugün
P
pembe kazak5 yıl önce
çıkar sevişmelerimde hiç orgazm olmadım
P
pembe kazak5 yıl önce
çıkar sevişmelerimde hiç orgazm olmadım
P
pembe kazak10 yıl önce
fırat albayram
suskunlar dizisinde "hasan" karakterini canlandıran 1985 doğumlu oyuncu. haliç üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur kendileri. leyla ile mecnun'un yavuz'una benzerliği söz konusudur bence.
P
pembe kazak10 yıl önce
emrah kaman
adamın dibidir.şive komiğini türkiyede bir tek bu adam yapsın.her perşembe yardırır yardırır.
P
pembe kazak10 yıl önce
şahin şimşek
kayseri endüstri meslek lisesi beden eğitimi öğretmeni. aynı zamanda bugün açılım politikasına tepkide bulunmak amacıyla enerji bakanı taner yıldız'a yumrukla saldırıda bulunmuş kişidir.
P
pembe kazak11 yıl önce
bülent şakrak
yılan hikayesindeki çaycı avni rolüyle televizyonlarda ciddi anlamda görülen bir oyuncur. üslubu ve tipi komiktir son derece.
P
pembe kazak11 yıl önce
bülent şakrak
yılan hikayesindeki çaycı avni rolüyle televizyonlarda ciddi anlamda görülen bir oyuncur. üslubu ve tipi komiktir son derece.
P
pembe kazak11 yıl önce
bahadır tatlıöz
`çalıjazz` grubunun beyni ve vocali'dir. aileden gelen sanat tohumlarının yeşerdiğini gördüğümüz genç müzik dehalarından birisi olup, ipek gibi sesi ve sempatik kişiliği ile "helal olsun lan.. aferin çocuğa" dedirten, efendi şahsiyet. not: yanılm… devamını gör
P
pembe kazak11 yıl önce
akın sel
Televole'nin ilk çıktığı zamanlarda Alpay Özalan'ın arkasından ayrılmadan onu takip eden,bazen arabasının bagajından,bazen kapısının arkasından fırlayıp sırıtarak tuhaf espriler yapan,sonrasında meşhur komik futbolcu Kompela ile "Akın akın Kompela" a… devamını gör
P
pembe kazak11 yıl önce
fırat altunmeşe
1990 istanbul doğumlu çok şeker bir oyuncu. kendisi "vicdan" adlı dizide "emre" karakterini oynamakta. ayrıca istanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim hayatına devam etmekte.
P
pembe kazak11 yıl önce
fırat altunmeşe
1990 istanbul doğumlu çok şeker bir oyuncu. kendisi "vicdan" adlı dizide "emre" karakterini oynamakta. ayrıca istanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim hayatına devam etmekte.
P
pembe kazak11 yıl önce
tuzlu çekirdek
yemesi en zevkli olan çekirdek türüdür. hele bir de sıcaksa tadından yenmez, dudaklar şişer dişlerin araları ve dişlerle ağzın ulaşılması zor noktaları öğütülmüş çekirdeklerle dolar. çekirdek bitirilmeden bırakılmaz. bitirildikten sonra ise yarı orga… devamını gör
P
pembe kazak11 yıl önce
mini cooper
alanın aklı mı yok , parası mı çok? diye düşündürten arabamsı şey.bir nevi `atv`.
P
pembe kazak11 yıl önce
pek yakında
(bkz:çok yakında)
P
pembe kazak11 yıl önce
polatlı
ankaraya 76 km uzaklıda bulunan halkının çiftçilik gibi işlerle geçimini sagladı çekirdegin en çok tüketildigi, girişinde sizi TOPCULARIN DİYARINA hoşgeldiniz yazısının karşılaması kaçınılmaz olan hamuru ve çamuru ile ünlü güsel bi okadarda şirin an… devamını gör
P
pembe kazak11 yıl önce
yazarların en sevdiği otomobil markası
P
pembe kazak11 yıl önce
berk hakman
seher vakti dizisiyle tanıdığım (kibarca hayran kaldığım), dizi yayından kaldırıldıktan sonra bir yerde görsem diye aranıp durduğum daha sonra kırık kanatlar'da görünce çok mutlu olduğum oyuncu. dizinin başlarında ayrılmasıyla hayal kırıklığı yaşatan… devamını gör
P
pembe kazak11 yıl önce
ariana grande
amerikan aktris ve şarkıcı. çok taş bir hatun ayrıca.~93 lüymüş beyler yıkıldım~ (img:#680994)
P
pembe kazak11 yıl önce
taylor swift
dünyanın en güzel gitaristi. http://www.youtube.com/watch?v=R7DRtl6CTqc
P
pembe kazak11 yıl önce
ninja warrior türkiye
Bu yarışmada yarışmacı olmayı isterdim etaplar çok hoş.
P
pembe kazak11 yıl önce
ayas
pepee'nin yapımcıları tarafından yapılan ve müziklerini kıraç'ın yaptığı ilk türk çizgi-filmdir. fragmanında gördüğüm kadarıyla çok klişe olacağa benziyor.
P
pembe kazak11 yıl önce
sonay aydın
çılgın bediş dizisinde saftirik karakter banuyu oynamış kişi. unutulan : evliymiş ve londra da yaşıyormuş.
P
pembe kazak11 yıl önce
rüzgar erkoçlar
Nil erkoçların yeni ismi. Ayrıca gelen gideni aratır sözünün canlı kanıtı. Özlüyoruz nil reyiz. edit; o değilde en çok tutan başlığım bu oldu herhalde. ehehe.
P
pembe kazak11 yıl önce
rüzgar erkoçlar
Nil erkoçların yeni ismi. Ayrıca gelen gideni aratır sözünün canlı kanıtı. Özlüyoruz nil reyiz. edit; o değilde en çok tutan başlığım bu oldu herhalde. ehehe.
© copyright 2005 - 2026