bugün
P
pancake6 yıl önce
kuran kursunda tuğlası olana cennette ev verilecek
diyanet işleri başkanı ali erbaş'ın açıklaması. (img:#1975740) https://twitter.com/sputnik_TR/status/1226396033078497280
P
pancake6 yıl önce
avrasya tüneli
marmaray kadar önemli bir projedir. en erken 2015te açılması bekleniyor.
P
pancake6 yıl önce
avrasya tüneli
marmaray kadar önemli bir projedir. en erken 2015te açılması bekleniyor.
P
pancake6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
pancake6 yıl önce
anın görüntüsü
P
pancake6 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
P
pancake6 yıl önce
türk kültürüne ait mimari eserler
sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen eserlerdir. türkler barbar ve göçebe bir millettir. mimari eser vermemişlerdir. edit: he canım he türk piramitleri varmış da gösterilmesi yasakmış da çin hükümeti orada çekim yaptırmıyormuş.
P
pancake7 yıl önce
35 lik rakının 82 lira olması
Devlet resmen içme diyor. Yazıklar olsun
P
pancake7 yıl önce
benzin kredisi
Valla varmış böyle bir şey. “egonomi çoh eyi” diyen hıyarlara duyurulur. Bir de çokomelli açıklamalar yapan seyrek sakallıya söylemek lazım: (img:#1856518)
P
pancake7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
P
pancake7 yıl önce
17 nisan 2019 imamoğlu nun mazbatayı alması
Akape sonunun başlangıcıdır. CHP heyeti an itibariyle il seçim kuruluna varmak üzere. 10 dakika sonra mazbatayı isteyecekler. ibb'den geçinen cemaatler, tarikatlar, Bilal'in vakıfları kudursun!
P
pancake7 yıl önce
akp nin seçimi kaybettiğini kabul edememesi
Hala resmi sonuclar acıklanmamıstır. Boyle bir ülke dünyada yok arkadas 3 gun gecmis secim sonucu yok ortada.
P
pancake7 yıl önce
anın görüntüsü
P
pancake7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
P
pancake8 yıl önce
güneşte yanan deriyi soymak
bazen eti puf paketi gibi olabilmektedir. sinir bozar.
P
pancake8 yıl önce
buzdolabında olmazsa olmazlar
`soğuk su` olması gerekir.
P
pancake8 yıl önce
anın görüntüsü
P
pancake8 yıl önce
24 haziran 2018 genel seçimleri
üniversite sınavı yok mu o gün? bu çocukların emekleri boşa mı gidecek? böyle yangından mal kaçırır gibi böyle hemen akla gelecek bir konuyu bile esgeçerek bir tarih mi belirlenir. korkunuz kimden? okullarda sınav mı yapılacak oy mu kullanılacak? e… devamını gör
P
pancake8 yıl önce
yunan mitolojisindeki tanrılar ve tanrıçalar
o yunan mitolojisideğil ya, hadi neyse. eris kavga tanrıçası diyeyim, tadımız kaçmasın.
P
pancake8 yıl önce
abd nin büyük korkusu recep 1453 füzesi
konyalı bilim adamlarının yaptığı, 20 milyon kilometre menzilli kıtalararası balistik füzedir. (img:#1654999) maşallah, barekallah...
P
pancake8 yıl önce
yazarların soyağacında karşılaştığı sürprizler
babamın annesinin anneannesinin adının bizi olması. nasıl isim bu ya?, google'da hiç çıkmıyor. duyan, bilen varsa bir mesaj atsın.
P
pancake8 yıl önce
yazarların soyağacında karşılaştığı sürprizler
babamın annesinin anneannesinin adının bizi olması. nasıl isim bu ya?, google'da hiç çıkmıyor. duyan, bilen varsa bir mesaj atsın.
P
pancake8 yıl önce
almanyada 2 49 türkiyede 25 90
Almanya'da 2.49€, Türkiye'de 25,90₺: (img:#1601823) (img:#1601824) Ama "yol yabdı" değil mi? (yolunu .........)
P
pancake8 yıl önce
almanyada 2 49 türkiyede 25 90
Almanya'da 2.49€, Türkiye'de 25,90₺: (img:#1601823) (img:#1601824) Ama "yol yabdı" değil mi? (yolunu .........)
© copyright 2005 - 2026