bugün
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu14
- game of thrones taki kerhaneci13
- nah sana oy17
- dolar isterse 100 olsun37
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları11
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- ak çomarların cehape argümanı3
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- başlık altı yalamaları3
- döviz milliyetçisi3
- gürcistan göçmenleri13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- melih gökçek5
- mezarlığa sıfır bina5
- yılmaz güney2
- alparslan kuytul17
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- kadınınızı çalıştırır mısınız3
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip2
- annen mi ben mi diyen kadın6
- dilek imamoğlu3
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- almancıları sevmemek11
- futbol3
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı3
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- evlenmek2
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- aşk ve taht dizisi4
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- sözlüğün nimet olması3
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- enoch un kitabı4
- muşlettin amca bay beydir8
- ihanetin affı olmaz5
- beşiktaş7
- tai lung12
- almanca3
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
entry'ler (19)
onca kurallara uymayan yazar varken benim katlanmaya mecbur olduğum durumdur.
duruma göre iyi ya da kötü durumdur. zorunluluktan bekar kalınıyorsa vah ki vah. gerçi artık 30 yaş evlenmek için erken görülüyor gençlerde.
ironik bulduğum durumdur. vatansever birisi nasıl ak partili olabilir ve sen nasıl birisini bunla suçlayabilirsin ? mantığa aykırı bir kere.
beyninle düşünerek bir şekilde yukarı çekebiliyorsun o kakayı. "anlatılmaz yaşanır" denebilecek bir eylem.
eğer cilve anlamında söyleniyorsa frank arkadaşımızın yanıldığı eylemdir. bulunduğumuz zaman aralığında bu tarz ilişkilerin alıcısı çok.
farazi v kayra unutulanlar cevabını çok rahat verebilirim. tarzı beğenirseniz albümler üzerinde kaymaya başlarsınız.
sürekli pandik diye okumaktan kendimi alamadığım ilçe ismidir.
öneri marka beklediğim konu, yüzü aşındırıyor yoksa. markayı düşünüp araştırarak seçmeniz oldukça önemli rol oynuyor.
gayette bileğinin hakkıyla şampiyonluğa ulaşmış ve şampiyonluğu bir o kadar da hakkıyla kutlamış anadolu takımı/anadolu kaplanı.
fikirlerinin doğruluğu tartışmaya açık olan, manipülatif yeteneği ise kesinlikle sorgulanamayacak bir yazar.
tüm gün yaşadığım şey. oturuyor oluyorum, elimi kullanmıyor olsam dahi elimi gidip tekrar yıkayasım geliyor. her elimi yıkadığımda sanki ruhum yenilenmiş gibi hissediyorum. özellikle o an yemek vs. yapıyorsam elim tekrar kirleneceği halde tekrar tekrar yıkıyorum. çok kötü bir alışkanlık kesinlikle.
erkeklerde sanırım bu çok sıklıkla yaşanan bir vaka. özellikle karşı cinsten birine yazmak isteği oldukça hiddetlenebilir.
sizden söz vermeniz istenmediği sürece kimseye söz vermeyin. neredeyse verilen tüm sözler, bulunduğunuz anın etkisinde kaldığından, duygusal/anlık sözler oluyor. sonrasında aynı duyguda olmadığınızdan dolayı tutması da epey zorlaşıyor. karşıdaki insan için ise oldukça gurur kırıcı bir eylem tabi.
sanırım denemek isteyeceğim bir eylemdir.
neden mutlu değilsin yerine "en son ne zaman mutlu oldun" diye soracak olsan, yazarların çoğu bir süreliğine afallayacaktır. kötüyüz.
türk rap müziğinin 'story telling' kategorisinde kanımca en iyi temsilcileridir kendileri. şuan fvk konserinde bulunmak için en sevdiğim şeyi feda edebilirdim sanırım.
sırbistan dendiğinde aklıma gta 4 varimsi bir renk paleti ve gökyüzüne doğru yükselen tek kavuklu kuru bir ağaç geliyor.
Hayatımıza giren her karşı cinsi ayrıldıktan sonra merak edeceksek sevgili falan yapmayalım. Bu sadece sevgililik için geçerli değil aslında, küstüğünüz/konuşmadığınız insan da sizi ilgilendirmemeli. Hala arkasından düşünebiliyorsan "git konuş bence". Motto çok basit.