bugün
- ekonomi çok iyi5
- türkiye a milli futbol takımı3
- 2026 dünya kupası8
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü7
- gençler iş beğenmiyor5
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız4
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- turkei kıymentini bilin20
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- dijital oyunların içine girmek2
- uysaljakoben21
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- mısır2
- 1 euro 53 50 tl3
- gammaz olmuşum13
- kemal kılıçdaroğlu36
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- chp seçmeni5
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- ekşi sözlük ün mason locası olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- elit olmak için gerekenler13
- 4 haziran 20262
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- minyon kadın siniri5
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çay2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kadınların zeka seviyesi3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- tutku2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- netflix yasaklanmalıdır27
entry'ler (41)
eşşekler düdüklesin de geber inşallah.
malesef hakımızın çoğunun siyasi sohbetler arasında kullandığı cümledir.
ama bu konuyu biraz daha düşünmek gerekir.islam akp nin sadece kılıfıdır.buna istinaden halkın akp yi haklı olarak sevmemesiyle beraber söylediği bu söz yanlıştır.
ama bu konuyu biraz daha düşünmek gerekir.islam akp nin sadece kılıfıdır.buna istinaden halkın akp yi haklı olarak sevmemesiyle beraber söylediği bu söz yanlıştır.
kilosu 45 ila 55 arası değişen, kendi grubunda en düşük kiloya sahip yumuşak ruhlu insana yapılan teşbih.
sokaktaki veya evindeki, işyerindeki veya şu an bu entrye yorum yazan kişi olabilme ihtimali fevkaladenin fevkinde yüksek olan kişidir.hor görmemek lazım.
-hacı bunları yaptık ama şekli çok sade oldu be iftar çadırı gibi.
+valla ben anlamam dostum ne plan verdiyseniz onu diktik buraya.kafamızdan dikmedik bu inşaatı.
-dışına çiçek motifleri falan çizdirsek mi azıcık he ne diyon,rengi falan gelsin şekil olmadı bari renk verelim.
+bu seferde laf yapar ramço(ramses) ağız gokusunu çekemem şimdi.böyle dursun şimdilik kullansınlar seneye yazın inşaat sezonu bakarız boyasına kurusuna.
-parayı konuştunuz siz değil mi önceden.
+konuştukda 2 bin lira daha vereceği var kaçdır söylüyorum para yok diyip ekiyor.
valla senin hatrın olmasa diktirecem bayrağı.
-eyvallah.ben konuşayım bi ramoçoyla sana mesaj atarım.
afeamıydı senin hat
+yok dürksell
+valla ben anlamam dostum ne plan verdiyseniz onu diktik buraya.kafamızdan dikmedik bu inşaatı.
-dışına çiçek motifleri falan çizdirsek mi azıcık he ne diyon,rengi falan gelsin şekil olmadı bari renk verelim.
+bu seferde laf yapar ramço(ramses) ağız gokusunu çekemem şimdi.böyle dursun şimdilik kullansınlar seneye yazın inşaat sezonu bakarız boyasına kurusuna.
-parayı konuştunuz siz değil mi önceden.
+konuştukda 2 bin lira daha vereceği var kaçdır söylüyorum para yok diyip ekiyor.
valla senin hatrın olmasa diktirecem bayrağı.
-eyvallah.ben konuşayım bi ramoçoyla sana mesaj atarım.
afeamıydı senin hat
+yok dürksell
sanatını gerçekleştirirken nasıl kendinden geçtiğini gördüm resimde.
bir dilim tuzsuz koyun peyniri ve şekerli bir bardak çay.deneyin derim.
güneş olmasaydı gölgenin bir değeri olmazdı.
padrone
padrone
adetlerine ve geleneklerine bağlı kalıp giyim şekli ona göre olan, kendini olduğu gibi gösterip topluma sevdirmiş,reggae-rap ve beat-box dalları altında eserleri olan yahudi asıllı amerikan vatandaşı sanatçı.
fransızca dilinde söylenen müzikleri sevmemi sağlayan ve fransızcaya sempati kazandıran genç sanatcı.
üzülerek söylemeliyim ki gerçekten kalbin vücuda kan pompalamaktan başka işi yok.
tabiki beyinle sevecek.
tabiki beyinle sevecek.
konuşma hacettepe üniversitesinde bir hacettepeli ile cem yılmaz arasında geçmektedir.
çocuk- cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor. size göre sizin karizmanız var mı. Eğer varsa kaç cm.
cem Yılmaz: valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir. sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar.
çocuk- cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor. size göre sizin karizmanız var mı. Eğer varsa kaç cm.
cem Yılmaz: valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir. sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar.
aslında ağlamak isteyen ama tükürdüğünü yalamamak için ağlayamayan insanın durumudur.
masada ve yerde yemek yemiş biri olarak söylüyorum.
emin olun hiç bir farkı yok.avrupalı veya amerikalı turistler sırf yer sofrasında kebap yemek için türkiyeye geliyorlar.bu kadar sorun varken bazılarına sorun gibi görünen alakasız bir olay hakkında açılmış tamamen boş ve gereksiz bir konu.
emin olun hiç bir farkı yok.avrupalı veya amerikalı turistler sırf yer sofrasında kebap yemek için türkiyeye geliyorlar.bu kadar sorun varken bazılarına sorun gibi görünen alakasız bir olay hakkında açılmış tamamen boş ve gereksiz bir konu.
ateistlerin en çok saldırdığı peygamber.son peygamber.cihan nuru.
-bak abicim sana top gelirse şu tarafa doğru pisburun vur yeter.sen burdan çıkma tamam mı sadece gelen topları şu tarafa doğru tekmele.
-tamam abi
-tamam abi
evde çocukları açlıktan büzüşürken gam tasa ve keder yükünü omuzlarına alıp taşıyamayan enbesil erkektir.
hayatınızın ve yaşadıklarınızın kötü sıkıntılı ve isyana değer olduğunu düşünüyorsanız bu filmleri kesinlikle izleyin derim.
-cannibal holocaust
-downfall
-faces of death
-cannibal holocaust
-downfall
-faces of death
birazcık derin düşünerek her babayiğit evlilikten soğuyabilir.evlilikten soğumak için pek fazla nedene gerek de yoktur.
üyelik sözleşmesinde(öncelikle inci sözlüğe hoş geldiniz.abdestiniz varsa bilin ki bozulabilir.o yüzden sitemiz sorumlu tutulamaz.dileriz hoş vakit geçirirsiniz) yazılması çok uygun olacak sözlük. konularda verilen linklerin sıkı bir taramadan geçirildikten sonra,her şey göze alınarak, ailenizle helalleşilerek açılması gerekir.diğer yandan küfürle güldürmeyi en iyi gerçekleştirebilecek sövüşme uzmanı yazarlar site içinde cirit atmaktadır.