bugün

entry'ler (19)

çaylaklık

onca kurallara uymayan yazar varken benim katlanmaya mecbur olduğum durumdur.

30 lu yaşlarda bekar bir erkek olmak

duruma göre iyi ya da kötü durumdur. zorunluluktan bekar kalınıyorsa vah ki vah. gerçi artık 30 yaş evlenmek için erken görülüyor gençlerde.

vatanseverim deyince akpli misin denilmesi

ironik bulduğum durumdur. vatansever birisi nasıl ak partili olabilir ve sen nasıl birisini bunla suçlayabilirsin ? mantığa aykırı bir kere.

şu an çalan şarkı

https://www.youtube.com/watch?v=x8261XLomtc

kakanın yarı yolda çıkmaktan vazgeçmesi olayı

beyninle düşünerek bir şekilde yukarı çekebiliyorsun o kakayı. "anlatılmaz yaşanır" denebilecek bir eylem.

yavaş canımı acıtıyorsun

eğer cilve anlamında söyleniyorsa frank arkadaşımızın yanıldığı eylemdir. bulunduğumuz zaman aralığında bu tarz ilişkilerin alıcısı çok.

güzel müzik önerisi

farazi v kayra unutulanlar cevabını çok rahat verebilirim. tarzı beğenirseniz albümler üzerinde kaymaya başlarsınız.

pendik

sürekli pandik diye okumaktan kendimi alamadığım ilçe ismidir.

tıraş olduktan sonra yüzü çamaşır suyuyla yıkamak

öneri marka beklediğim konu, yüzü aşındırıyor yoksa. markayı düşünüp araştırarak seçmeniz oldukça önemli rol oynuyor.

trabzonspor

gayette bileğinin hakkıyla şampiyonluğa ulaşmış ve şampiyonluğu bir o kadar da hakkıyla kutlamış anadolu takımı/anadolu kaplanı.

theycallmealpha

fikirlerinin doğruluğu tartışmaya açık olan, manipülatif yeteneği ise kesinlikle sorgulanamayacak bir yazar.

ellerim kirli hissi

tüm gün yaşadığım şey. oturuyor oluyorum, elimi kullanmıyor olsam dahi elimi gidip tekrar yıkayasım geliyor. her elimi yıkadığımda sanki ruhum yenilenmiş gibi hissediyorum. özellikle o an yemek vs. yapıyorsam elim tekrar kirleneceği halde tekrar tekrar yıkıyorum. çok kötü bir alışkanlık kesinlikle.

gece gece gelen yalnızlık hissi vs azgınlık hissi

erkeklerde sanırım bu çok sıklıkla yaşanan bir vaka. özellikle karşı cinsten birine yazmak isteği oldukça hiddetlenebilir.

söz verip tutmamak

sizden söz vermeniz istenmediği sürece kimseye söz vermeyin. neredeyse verilen tüm sözler, bulunduğunuz anın etkisinde kaldığından, duygusal/anlık sözler oluyor. sonrasında aynı duyguda olmadığınızdan dolayı tutması da epey zorlaşıyor. karşıdaki insan için ise oldukça gurur kırıcı bir eylem tabi.

yüze krem şanti sürüp tıraş olmak

sanırım denemek isteyeceğim bir eylemdir.

neden mutlu değilsin

neden mutlu değilsin yerine "en son ne zaman mutlu oldun" diye soracak olsan, yazarların çoğu bir süreliğine afallayacaktır. kötüyüz.

farazi v kayra

türk rap müziğinin 'story telling' kategorisinde kanımca en iyi temsilcileridir kendileri. şuan fvk konserinde bulunmak için en sevdiğim şeyi feda edebilirdim sanırım.

sırbistan'a kimlikle gidilebilmesi

sırbistan dendiğinde aklıma gta 4 varimsi bir renk paleti ve gökyüzüne doğru yükselen tek kavuklu kuru bir ağaç geliyor.

eski sevgili acaba su an kiminle sorunsali

Hayatımıza giren her karşı cinsi ayrıldıktan sonra merak edeceksek sevgili falan yapmayalım. Bu sadece sevgililik için geçerli değil aslında, küstüğünüz/konuşmadığınız insan da sizi ilgilendirmemeli. Hala arkasından düşünebiliyorsan "git konuş bence". Motto çok basit.
© copyright 2005 - 2026